Kokemuksia Adrian Jardines De Nivaria -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,5 10:stä Perustuu 21 arvioon
Kokonaisuus
 
9,5 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,9 / 10
Huone/huoneisto
 
9,2 / 10
Palvelu
 
9,4 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Sänky ja suihku. 25 vuotistarjoilu
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-30


9 10:stä

+
Huoneen sijainti.
-
Hinta/laatu eivät kohdanneet.

Vahvistettu asiakas: 2021-11-28


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Adrian Jardines De Nivaria -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

91% matkustajista suositttelee

3593 arvostelua
Erinomainen
 
2791
Erittäin hyvä
 
524
Hyvä
 
169
Ei kovin hyvä
 
49
Huono
 
61

Viimeisimmät 5 arviota

16.10.2019

Kirjoittanut Sari H

Hotelli loistavalla sijainnilla. Helppo liikkua, myös liikuntaesteisille. Sää oli loistava lokakuussa.

Hyvä palvelu. Runsas aamiainen. Uima-allas mukava lämpimällä merivedellä. Ystävällinen henkilökunta. Hotelli sopii aikuisille. Hotellilta helppo liikkua muualle. Alueen ja hotellin siisteys erinomainen.

 
17.3.2019

Kirjoittanut JaakkoW4 Helsinki, Suomi

Toista kertaa Jardines de Nivaria- hotellisa

Valitsimme tämän hotellin uudestaan edellisen kokemuksemme perusteella emmekä pettyneet tälläkään kertaa. Lämmitetty pooli oli kuin taivas ja sviittimme terassilta avautuva näköala sykkivään kaupunkiin oli henkeä salpaava. Sijainti ei voisi olla parempi. Henkilökunta oli hyvin ystävällistä ja palvelu toimi erinomaisesti. Aamiainen oli erinomainen. Vaikka hotelli on rakennettu jyrkkään rinteeseen, se sopii hyvin myös liikuntarajoitteisille koska hissit ja luiskat ovat harkiten sijoitettuja. Uima-allas alue on erinomainen viihtyisine ja hyvin hoidettuine istutuksineen ja aurinkotuoleja riittää jokaiselle. Jonkun verran harmia aiheutti ovikorttien ajoittainen toimimattomuus, mutta henkilökunta vakuutti työstövänsä asiaa. Samaan ongelmaan olen kyllä törmännyt lähes kaikissa hotelleissa, joissa on sähköiset ovikortit.

 
8.4.2014

Kirjoittanut Winn2013 Yorkshire

Suosittelen todenteolla, erinomainen loma

Vietin 9 yötä maaliskuun alussa tässä mahtavassa hotellissa. Ruoka on loistavaa, henkilökunta avuliasta, ja kaikki hoitui vaivatta. Pysäyttävät altaat ja pihat, loistava sijainti, josta on helppo pääsy meren ääreen. Luksukselliset huoneet, sekä todella rauhalliset ja meluttomat yöt. Aion palata.

 
28.11.2022

Kirjoittanut marbar66 West Sussex

A fabulous break which lived up to all our expectations

Our second visit to this lovely hotel, where we really couldn't fault anything. All the staff are excellent, especially Rafael on Reception, and our room was perfect. What a wonderful choice of food at Breakfast and eating outside in the evening for a couple of meals was very enjoyable too. However, we really didn't like not having written menus with more information on them to browse through at night. We will certainly return.

 
28.11.2022

Kirjoittanut Hannievanlent Hoorn, Alankomaat

We went out for quietness and sun and just wanted to relax

The staff is helpfull and very friendly, there is a beautiful tropical garden with a warmwater pool and the food is excellent. Even for vegetarian and vegan wishes. We really enjoyed our stay and will come back again.