Kokemuksia Adrian Jardines De Nivaria -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,1 10:stä Perustuu 46 arvioon
Kokonaisuus
 
9,1 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Allasalue puistoineen.
-
Emme heti saaneet hintakategorian parasta huonetta, vaan jouduimme neuvottelemaan siitä. Edellisellä käynnillä (matkalla) kokemuksemme oli parempi.

Vahvistettu asiakas: 2024-02-11


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-02-04


10 10:stä

+
iso allasalue, tarpeeksi aurinkopetejä, hyvä ruoka
-
kalusteissa kuluneisuutta. sohva ja tuoli jo pehmenneitä

Vahvistettu asiakas: 2023-04-09


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-29


5 10:stä

+
Allasalue oli mukavan iso ja aurinkotuoleja riitti kaikille riippumattta siitä, monenko aikaan tuli alueelle. Huoneiden siivous oli myös hyvä, joka päivä kävi siivoojat ja aina oli puhtaat pyyhkeet jne.
-
Hotellia mainostettiin 5 tähden hotellina. Hotelli osoittautuikin 3 tähden tasoiseksi. Erittäin suuri pettymys!! Vanha hotelli, nuhjuisen näköistä siellä sun täällä. Varmasti joskus ollut 5 tähden tasoinen, muttei todellakaan enää. Huoneemme oli alimmassa mahdollisessa kerroksessa ja peränurkassa, masentavaa (todenmukaiset kuvat nettisivuillanne olisivat auttaneet välttämään ko. huoneen). Huoneen ilmastointi ei toiminut alussa lainkaan, heräsin ensimmäisenä aamuna migreeniin tunkkaisen ja kostean huoneilman vuoksi. Valitimme asiasta kahteen kertaan, ennenkuin teknikko kävi korjaamassa ilmastoinnin. Kukaan ei pahoitellut ilmastoinnin puutetta saati korjauksen viivästymistä. Hotellin ilmastointi yleisesti ottaen ei vastaa nykytasoista ilmastointia millään tapaa. Poislähtiessämme pakatessamme huomasimme, että vaatekaapissa olleet vaatteet olivat kosteita, eli huoneilma oli kosteaa ilmastoinnista huolimatta. Palvelu hotellin aulassa oli lyhyttä ja pikaista, ei kovinkaan ystävällistä. Olisi ollut mukava kokea itsensä tervetulleeksi pitkän lentomatkan jälkeen, mutta tässä hotellissa ei asiakkaiden tervetuloon satsattu. Laskekaa nyt ihmeessä hotellin tähtitasoa, mikäli hotelli on tarjonnassanne jatkossakin. Ihan ok hotelli, mutta 3 tähden hotellina odotukset osuisivat paremmin kohdilleen. Ja sitä hotellitasoa nimenomaan EMME halunneet. Tuntuu, että maksoimme turhaan korkeamman hinnan hotellista, joka ei vastannut hintaa eikä ilmoitettua tasoa. Emme matkusta Apollomatkoilla enää jatkossa.

Vahvistettu asiakas: 2023-01-15


4 10:stä

+
Uima-allas alue oli kiva.
-
Todella kiva melu jo aamulla aikaisin käytävällä ja huoneen ovessa ei lainkaan äänieristystä. Torakat huoneessa. Os henkilökuntaa kovin välinpitämättömiä ja hiukan töykeitä. Meillä oli 2 huonetta ja ne jaettiin vääriin. Eli yhden hengen huone annettiin minulle ja miehelleni…

Vahvistettu asiakas: 2022-12-25


7 10:stä

+
Hyvä sijainti. Huoneen kylpyhuone oli hyvä. Allasalue oli hyvä.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-27


9 10:stä

+
Sänky ja suihku. 25 vuotistarjoilu
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-30


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Adrian Jardines De Nivaria -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

91% matkustajista suositttelee

4431 arvostelua
Erinomainen
 
3508
Erittäin hyvä
 
607
Hyvä
 
189
Ei kovin hyvä
 
58
Huono
 
70

Viimeisimmät 5 arviota

17.1.2023

Kirjoittanut Merja U

Hotelli vastaa 3 tähden tasoa

Hotellin taso vastaa 3 tähden hotellia. Vanha hotelli, osittain ränsistynyttä. Ilmastointi vanhanaikainen, huoneessa kosteutta. Kuntosalin laitteet eivät toimineet kunnolla. Allasalue oli hyvä, aurinkotuoleja riitti kaikille. Aamiainen monipuolinen. Huonesiivous hyvä.

 
16.10.2019

Kirjoittanut Sari H

Hotelli loistavalla sijainnilla. Helppo liikkua, myös liikuntaesteisille. Sää oli loistava lokakuussa.

Hyvä palvelu. Runsas aamiainen. Uima-allas mukava lämpimällä merivedellä. Ystävällinen henkilökunta. Hotelli sopii aikuisille. Hotellilta helppo liikkua muualle. Alueen ja hotellin siisteys erinomainen.

 
17.3.2019

Kirjoittanut JaakkoW4 Helsinki, Suomi

Toista kertaa Jardines de Nivaria- hotellisa

Valitsimme tämän hotellin uudestaan edellisen kokemuksemme perusteella emmekä pettyneet tälläkään kertaa. Lämmitetty pooli oli kuin taivas ja sviittimme terassilta avautuva näköala sykkivään kaupunkiin oli henkeä salpaava. Sijainti ei voisi olla parempi. Henkilökunta oli hyvin ystävällistä ja palvelu toimi erinomaisesti. Aamiainen oli erinomainen. Vaikka hotelli on rakennettu jyrkkään rinteeseen, se sopii hyvin myös liikuntarajoitteisille koska hissit ja luiskat ovat harkiten sijoitettuja. Uima-allas alue on erinomainen viihtyisine ja hyvin hoidettuine istutuksineen ja aurinkotuoleja riittää jokaiselle. Jonkun verran harmia aiheutti ovikorttien ajoittainen toimimattomuus, mutta henkilökunta vakuutti työstövänsä asiaa. Samaan ongelmaan olen kyllä törmännyt lähes kaikissa hotelleissa, joissa on sähköiset ovikortit.

 
8.4.2014

Kirjoittanut Janet W Yorkshire

Suosittelen todenteolla, erinomainen loma

Vietin 9 yötä maaliskuun alussa tässä mahtavassa hotellissa. Ruoka on loistavaa, henkilökunta avuliasta, ja kaikki hoitui vaivatta. Pysäyttävät altaat ja pihat, loistava sijainti, josta on helppo pääsy meren ääreen. Luksukselliset huoneet, sekä todella rauhalliset ja meluttomat yöt. Aion palata.

 
16.4.2024

Kirjoittanut Georg S München, Saksa

Traumhaftes Hotel mit sehr schönen beheizten Pool

Wir waren schon in vielen 5-Sterne Hotels, das Adrian Jardines de Nivaria steht mit an oberster Stelle. Tolles Hotel mit schönen, gepflegten Zimmern und vor allem super Service in allen Bereichen! Wir haben bereits wieder zum Jahreswechsel gebucht.