Maxorata Beach

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Viihtyisä hotelli viiden minuutin matkan päässä rannalta ja Corralejon keskustasta. Vaikka pääkatu ravintoloineen ja baareineen on lähellä, on vehreiden kasvien koristama hotellialue hyvin rauhallinen. Aikuisille ja lapsille on omat uima-altaat. Käytännöllisissä huoneistoissa majoittuu jopa kuusi henkilöä.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-2hengelle. Suurehkoja kaksioita 1-3 hengelle. Perhehuone kaksioita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksikerroksisia kolmioita 2-5 hengelle/2-6 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Melkein kaikki oli OK
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 730 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 350 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Maxorata Beach on hieman kulunut huoneistohotelli kävelymatkan päässä rannalta ja keskustasta. Viihtyisä allasalue suolavesialtaalla ja erillisellä lastenaltaalla. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allas-/snackbaari.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Biljardi lisämaksusta. Pesukoneita lisämaksusta. Pyöränvuokrausta. Vastaanotto avoinna aamusta iltaan. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Vastaanotto on avoinna klo 8.00-17.00, lisäksi tiistaisin ja torstaisin avoinna 20.30 saakka. Allasbaari, jossa tarjolla pientä purtavaa on avoinna 10.00-20.00

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.