Landmar Playa la Arena

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Hotelli Landmar Playa la Arena toivottaa vieraansa tervetulleeksi upealla näkymällä merelle ja jylhään Los Gigantesiin. Hotellilla on suuri allasalue lämmitetyllä altaalla. Kävelymatka rannalle, sekä mahdollisuus puolihoitoon tai All Inclusiveen tekevät lomasta mukavan. Hotellin alapuolella on rantakatu, josta pääsee Playa de la Arenan keskustaan.

VIIKON MATKAETU

Hyödynnä -50€/hlö matkaetu ensi kesän lomasta tähän kohteeseen. Varaa nyt!

Koskee vain uusia varauksia. Etu voimassa 29.2.2024 saakka.
Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Deluxe-huoneita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Deluxe-huone Plus 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Suuret oleskelu tilat hotellin aulassa.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 7565 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Landmar Playa la Arena on iso hotelli, josta on kauniit näkymät merelle ja kohti jylhää Los Gigantesia. Selkeällä säällä hotellilta näkyy jopa naapurisaari La Gomeralle asti. Hotellin allasalueella on kolme isoa allasta, joista yksi on lämmitetty talvisin vähintään +22-asteiseksi. Altaan lämpötila voi olla matalampi aamuisin, iltaisin tai viileämmällä säällä. Allasbaari. Allasalueella on erillinen lastenallas ja vesiliukumäki, joka on auki muutamia tunteja päivässä aamupäivisin ja iltapäivisin. Maksuttoma aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhepalvelu panttia vastaan. Altaalla on hengenpelastaja.

Hotellin alapuolella on rantakatu, jonne pääset helposti hotellilta avainkorttia näyttämällä. Hotellin portilta on noin 50 metriä rannalle, jossa on lisämaksullisia aurinkotuoleja ja -varjoja.

Hotellin buffetravintola Lava Restaurantessa on erilaisia teemoja joka ilta. Ravintolassa edellytetään siistiä pukeutumista, miehille pitkät housut. Arena Pool & Snack Bar tarjoilee noutopöydästä ruokaa päivisin ja illalla muuntuu Arena Restaurantiksi ja tarjoilee välimerellisiä annoksia á la carte -listalta. Aulabaari Hello Barissa on terassi, josta on upea näkymä sekä elävää musiikkia. The Show-baarissa on minidisko lapsille sekä koko perheelle sopivia esityksiä.

Kuntosali. Pöytätennistä, minigolfia ja petankia panttia vastaan. Tennis lisämaksusta. Hotellin oma lastenkerho 4-12-vuotiaille sekä pelihuone, jossa on biljardia ja airhockeya lisämaksusta. Iltaviihdettä.

Vastaanotto. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Pysäköinti lisämaksusta. Korkeuseroja hotellialueella. Vastaanotto. Kaupunkiliikennettä.

Deluxe-huone Plus lisämukavuuksilla
Aikuisille tarkoitetuissa deluxe-huone Plus huonetyypissä majoittuvat pääsevät nauttimaan hotellin Platinum Clubista, joka sisältää pääsyn loungeen, jossa on premium-juomia ja välipaloja sekä omaan snackbaariin kauniilla näkymällä. Lisäksi deluxe-huone Plusissa majoittuvat voivat käyttää hotellin infinity-allasta, jacuzzia sekä omaa aluetta buffetravintolassa. Ikäraja huoneissa majoittuville on 16-vuotta.

Ateriat

Kahden hengen huone ja deluxe-huone:
Sisältyy:

 • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä).
 • All Inclusive.

Puolihoitoon ja All Inclusiveen sisältyy joulun (25.12.) ja uuden vuoden illalliset.

Lisämaksulliseen puolihoitoon tai All Inclusiveen sisältyy 1 á la carte -illallinen per viikko, kun majoitut kahden hengen huoneissa, ja 3 á la carte -illallista per viikko, jos majoitut deluxe-huoneissa.

Deluxe-huone Plus:

Sisältyy:

 • All Inclusive.
 • Joulun (25.12.)
 • Uuden vuoden illallinen

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä ravintola Lavassa, klo 7.30-10.30.
 • Lounaspöytä ravintola Lavassa, klo 13.00-15.00.
 • Välipaloja allasbaari Arenassa, klo 10.00-18.00.
 • Illallispöytä ravintola Lavassa, klo 19.00-22.00.
 • Illallinen tapasravintola La Taberna de Pepessä, klo 19.00-21.30.
 • Välipaloja, alkupaloja ja juomia Terraza Farossa, klo 19.00-23.00.
 • Illallinen á la carte-ravintola Arenassa, klo 19.00-21.30. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-24.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hotellit Los Gigantes & Playa de la Arena

Landmar Costa Los Gigantes

Landmar Costa Los Gigantes on erinomainen hotelli koko perheelle. Hotellissa on kuusi lämmitettyä uima-allasta, splash-allas, kiipeilypuisto köysiratoineen, kuntosali ja spa rentoutumista varten. Täällä majoitut mukavasti hyvin varustelluissa sviiteissä, joissa on tilaa jopa viidelle hengelle.

Sholeo Lodges Los Gigantes

Sholeo Lodges Los Gigantesissa seikkailu ja rentoutuminen yhdistyvät ainutlaatuiseksi kokemukseksi. Hotellin Feel Good Garden on paikka, jossa kaikki tapahtuu, ja täällä voit yksinkertaisesti nauttia ja rentoutua tai kokeilla uusia ulkoilma-aktiviteetteja tai urheilulajeja - sinä päätät, mitä haluatkaan tehdä. Rentoudu ja nauti lomasta täysillä!

Allegro Isora

Allergo Isora sijaitsee Teneriffan lounaisrannikolla lähellä Los Gigantesia ja Playa la Arenaa. Upeat näkymät vehreälle La Gomeran saarelle. Hotellilla on useita altaita, jotka sopivat koko perheelle. Jos haluat lomailla vielä mukavammin, voit varata lisämaksullisen All Inclusiven.

Vigilia Park

Viliga Parkissa majoitut suurissa huoneistoissa viihtyisässä Puerto de Santiagon kalastajakylässä Teneriffalla. Täällä on myös kaksi allasta, joista toinen sijaitsee katolla ja sieltä on upea näköala Los Gigantesin kallioille. Lyhyen kävelykadun päässä hotellista on luonnollisia merivesialtaita ja laavaranta on vain hieman kauempana.