Juniorsviitti

Tilavia juniorsviittejä. Osassa juniorsviiteistä on erillinen makuuhuone ja olohuone, ja osassa yksi suuri tila jossa parivuode ja istuinryhmä. Parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Tyynymenu, josta voi valita mieluisan tyynyn. Tilava kylpyhuone, jossa kylpyamme, suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35-40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Tilavia kahden hengen huoneita vaalealla sisustuksella. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Walk-in vaatehuone osassa huoneita. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Tyynymenu, josta voi valita mieluisan tyynyn. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, suihku ja wc. Jaettu ulkotila, osassa näköala puutarhaan tai altaalle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28-32 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superiorhuone

Tilavia superiorhuoneita parivuoteella. Tv satelliittikanavilla ja minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Tyynymenu, josta voi valita mieluisan tyynyn. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28-32 neliiömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superiorsviitti

Superiorsviittejä, joissa vaalea ja moderni sisustus. Sviiteissä on makuuhuone, ja erillinen lounge istuinryhmällä. Osassa superiorsviiteistä makuuhuone on toisessa kerroksessa. Parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen normaalista vuoteesta loungeosassa. Tv satelliittikanavilla. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Tyynymenu, josta voi valita mieluisan tyynyn. Tilava kylpyhuone, jossa jacuzzi tai hierova suihku, sekä wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Superiorsviiteissä majoittuvat voivat nauttia aamiaisen á la carte -ravintola La Cúpula Restaurantissa.

Huonekoko: noin 45-55 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Sviitti

Kauniita sviittejä, jotka koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta vuodesohvalla. Parivuode tai erilliset vuoteet. Tyynymenu, josta voi valita mieluisan tyynyn. Tv satelliittikanavilla molemmissa huoneissa. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Tilava kylpyhuone, jossa kylpyamme, suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40-45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Yhden hengen huone

Kauniita ja valoisia yhden hengen huoneita. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Tyynymenu, josta voi valita mieluisan tyynyn. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28-32 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle.