Kaksikerroksinen kolmio

Tilavia kaksikerroksisia kolmioita kahdella makuuhuoneella, erillisellä keittiöllä ja olohuoneella, jossa on ruokailuryhmä. Molemmissa makuuhuoneissa erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittiössä jääkaappi, keittolevyt, mikro, kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Vedenkeitin (panttia vastaan). Tv (kaukosäädin panttia vastaan). Tallelokero lisämaksusta. Huoneistoissa on kaksi kylpyhuonetta, joista toisessa kylpyamme ja toisessa suihku. Parveke tai terassi allasnäkymällä. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 100 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle/2-6 hengelle, joista 2 lapsia.

Kaksio

Kaksioita, joissa erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Erilliset vuoteet. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, yksinkertainen keittiövarustus ja leivänpaahdin. Vedenkeitin (panttia vastaan). Tv (kaukosäädin panttia vastaan). Tallelokero lisämaksusta. Maaterassi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Perhehuone kaksio

Perhehuone kaksioita erillisellä makuuhuoneella, jossa erilliset vuoteet. Makuuhuone, olohuone ja minikeittiö. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta olohuoneessa. Minikeittiö jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeiti, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Vedenkeitin lisämaksusta. Kahvinkeitin. Tallelokero lisämaksusta. Tv (kaukosäätimen saa panttia vastaan). Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 63 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Suurehko kaksio

Suurehkoja kaksioita erillisellä makuuhuoneella, ja yhdistetyllä olohuoneella ja minikeittiöllä. Terassi tai parveke. Erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta olohuoneessa. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Vedenkeitin (panttia vastaan). Tv (kaukosäädin panttia vastaan). Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle