Kaksikerroksinen kolmio

Kaksi kerroksinen kolmio, jossa parveke tai terassi ja näköala uima-altaalle. Sisääntulokerroksessa on tupakeittiö, terassi ja kylpyhuone ammeella ja wc:llä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa kaksi erillistä vuodetta, kylpyhuone ammeella ja wc sekä pääsy suurelle yhteiselle parvekkeelle. Minikeittiö, jossa jääkaappi, keittolevyt, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja keittiön perusvarusteet. Vedenkeitin pantilla. Tallelokero lisämaksulla. Tv paikallisilla kanavilla (kaukosäädin pantilla). Hiustenkuivain. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 100 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle/2-6 hengelle, joista 2 lapsia.

Kaksio

Kaksio jossa maaterassi. Makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi erillistä sänkyä. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja perus keittiövarustus. Vedenkeitin pantilla. Tallelokero lisämaksulla. Tv paikallisilla kanavilla (kaukosäädin pantilla). Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliötä..
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Perhehuone kaksio

Perhehuone kaksio jossa parveke tai terassi. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvalla. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja perus keittiövarustus. Tallelokero lisämaksulla. Tv paikallisilla kanavilla (kaukosäädin pantilla). Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 63 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Suurehko kaksio

Suurehkoja kaksioita erillisellä makuuhuoneella, ja yhdistetyllä olohuoneella ja minikeittiöllä. Terassi tai parveke. Erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta olohuoneessa. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Vedenkeitin (panttia vastaan). Tv paikallisilla kanavilla (kaukosäädin panttia vastaan). Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle