Melia Calvia Beach

Hotelli Melia Calvia Beach on hieno hotelli modernilla vivahteella. Täällä voit nauttia lomasta hotellin altailla, läheisellä hiekkarannalla tai hemmotella itseäsi hotellin spa-osastolla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Superior -huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

6,9 10:stä
Perustuu 10 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1406 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 400 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Melia Calvia Beachilla on kolme allasta, täällä on erillinen lastenallas ja erillinen alue The Level -asiakkaille. Maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja pyyhepalvelu allasalueella. Allasbaari. Aurinkotuoleja ja -varjoja rannalla lisämaksusta.

Hotellilla on useita eri ravintoloita. Buffetravintola Market, jossa tarjoillaan aamiaista ja illallista. Keittiö on saanut inspiraationsa Välimeren alueelta. Ravintolan terassilta on upea panoramanäkymä merelle. Ravintola Pez Playa on tunnettu riisiannoksistaan, tänne ovat tervetulleita niin hotellin asukkaat kuin muutkin vierailijat. Cape Naossa on beach club (lisämaksusta) ja ravintola, jossa tarjoillaan lounasta rennossa tunnelmassa rannan vierellä. Hotellin aulassa on baari, jossa on hienostunut tunnelma.

Spa-osasto, jossa tarjolla hoitoja lisämaksusta. Maksuton sisäänpääsy kuntosalille ja sisäaltaalle. Sauna lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Iltaohjelmaa. Hotellin englanninkielisen henkilökunnan järjestämää ohjelmaa lapsille.

Läheisten ravintoloiden ja baarien äänet voidaan kokea häiritsevinä. Mahdollisuus käyttää samoja palveluita ja ravintoloita myös muissa ketjun hotelleissa. Lisätietoja saatavilla hotellilla.

The Level, superior -huoneissa majoittuville matkustajille

Superior -huoneen varanneille asukkailla on pääsy The Level -palveluun, johon sisältyy esimerkiksi pääsy rentoutumisalueelle, erillinen allas, mahdollisuus puolihoitoon (aamiainen ja illallinen) ravintola The Levelissä sekä maksutonta kahvia ja alkoholittomia juomia Level-alueella koko päivän ajan.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä, ruokajuomat eivät sisälly hintaan)

Hotellit Palma Nova/Magaluf

Zel Mallorca

Zel Mallorca on mukava ja tyylikäs hotelli hyvällä sijainnilla Palmanova-rannalla, jossa aikuiset nautiskelevat takuuvarmasti lomasta. Voit itse päättää, vietätkö lomapäiviä pehmeällä hiekkarannalla vai hotellin hienolla allasalueella.

Sol Lunamar Palmanova

Sol Lunamar Palmanova on ihana hotelli yli 16-vuotiaille, jotka haluavat majoittua keskeisellä paikalla Palma Novassa Mallorcalla. Hotelli sijaitsee aivan Son Matiasin hienon hiekkarannan yläpuolella, ja sieltä on lyhyt kävelymatka ravintoloihin, baareihin, yökerhoihin ja kauppoihin.