Deluxe-huone

Deluxe-huoneita parvekkeella ja rajoitetulla merinäköalalla. Parivuode tai erilliset vuoteet, jotka on sijoitettu vierekkäin. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Jääkaappi - minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku tai pelkkä suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lasketaan osaksi huoneen maksimikapasiteettiä.

Huonekoko: noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Deluxe-huone Plus

Deluxe-huone Plus huoneita yli 16-vuotiaille. Parveke merinäköalalla. Parivuode ja pieni istuinryhmä. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Espressokeitin, vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari, joka täydennetään saapuessa. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Deluxe-huone Plus huoneiden hintaan sisältyy All Inclusive, ja voivat hyödyntää hotellin Platinum Clubin etuja. Etuihin kuuluu pääsy infinity-altaalle, aikuisten jacuzziin, VIP-loungeen, jossa välipaloja ja juomia, The View snackbaariin sekä omaan osioon buffetravintolassa.
  • Vesipullo saapumisen yhteydessä.
  • Allaspyyhkeet.

Huonekoko: noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.