Juniorsviitti

Juniorsviittejä parvekkeella tai terassilla, osassa rajoitettu merinäköala. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Kahvin ja veden keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Juniorsviitti jaetulla altaalla

Juniorsviittejä yli 18-vuotiaille vieraille. Ulkotila ja jaettu allas. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Kahvin ja veden keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä majoittuvan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhesviitti

Perhesviittejä parvekkeella tai terassilla, osassa rajoitettu merinäköala. Makuuhuone ja olohuone. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Kahvin ja veden keittomahdollisuus. Tv kansianvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 2 lapsia.

Superior huone

Superior huoneita parvekkeella tai terassilla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Kahvin ja veden keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.