Deluxe-huone

Deluxe-huoneita parvekkeella ja rajoitetulla merinäköalalla. Parivuode tai erilliset vuoteet, jotka on sijoitettu vierekkäin. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minibaari. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku tai pelkkä suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lasketaan osaksi huoneen maksimikapasiteettiä.

  • Pullo vettä saapumisen yhteydessä.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Deluxe-huone Plus

Deluxe-huone Plus huoneita yli 16-vuotiaille. Parveke merinäköalalla. Parivuode ja pieni istuinryhmä. Tyynymenu. Espressokeitin, vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari, joka täydennetään saapuessa. Lisätäytöt lisämaksusta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Deluxe-huone Plus huoneiden hintaan sisältyy All Inclusive, ja voivat hyödyntää hotellin Platinum Clubin etuja. Etuihin kuuluu pääsy infinity-altaalle, aikuisten jacuzziin, VIP-loungeen, jossa välipaloja ja juomia, The View snackbaariin sekä omaan osioon buffetravintolassa.
  • Vesipullo saapumisen yhteydessä.
  • Allaspyyhkeet.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.