AF Valle Orotava

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Tervetuloa AF Valle Orotava Hoteliin, joka on moderni hotelli Puerto de la Cruzin sydämessä Teneriffalla. Raikkaassa hotellissa on ihana kattoterassi upeilla näkymillä Teiden tulivuorelle ja merelle, ja josta löytyy kaksi allasta. Kattoterassilla on myös allasbaari, josta voit ihastella auringonlaskua iltaisin.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-2 hengelle. Kaksioita näkymillä Teideille 1-2 hengelle. Kaksioita merinäköalalla 1-2 hengelle. Junior-sviittejä 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 122 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli AF Valle Orotava sijaitsee kävelymatkan päässä merestä, mutta hotellissa on myös kaksi allasta, jotka sijaitsevat hotellin kattoterassilla. Vietä lomapäiviä altaan äärellä, ja nauti samalla allasbaarin virkistävistä juomista.

Hotellissa on kaksi ravintolaa, noutopöytäravintola ja à la carte -ravintola, ja allasbaarin lisäksi aulassa on myös toinen baari.

Maksuton wifi koko hotellissa.

Hotelli sijaisee lähellä kaupungin viihdetarjontaa, ja kaupat, ravintolat ja baarit ovat kävelyetäisyydellä keskustasta, Plaza del Charcosta ja rannasta. Lago Martiánez sijaitsee hieman yli kilometrin päässä. Keskeisen sijainnin vuoksi alueen kaupunkiliikenteen äänet voidaan kokea häiritseväksi.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä
  • Joulun (25.12) illallinen
  • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Aamiainen tarjotaan klo 07.30-10.00 ja illallinen klo 18.30-21.00.

Hotellit Puerto de la Cruz

Botanico

Viiden tähden hotelli Botanico Puerto de la Cruzissa on tasokas hotelli, jossa on klassinen ja viihtyisä tunnelma. Täällä sinua odottaa rauhalliset lomapäivät hotellin trooppisessa puutarhassa ja jos kaipaat totallista rentoutumista, voit hyödyntää myös hotellin palkittua spata. Hotelli kuuluu myös ''The Leading Hotels of the World'' -ryhmään, ja lomasi jälkeen ymmärrät varmasti miksi!

Valle Mar

Hotelli Valle Marin sijainti Puerto de Cruzin rantapromenadin varrella ja lähellä Lago Martianezin merivesialtaita on lähes täydellinen. Tämän pienen ja tyylikkään kaupunkihotellin katolla on lämmitetty uima-allas upein näkymin. Ilta alkaa mukavasti drinkin äärellä hotellin baarissa, jonka jälkeen on mukava lähteä kävelylle Puerto de la Cruzin kauniiseen ympäristöön nauttien pienistä puistoista kauniine istutuksineen tai asettua Plaza Charcolle hyvän drinkin tai paellan äärelle.

Bahia Principe Sunlight San Felipe

Bahia Principe Sunlight San Felipe on suosittu hotelli, joka sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä Lago Martiánezin suuria merivesialtaita ja Puerto de la Cruzin rantaa. Allasalue, rentouttavat kylpylähoidot, kolme ravintolaa ja keskeinen sijainti ovat niitä asioita, jotka saavat niin pariskunnat kuin perheetkin viihtymään täällä.

Teneguia (Teneriffa)

Teneguia on yksinkertainen ja mukava huoneistohotelli erinomaisella paikalla Puerto de la Cruzissa. Majoitut Playa Jardinin laavakivirannan ja paikallisten suosiman Plaza del Charcon torin välissä. Kaupungilla vietetyn päivän jälkeen on mukava pulahtaa lämmitettyyn uima-altaaseen. Hotellissa on mukavia kaksioita, ja voit valita teetkö ruokaa huoneistossa itse vai kokeiletko alueen ravintoloita.

Dragos del Norte

Moderni huoneistohotelli Dragos del Norte sijaitsee rauhallisella sijainnilla Puerto de la Cruzissa, Teneriffan vanhimmassa ja viehättävimmässä matkailukohteessa. Hotellia ympäröi puutarha. Drago del Nortessa majoitut lähellä vanhaa kaupunkia, tummaa laavarantaa sekä useita ravintoloita.

Be Live Experience Orotava

Be live Experience Orotava on moderni hotelli josta on näköala merelle ja vuoristoon. Sijainti on paras mahdollinen: keskeinen ja kävelymatkan päässä mustalta hiekkarannalta. Täällä majoitut siisteissä huoneissa, hintaan sisältyy buffetaamiainen ja saatavilla on lisämaksullisia aterioita.

Be Smart Florida Plaza

Hotelli Be Smart Florida Plaza sijaitsee aivan Puerto de la Cruzin vanhan kaupungin sydämessä. Täältä pääset helposti tutustumaan viihtyisään kaupunkiin. Hotellin kattoterassilla on uima-allas, josta on näkymät merelle ja kaupungin ylitse.

Atlantic El Tope

Atlantic El Tope sijaitsee täydellisellä paikalla Puerto de la Cruzissa, ja hotellista on kauniit maisemat merelle, kaupunkiin sekä tulivuori Teidelle. Nautiskele altaalla, vietä rantapäivää Playa de Martiánezin laavahiekkarannalla, tai käy pulahtamassa Lago Martiánezin merivesialtailla. Lisämukavuutta lomaan tuo puolihoito tai All Inclusive.