AF Valle Orotava

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Tervetuloa AF Valle Orotava Hoteliin, joka on moderni ja raikas hotelli Puerto de la Cruzin sydämessä Teneriffalla. Hotellissa on ihana kattoterassi upeilla näkymillä Teiden tulivuorelle ja merelle, jossa on kaksi lämmitettyä uima-allasta. Kattoterassilla on myös allasbaari, josta voit ihastella auringonlaskua iltaisin.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-2 hengelle. Kaksioita näkymillä Teideille 1-2 hengelle. Kaksioita merinäköalalla 1-2 hengelle. Junior-sviittejä 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hotellihuone erittäin siisti. Jääkaappi oli täysin äänetön, eikä häirinnyt unta.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 182 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli AF Valle Orotava sijaitsee kävelymatkan päässä merestä, mutta hotellissa on myös kaksi allasta, jotka sijaitsevat hotellin kattoterassilla. Molemmat altaat on lämmitetty noin 24 asteiseksi. Altaan lämpötila voi laskea muutamalla asteella aamuisin, iltaisin ja huonolla säällä. Vietä lomapäiviä altaan äärellä, ja nauti samalla allasbaarin virkistävistä juomista.

Hotellissa on kaksi ravintolaa, noutopöytäravintola ja à la carte -ravintola, ja allasbaarin lisäksi aulassa on myös toinen baari.

Jos haluat rentoutua ja treenata, hotellissa on raikas kuntosali ja pieni kylpylä, jossa on hierontaa, poreallas ja sauna lisämaksulla.

Maksuton wifi koko hotellissa.

Hotelli sijaisee lähellä kaupungin viihdetarjontaa, ja kaupat, ravintolat ja baarit ovat kävelyetäisyydellä keskustasta, Plaza del Charcosta ja rannasta. Lago Martiánez sijaitsee hieman yli kilometrin päässä. Keskeisen sijainnin vuoksi alueen kaupunkiliikenteen äänet voidaan kokea häiritseväksi.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä
  • Joulun (25.12) illallinen
  • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Aamiainen tarjotaan klo 07.30-10.00 ja illallinen klo 18.30-21.00.

Kaupunkihotellit

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Hyvä sijainti
  • Hyvät palvelut ja mukavuudet
  • Allas tai sijainti lähellä rantaa
  • Vähintään 3+

Hotellit Puerto de la Cruz

Botanico

Viiden tähden hotelli Botanico Puerto de la Cruzissa on tasokas hotelli, jossa on klassinen ja viihtyisä tunnelma. Täällä sinua odottaa rauhalliset lomapäivät hotellin trooppisessa puutarhassa ja jos kaipaat totallista rentoutumista, voit hyödyntää myös hotellin palkittua spata. Hotelli kuuluu myös ''The Leading Hotels of the World'' -ryhmään, ja lomasi jälkeen ymmärrät varmasti miksi!

Valle Mar

Hotelli Valle Marin sijainti Puerto de Cruzin rantapromenadin varrella ja lähellä Lago Martianezin merivesialtaita on lähes täydellinen. Tämän pienen ja tyylikkään kaupunkihotellin katolla on lämmitetty uima-allas upein näkymin. Ilta alkaa mukavasti drinkin äärellä hotellin baarissa, jonka jälkeen on mukava lähteä kävelylle Puerto de la Cruzin kauniiseen ympäristöön nauttien pienistä puistoista kauniine istutuksineen tai asettua Plaza Charcolle hyvän drinkin tai paellan äärelle.

Bahia Principe Sunlight San Felipe

Bahia Principe Sunlight San Felipe on suosittu hotelli, joka sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä Lago Martiánezin suuria merivesialtaita ja Puerto de la Cruzin rantaa. Allasalue, rentouttavat kylpylähoidot, kolme ravintolaa ja keskeinen sijainti ovat niitä asioita, jotka saavat niin pariskunnat kuin perheetkin viihtymään täällä.

Teneguia (Teneriffa)

Teneguia on yksinkertainen ja mukava huoneistohotelli erinomaisella paikalla Puerto de la Cruzissa. Majoitut Playa Jardinin laavakivirannan ja paikallisten suosiman Plaza del Charcon torin välissä. Kaupungilla vietetyn päivän jälkeen on mukava pulahtaa lämmitettyyn uima-altaaseen. Hotellissa on mukavia kaksioita, ja voit valita teetkö ruokaa huoneistossa itse vai kokeiletko alueen ravintoloita.

Dragos del Norte

Rauhallisella alueella Puerto de la Cruzissa, jopa Teneriffan viehättävimmässä turistikaupungissa, sijaitsee moderni huoneistohotelli Dragos del Norte. Hotellissa on allasalue vehreässä puutarhassa, ja jos yövyt täällä, olet kävelymatkan päässä vanhankaupungin keskustasta, mustalta laavarannalta ja useista ravintoloista.

Be Live Experience Orotava

Be Live Experience Orotava on moderni hotelli josta on näköala merelle ja vuoristoon. Sijainti on paras mahdollinen: keskeinen ja kävelymatkan päässä mustalta hiekkarannalta. Täällä majoitut siisteissä huoneissa, hintaan sisältyy buffetaamiainen ja saatavilla on lisämaksullisia aterioita.

Atlantic El Tope

Atlantic El Tope sijaitsee täydellisellä paikalla Puerto de la Cruzissa, ja hotellista on kauniit maisemat merelle, kaupunkiin sekä tulivuori Teidelle. Nautiskele altaalla, vietä rantapäivää Playa de Martiánezin laavahiekkarannalla, tai käy pulahtamassa Lago Martiánezin merivesialtailla. Lisämukavuutta lomaan tuo puolihoito tai All Inclusive.

DWO Nopal

Apollo Mondo Local -hotelli DWO Nopal sijaitsee aivan Puerto de la Cruzin sydämmessä. Täällä voit nauttia terveellisen aamiaisen, pulahtaa kattoterassin uima-altaassa katsellen samalla kaupunkia, vuoria ja merta. Päivän päätteeksi voit ihastella kaunista auringonlaskua drinkin ja tapaksien äärellä.