Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on parveke tai terassi. Osassa juniorsviiteistä on erillinen makuuhuone ja olohuone, ja osassa yksi suuri tila jossa parivuode ja istuinryhmä. Parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kahvinkeitin. Tyynymenu, josta voi valita mieluisan tyynyn. Tilava kylpyhuone, jossa kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35-40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on maaterassi. Osassa allasnäkymä tai näkymät puutarhaan. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia jateetä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Walk-in vaatehuone osassa huoneita. Kahvinkeitin. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Tyynymenu, josta voi valita mieluisan tyynyn. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28-32 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superiorhuone

Superiorhuoneita, joissa on parveke rajoitetulla merinäköalalla. Parivuode. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain, tossut ja kylpytakit. Kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28-32 neliiömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superiorsviitti

Superiorsviittejä, joissa on parveke merinäköalalla. Sviitit koostuvat makuuhuoneesta ja erillisestä oleskelutilasta. Osassa superiorsviiteistä makuuhuone on toisessa kerroksessa. Parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen normaalista vuoteesta loungeosassa. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain, tossut ja kylpytakit. Jacuzzi tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Superiorsviiteissä majoittuvat voivat nauttia aamiaisen á la carte -ravintolassa.

Huonekoko: noin 45-55 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Tyynymenu. Sviitit koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta, jossa on lisävuodemahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain, tossut ja kylpytakit. Kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40-45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Yhden hengen huone

Kauniita ja valoisia yhden hengen huoneita. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Tyynymenu, josta voi valita mieluisan tyynyn. Kahvinkeitin. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28-32 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle.