Kokemuksia Landmar Playa la Arena -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,9 10:stä Perustuu 160 arvioon
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Suuret oleskelu tilat hotellin aulassa.
-
Buffet ravintolan pöytien tuolit huonot.Asiakkaat kantoivat jopa huoneista sohva tyynyjä että istuminen olisi mukavampaa.

Vahvistettu asiakas: 2024-02-04


9 10:stä

+
Siisti hotelli, mukava huone. Ruoka oli ok ja vaihtelevaa.
-
A la carten varaus ei toiminut appin kautta, se kannattaa varata suoraan respasta

Vahvistettu asiakas: 2024-01-28


9 10:stä

+
Avara, valoisuus ja siisteys.
-
Lastenallasta ei ollut. Se oli iso pettymys. Varmaan kannattaa se muuttaa hotellin tietoihin. Ala carte ravintolaan olisi ollut meidän huonetasolla mahdollisuus 3 illalliseen. Kaikki jäi käyttämättä koska ravintola oli buukattu täyteen koko viikoksi.

Vahvistettu asiakas: 2024-01-28


10 10:stä

+
Puhtaus, tilavuus, ystävällinen henkilökunta ja all inclusive tarjonnan runsaus
-
-

Vahvistettu asiakas: 2024-01-21


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-01-21


10 10:stä

+
Siistiä ja palvelu ystävällistä
-

Vahvistettu asiakas: 2024-01-21


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-01-14


10 10:stä

+
Huone ja hotelli todella siistit. Huoneesta (platinium) kaunis näkymä merelle ja allasalueelle.
-
Hissien ovet todella hitaat.

Vahvistettu asiakas: 2023-12-10


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-11-26


8 10:stä

+
Sijainti
-
Allasalue rauhaton - ei mitään järjestystä - paikkojen varaaminen oli ärsyttävää

Vahvistettu asiakas: 2023-10-29


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Landmar Playa la Arena -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

7565 arvostelua
Erinomainen
 
3566
Erittäin hyvä
 
2608
Hyvä
 
919
Ei kovin hyvä
 
278
Huono
 
194

Viimeisimmät 5 arviota

7.1.2022

Kirjoittanut JapiJuoksee Doha, Qatar

Kaikki niinkuin pitääkin

Hyvä paketti urheilevalle. Aamupalat ja ruokailut tosi kattavat. Kunnon huoneet ja hyvä palvelu. Fillarin (oma tai vuokra) saa tuoda sisälle, parvekkeella kuivausteline urheiluvaatteille. Kolme uimaallasta, kunnollinen urheilusali. Gigantesissa paljon rauhallisempaa (sivisryneempää) kuin esim. Americansissa.

 
27.2.2019

Kirjoittanut Tupu50

Lomakohde

Hotelli on siisti ja huoneet hyväkuntoisia. Hieman häiritsevää on melko huono äänieristys. Naapurihuoneiden äänet herättivät ja toisinaan valvottivat. Henkilökunta on ystävällistä. Allinclusive seisossa pöydässä loistava. Juomapuoli baareissa hieman niukka, mutta kaikkea riittää. Tällaiselle perhematkaajalle erittäin hyvä. Kivoja aktiviteetteja on hotellissa. Hyvä kuntosali, uima-altaat, biljardeja, betanque-kenttä, jousiammuntaa, tennistä... Voin suositella.

 
13.12.2018

Kirjoittanut Amumies Järvi-Suomi, Suomi

Ei oikein hyvä kuitenkaan

Ei koskaan enää Teneriffalle? Tämä kysymys tällä matkalla heräsi. Olimme omatoimimatkalla ja hotellivaraus oli tehty hotellin www-sivujen kautta.Asiat menivät pieleen alusta alkaen. Saimme vastaanotosta vääränlaiset rannekkeet ja väärin ohjelmoidut ovikortit. Meille ei kerrottu oikeastaan mitään hotellin käytännöistä. Vastaanotossa ei tiedetty, että olimme etukäteen tilanneet ja maksaneet Adult-clubin huoneesta, turvasäilöstä, pysäköinnistä ja wifistä. Kaikki asiat piti erikseen nyhtää ja selvittää. Ihme kyllä pääsimme illan suussa huoneeseemme mutta pian selvisi, että olisi ehkä ollut parempi, ettemme olisi päässeet.Meidät heitettiin ulos erittäin tylysti ja nololla tavalla ravintolan Adult-alueelta kun sinne menimme. Meille ei kerrottu, että ranneke ei ollut oikeanlainen. Asian laita selvisi vasta seuraavana aamuna. Saimme uudet rannekkeet ja ovikortit. Mitään pahoitteluja ei esitetty.Seuraavaksi turvasäilö lakkasi toimimasta, koska paristot loppuivat. Se korjattiin nopeasti vasta kun esitin älypuhelimella valokuvan viasta. Sitten alkoivat ongelmat autopaikan kanssa. Meitä kehotettiin siirtämään autoa, koska saamamme autopaikka oli huoltotoimenpiteiden kohteena. Saimme uuden, mutta sekin oli huoltotoimenpiteiden tiellä. Kolmas paikka piti huoltomiesten kanssa henkilökohtaisesti selvittää. Tyhmää asiakasta juoksutettiin paikasta toiseen. Mitään ei tietenkään pahoiteltu.Adult-clubin lounge on ahdas ja hikinen putka. A la carte-ravintola, jonne Adult-club mahdollistaa kolme pääsyä, on alle arvostelun. Tilaamamme pasta-annokset toivat mieleen halpakaupan valmispastat ja purkkikastikkeet, mitä ne varmasti olivatkin. Pahinta oli, että seuraava yö ja päivä menivät pääasiassa WC:ssä.Pääravintolan ruoka on perusmättöä, jota sentään voi syödä. Kasvissyöjillekin löytyy jotain, mutta ei niin, että olisi aihetta juhlaan. Aamiaisen hedelmämehut ovat surkeita. Snackbaarin tarjonta on tavanomaista höttöä.Siivous oli tällä kertaa hvällä tasolla ja hyvin ajoitettua, mistä kiitokset ja ansaittu bonus. Siivoojat tervehtivät aina reippaasti.Kahdeksannen kerroksen huoneestamme oli näkymät merelle ja huone oli siisti. Parvekkeelle olisi mahtunut kaksi aurinkotuolia mutta niitä siellä ei ollut. Miksi?Hotelli on kokonaisuutena arvostellen ihan siisti ja melko hyvällä tasolla. Henkilökunnan asenteessa ja joidenkin ammattitaidossa on parantamista.

 
13.12.2018

Kirjoittanut 741heinik Oulu, Suomi

Hyvä perhehotelli

Hyvä hotelli lapsiperheille mukavalla ja rauhallisella sijainnilla. Huone oli perus siisti, vaikka paikoin huomasi hotellin olevan vanha. Huoneesta hieno näköala merelle ja allasalueelle. Hieman melua kantautui, mutta korvatulpat pelasti. Plussaa hyvistä tyynyistä! Ruoka buffetista oli ok hyvää, paljon vaihtoehtoja ja lapsille löytyy myös syötävää. Ravintolan melua pääsee karkuun ulos syömään, ulkona viihtyisä syödä! Talon viinit juomakelvottomia, sangria erittäin hyvää ja kuohuviini myös. Drinkit liian makeita esanssijuomia. Allasalueet hyviä, ei ruuhkaa edes lasten altaalla. Mukavasti järjestetty ohjelmaa. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu pelasi hyvin. Rannalle parin minuutin kävelymatka. Suosittelemme lapsiperheille, helppo ja mukava kohde!

 
8.12.2018

Kirjoittanut K-JA_Finland Turku, Suomi

All inclusive hotelli. Huoneet suhteellisen hyvät. Ruoka mitään sanomatonta mössöä.

Olimme hotellissa vaimoni kanssa viikon joulukuussa 2018. Valitsimme all inclusive Club tason huoneen. Huone oli varsin mukava, merinäköala ja kohtalaisen hyvät vuoteet. Huone oli hotellin keskellä, jossa sekä sisältä avoimen keskusaulan kautta että myös uima-altaalta ulkokautta kantautui melko voimakkaasti melua huoneeseen. Huoneen samoin kuin hotellin yleensäkin siisteys oli hyvä. Henkilökunnan ystävällisyys ei ollut kovinkaan korkeaa luokkaa joskaan henkilökunta ei varsinaisesti epäystävällinenkään ollut. Suurin pettymys oli ruoan huono taso. Ruoka ei juurikaan maistunut miltään ja oli kohtalaisen epämääräistä. Allasbaarissa oli iltaisin alacarte ravintola, joka sekään ei ruoan laadulla vakuuttanut. Söimme siellä kerran. Annoksemme "roasted chicken" oli paistettu kananpojan puolikas, ranskalaisia perunoita ja päälle melkoinen pläjäys ruskeata kastiketta. Ei juurikaan herättänyt ruokahalua. Talon viinit (punainen ja valkoinen) olivat lähes juomakelvottomia. Erillishintaan myytävä viini pulloissa ei myöskään ollut kovin laadukasta.