Landmar Playa la Arena

 • Viihtyisä All Inclusive-hotelli
 • Palveluita koko perheelle

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Landmar Playa la Arena toivottaa vieraansa tervetulleeksi upealla näkymällä merelle ja jylhään Los Gigantesiin. Hotellilla on suuri allasalue lämmitetyllä altaalla. Kävelymatka rannalle, sekä mahdollisuus puolihoitoon tai All Inclusiveen tekevät lomasta mukavan. Hotellin alapuolella on rantakatu, josta pääsee Playa de la Arenan keskustaan.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Deluxe-huoneita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Deluxe-huone Plus 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,6 10:stä
Perustuu 213 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 7197 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Landmar Playa la Arena on iso hotelli, josta on kauniit näkymät merelle ja kohti jylhää Los Gigantesia. Selkeällä säällä hotellilta näkyy jopa naapurisaari La Gomeralle asti. Hotellin allasalueella on kolme isoa allasta, joista yksi on lämmitetty talvisin vähintään +20-asteiseksi. Altaan lämpötila voi olla matalampi aamuisin, iltaisin tai viileämmällä säällä. Allasbaari. Allasalueella on erillinen lastenallas ja vesiliukumäki, joka on auki muutamia tunteja päivässä aamupäivisin ja iltapäivisin. Maksuttoma aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhepalvelu panttia vastaan. Altaalla on hengenpelastaja.

Hotellin alapuolella on rantakatu, jonne pääset helposti hotellilta avainkorttia näyttämällä. Hotellin portilta on noin 50 metriä rannalle, jossa on lisämaksullisia aurinkotuoleja ja -varjoja.

Hotellin buffetravintola Lava Restaurantessa on erilaisia teemoja joka ilta. Ravintolassa edellytetään siistiä pukeutumista, miehille pitkät housut. Ravintola La Taberna de Pepe tarjoilee espanjalaisia tapaksia ja baskilaisia pintxoseja. Arena Pool & Snack Bar tarjoilee noutopöydästä ruokaa päivisin ja illalla muuntuu Arena Restaurantiksi ja tarjoilee välimerellisiä annoksia á la carte -listalta. Aulabaari Hello Barissa on terassi, josta on upea näkymä sekä elävää musiikkia. The Show-baarissa on minidisko lapsille sekä koko perheelle sopivia esityksiä.

Kuntosali ja maksuttomia ryhmäliikuntatunteja, kuten pilatesta, zumbaa ja spinningiä. Pöytätennistä, minigolfia ja petankia panttia vastaan. Tennis lisämaksusta. Hotellin oma lastenkerho 4-12-vuotiaille sekä pelihuone, jossa on biljardia ja airhockeya lisämaksusta. Iltaviihdettä.

Vastaanotto. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Korkeuseroja hotellialueella. Vastaanotto. Kaupunkiliikennettä.

Deluxe-huone Plus lisämukavuuksilla
Aikuisille tarkoitetuissa deluxe-huone Plus huonetyypissä majoittuvat pääsevät nauttimaan hotellin Platinum Clubista, joka sisältää pääsyn loungeen, jossa on premium-juomia ja välipaloja sekä omaan snackbaariin kauniilla näkymällä. Lisäksi deluxe-huone Plusissa majoittuvat voivat käyttää hotellin infinity-allasta, jacuzzia sekä omaa aluetta buffetravintolassa.Ikäraja huoneissa majoittuville on 16-vuotta.

Ateriat

Kahden hengen huone ja deluxe-huone:
Sisältyy:

 • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä).
 • All Inclusive.

Puolihoitoon ja All Inclusiveen sisältyy joulun (25.12.) ja uuden vuoden illalliset.

Lisämaksulliseen puolihoitoon tai All Inclusiveen sisältyy 1 á la carte -illallinen per viikko, kun majoitut kahden hengen huoneissa, ja 3 á la carte -illallista per viikko, jos majoitut deluxe-huoneissa.

Deluxe-huone Plus:
Sisältyy:

 • All Inclusive.
 • Joulun (25.12.) ja uuden vuoden illallinen.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 7.30-10.30.
 • Lounaspöytä, klo 13.00-15.00.
 • Välipaloja allasbaarista, klo 10.00-17.30.
 • Illallispöytä, klo 18.30-21.30.
 • Illallinen, klo 19.00-21.30, tapasravintola La Tabernassa.
 • Mikäli majoitut hotellissa yli viikon, voit nauttia illallisen á la carte-ravintola Arenassa, klo 19.00-21.30. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-24.00.

All Inclusive Ultra sisältää lisäksi:

 • Juomia kansainvälisiltä merkeiltä.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hotellit Los Gigantes & Playa de la Arena

Allegro Isora

Allergo Isora sijaitsee Teneriffan lounaisrannikolla lähellä Los Gigantesia ja Playa la Arenaa. Upeat näkymät vehreälle La Gomeran saarelle. Hotellilla on useita altaita, jotka sopivat koko perheelle. Jos haluat lomailla vielä mukavammin, voit varata lisämaksullisen All Inclusiven.

Bahia Flamingo

Vain lyhyen kävelymatkan päässä Playa de la Arenan mustalta laavarannalta sijaitseva Bahia Flamingo on hotelli aikuiseen makuun. Hotellin läheisyydessä on ravintoloita, kahviloita, baareja ja kauppoja. Hotelli on täydellinen hotelli tukikohta, kun haluat tutustua Teneriffan mielenkiintoiseen rannikkoon. Lähde vaellukselle Masca-laaksoon tai tutustu Puerto de la Cruzin kaupunkiin sekä upeisiin Lago Martianezin merialtaisiin.