Junior-sviitti

Juniorsviittejä, joissa on parveke. Makuuhuone ja kaksi yhden hengen vuodetta. Olohuone, jossa on sohva ja lisävuodemahdollisuus kahdelle hengelle. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke. Kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 24 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone merinäköalalla

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke merinäköalla. Kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 24 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen, Mountain Room

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke ja näkymä Teidelle. Kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 24 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.