Melia Calvia Beach

Hotelli Melia Calvia Beach on hieno hotelli modernilla vivahteella. Täällä voit nauttia lomasta hotellin altailla, läheisellä hiekkarannalla tai hemmotella itseäsi hotellin spa-osastolla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Superior -huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9 10:stä
Perustuu 2 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1185 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 400 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Melia Calvia Beachilla on kolme allasta, täällä on erillinen lastenallas ja erillinen alue The Level -asiakkaille. Maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja pyyhepalvelu allasalueella. Allasbaari. Aurinkotuoleja ja -varjoja rannalla lisämaksusta. Hotellin asukkailla on pääsy hotelli Sol Barbadoksen uudelle lastenaltaalle.

Hotellilla on useita eri ravintoloita. Buffetravintola Market, jossa tarjoillaan aamiaista ja illallista. Keittiö on saanut inspiraationsa Välimeren alueelta. Ravintolan terassilta on upea panoramanäkymä merelle. Ravintola Pez Playa on tunnettu riisiannoksistaan, tänne ovat tervetulleita niin hotellin asukkaat kuin muutkin vierailijat. Cape Naossa on beach club (lisämaksusta) ja ravintola, jossa tarjoillaan lounasta rennossa tunnelmassa rannan vierellä. Hotellin aulassa on baari, jossa on hienostunut tunnelma.

Spa-osasto, jossa tarjolla hoitoja lisämaksusta. Maksuton sisäänpääsy kuntosalille ja sisäaltaalle. Sauna lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Iltaohjelmaa. Hotellin englanninkielisen henkilökunnan järjestämää ohjelmaa lapsille.

Läheisten ravintoloiden ja baarien äänet voidaan kokea häiritsevinä. Mahdollisuus käyttää samoja palveluita ja ravintoloita myös muissa ketjun hotelleissa. Lisätietoja saatavilla hotellilla.

The Level, superior -huoneissa majoittuville matkustajille

Superior -huoneen varanneille asukkailla on pääsy The Level -palveluun, johon sisältyy esimerkiksi pääsy rentoutumisalueelle, erillinen allas, mahdollisuus puolihoitoon (aamiainen ja illallinen) ravintola The Levelissä sekä maksutonta kahvia ja alkoholittomia juomia Level-alueella koko päivän ajan.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta (aamiais- ja illallispöytä).

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus