Bahia Principe Sunlight Coral Playa

Hotelli Bahia Principe Sunlight Coral Playa sijaitsee erinomaisella paikalla korkealla kalliolla, josta on upeat maisemat kohti Magalufin rantaa. Hotellilta on kävelyetäisyys Magalufin keskustan baareihin ja ravintoloihin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Kahden hengen huone ylemmissä kerroksissa 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ruoka ja siisteys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 845 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Bahia Principe Sunlight Coral Playa sijaitsee korkealla paikalla Magalufin rannan yläpuolella. Hiekkarannalle pääset kulkemalla 50 metriä alaspäin portaita pitkin tai hissillä. (Rannalle kulkeva hissi aukeaa kesäkuun puolivälissä ja sulkeutuu klo 21:30 iltaisin.) Hotellilla on allasalue, jossa allas sekä erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja, allaspyyhkeet panttimaksua vastaan.

Snackbaari ja buffetravintola, jossa tarjolla show cooking ja teemailtoja. Oleskeluhuone, jossa tv. Maksuton kuntosali. Biljardi ja darts. Maksuton wifi aulassa/vastaanotossa. Päivä- ja ilta-aktiviteetteja. Aktiviteetteja lapsille. Lähellä ravintoloita, myymälöitä ja baareja. Konferenssimahdollisuus.

Korkeuseroja hotellilla. Ravintolaan kuljettaessa on kuljettava portaita pitkin. Muutama porrasaskelma vastaanotosta hissille. Hotellille kuljettaessa jyrkkä mäki. Hotelli on suosittu nuorison keskuudessa korkeasesongilla. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä) tai All Inclusive Light lisämaksusta.

All Inclusive

Lisämaksulliseen All Inclusive Lightiin sisältyy:

  • Aamiaispöytä, klo 8.00-10.30.
  • Lounaspöytä, sis. enintään kolme alkoholijuomaa per henkilö, klo 13.00-15.00.
  • Illallispöytä, sis. enintään kolme alkoholijuomaa per henkilö, klo 19.00-22.00.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia tuotteita, klo 10.30-00.00.
  • Minibaari täytetään saapumisen yhteydessä.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive voimassa klo 12.00 saapumispäivänä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.