Bahia Principe Fantasia Tenerife

apollo mondo one of a kind

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Ainutlaatuinen Bahia Principe Fantasia Teneriffe -hotelli tarjoaa unohtumattomia aktiviteetteja ja viihdettä koko perheelle. Lämpimästi tervetuloa tähän All Inclusive -hotelliin, joka on yksi Apollo Mondo One of a Kind -hotelleistamme!


Huonetyyppi

Superior huoneita 2 hengelle. Perhesviittejä 2-5 hengelle, joista 2 lapsia. Juniorsviittejä 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Juniorsviittejä jaetulla altaalla 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2345 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,3 km
Keskustaan: 950 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Apollo Mondo One Of A Kind -hotelli Bahia Principe Fantasia Tenerife, Golf Del Surissa saaren kaakkoisrannikolla tarjoaa ikimuistoisen perheloman. Täällä voit kokea esityksiä, erilaisia aktiviteetteja ja kokeilemisen arvoisia ravintoloita. Hotellialueen keskellä sijaitseva linna luo ympäristöön satumaista tunnelmaa. Halutessasi kokea jotain erilaista, voit varata yöpymisen tässä satulinnassa lisämaksusta.

Allasalue ja ranta

Hotellin seitsemästä uima-altaasta yksi on aikuisille varattu infinity-allas, kaksi erillistä lastenallasta ja yksi lasten kahluuallas vesiliukumäillä aivan pienimmille lapsille. Aurinkotuolit ja -varjot. Allaspyyhkeet panttia vastaan. Allasbaari. Mahdollisuus nautiskella päivästä bali-vuoteella lisämaksusta.

Hotelli on lähellä merta, mutta lähimmälle rannalle, joka on kallioranta on 1,3 kilometriä. Perheystävälliset hiekkarannat löytyvät idämpää El Medanoista tai lännempää Los Cristianosista. Molemmille rannoille kestää autolla noin 15-20 minuuttia.

Ruokaelämyksiä

Hotellisa on viisi ravintolaa, joista kaksi on noutopöytäravintolaa ja kolme à la carte -ravintolaa. Hotellin à la carte ravintoloista yksi tarjoilee grilliruokaa, toinen italialisen keittiön antimia ja kolmas makuja Japanista. Lapsille on oma noutopöytä, jossa on valikoima lasten suosikkeja. À la carte -ravintoloissa vaaditaan pöytävaraus. Japanilaisessa ja italialaisessa ravintolassa miehillä pitkät housut tai siistit shortsit. Grilliravintolassa miehillä pitkät housut.

Ravintoloiden lisäksi hotellissa on neljä baaria, jotka tarjoilevat virvokkeita ja kylmiä juomia aamusta myöhäiseen iltaan: allasbaar, aulabaari, urheilubaari ja Castel-baari.

Esityksiä ja viihdettä

Iltaisin hotellissa on nähtävillä hienoja esityksiä. Kaksi esitystä viikossa sisältyy. Mikäli haluat käydä useammassa esityksessä, voit ostaa lipun hotellilta. Hotellin ylläpitämä englanninkielinen lastenkerho 3-12-vuotiaille lapsille. 13-17-vuotaille kerho, jossa he voivat hengailla ja tutustua ikätovereihin. Päivisin erilaisia aktiviteetteja kuten karaokea, teemajuhlia ja jäätelötarjoilua.

Liikunta ja hyvinvointi

Hotellissa on spa, jossa on sauna, sisäuima-allas ja erilaisia wellness-hoitoja lisämaksusta. Käytettävissä on myös kuntosali ja monitoimikenttä sekä urheilutoimintaa kuten pöytätennistä, tikkaa, joogaa ja zumbaa. Vain muutaman sadan metrin päässä hotellista on golfkenttä.

Muuta tietoa

Maksuton wifi koko hotellissa. Pysäköintimahdollisuus lisämaksusta. Hotellissa useita eri rakennuksia ja satulinna.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Aamiainen noutopöytäravintola Echiedessä klo 7.00-10.30
 • Lounas noutopöytäravintola Echiedessä klo 13.00-15.00
 • Illallinen noutopöytäravintola Echiedessä klo 18.30-22.00
 • Ateriat Dreams Factory -buffetravintolassa uima-altaalla klo 12.30-18.00
 • Kolme illallista viikossa jossakin à la carte -ravintoloista Landón (grilli), Paradiso (italialainen) tai Nemuru (japanilainen) klo 18.00-22.00. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Rajoittamattomasti paikallisia virvokkeita, olutta, viiniä ja cocktaileja klo 10.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa lähtöpäivänä klo 12.00 asti.

Apollo Mondo One of a Kind
 • Uniikki hotellielämys
 • Huolella mietitty kokonaisuus ja ainutlaatuinen ilmapiiri
 • Apollon tarkkaan valitut hotellit
 • Vähintään 3 tähteä