Kaksikerroksinen kolmio

Tilavia, osittain remontoituja kaksikerroksisia kolmioita kahdella makuuhuoneella, erillisellä keittiöllä ja olohuoneella, jossa on ruokailuryhmä. Huoneistoissa on kaksi kylpyhuonetta, joista toisessa on kylpyamme, toisessa suihku. Lisävuodemahdollisuudet vuodesohvasta olohuoneessa. Jääkaappi, keittolevyt, mikro, kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Vedenkeitin (panttia vastaan) ja hiustenkuivain. Tv (kaukosäädin panttia vastaan). Tallelokero lisämaksusta. Parveke tai terassi allasnäkymällä. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/vk.

Huonekoko: Noin 100 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle/2-6 hengelle, joista 2 lapsia.

Kaksio

Osittain remontoituja kahden hengen huoneita erillisellä makuuhuoneella ja yhdistetyllä olohuoneella ja minikeittiöllä. Keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Vedenkeitin (panttia vastaan). Hiustenkuivain. Tv (kaukosäädin panttia vastaan). Tallelokero lisämaksusta. Maaterassi. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/vk.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Suurehko kaksio

Remontoituja, suurehkoja kaksioita erillisellä makuuhuoneella, olohuone ja keittiö. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta olohuoneessa. Keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Vedenkeitin (panttia vastaan). Hiustenkuivain. Tv (kaukosäädin panttia vastaan). Tallelokero lisämaksusta. Maaterassi. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/vk.

Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Yhden makuuhuoneen perhehuone

Perhehuone kaksioita erillisellä makuuhuoneella kahdella vuoteella, olohuone tv:llä ja vuodesohva sekä erillinen keittiö yksinkertaisella keittiövarustuksella. Hiustenkuivain ja kahvinkeitin. Tallelokero lisämaksusta. Parveke tai terassi. Siivous 5 krt/vk.

Huonekoko: Noin 63 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.