Kokemuksia Maxorata Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,9 10:stä Perustuu 209 arvioon
Kokonaisuus
 
7,9 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Huone/huoneisto
 
7,8 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Oma rauha, parvekkeen sijainti
-
Huonolaatuiset sängyt ja huonekalut pitäisi uusia

Vahvistettu asiakas: 2024-01-29


8 10:stä

+
Lähellä uloskäyntejä
-
Meteli yöllä yläkerran huoneistossa huonekalujen siirtoa yms . Etenkin viimeinen yö oli levoton . Veden lämpötila suihkussa vaihteli nopeasti . Hankala peseytyä

Vahvistettu asiakas: 2024-01-15


8 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2023-12-25


8 10:stä

+
Rauhallisuus, siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2023-12-25


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-12-04


4 10:stä

+
Huoneistomme vakisiivooja ja yksi vastaanoton virkailija
-
Apollomatkojan edustaja voisi käydä itse toteamassa, millaista hotellia Apollomatkat on myymässä. Esim. esitteessä sanotaan, että "on uima-altaita": ei ole, vaan on yksi uima-allas sekä lastenallas. Molemmat alamittaisia! Muuten rakennus on vanha ja "kuppainen" (ikäänkuin Venäjällä) ja koko kompleksi on rakennettu ainakin tuplatehokkuudella siitä, mikä tuolle tontille olisi sopivaa. Huoneistot ovat keskenään äärettömän epätasa-arvoiset, varsinkin terasseja on kymmentä eri sorttia (valokuvani kertovat tuon faktan, samoin rakennusten teknisen kunnon - tai pikemminkin kunnottomuuden). Lisäksi terasseja myydään muka tasa-arvoisina parvekkeiden kanssa, mitä ne eivät missään tapauksessa ole. Sijainti oli syy valintaamme. Sekä Apollomatkojen harhaanjohtava esittely! Apollon palvelu matkakohteessa oli luokatonta - monellakin tapaa. Nolla pistettä!

Vahvistettu asiakas: 2023-10-30


8 10:stä

+
siivous, mukava sänky, märien vaatteiden kuivauspaikka, melko tilava huone.Pidin uima-altaasta.
-
Ruoanlaitto on vaikeaa, koska sinulla ei ole ruoanlaittoon tarvittavia tarvikkeita. Erittäin epämukava suihku, kun otetaan huomioon, että kylmä vesi voi kadota ja kiehuvaa vettä voi yhtäkkiä kaataa päälle ja joudut odottamaan puoli tuntia, että kylmä vesi avautuu uudelleen. Hanasta tuli usein tummaa vettä, kissoja oli paljon. Leivänpaahdin oli rikki ja antoi sähköiskun aikuiselle.Oven lukko toimi erittäin huonosti, vaikea avata ja sulkea.Huoneissa oli erittäin kuuma ja kahdessa huoneessa, joissa ihmiset nukkuivat, tarvittiin 2 tuuletinta. Uima-altaan baarissa on erittäin kohtelias henkilökunta, mutta lopulta he alkoivat nostaa hintaa ja valmistaa ruokaa huonommin.Uima-altaan aurinkotuoleilla ei ole järjestystä, he moittivat niitä, eikä niissä ole ihmisiä. pitkä aika. Rikkoutunut lasi alueella ja sitä ei siivottu koko viikon, leikkasimme kätemme. Naisten wc:n ovi ei sulkeudu uima-altaan kohdalla.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-30


9 10:stä

+
Sijainti erinomainen kaikki mitä lomallani tarvitsin alle kilometrin säteellä Rauhallinen kulmahuoneisto 2. krs, tilavat huoneet ja iso aurinkoinen parveke n. klo 14.00-15.00 asti. Vaikka huoneisto oli ajotien läheisyydessä ei liikenne häirinnyt.
-
Kuluneisuus ei häirinnyt, mutta korjaamattomat paikat: Keittiössä valokatkaisija oli ihan irti seinästä, se käytiin pyynnöstä korjaamassa. Makuuhuoneessa lattialaatta irti, joka oli "sopivasti" sängyn päädyssä, joka kerta -alkuun- se osui jalan alle: klonks' klonks' ( Kiva alakertalaisille!?) Opin kiertämään, ei enää häirinnyt. Keittiössä ruokailuvälinelaatikko repsotti. Kaikkeen tottuu.. Ehkä nekin olisi korjattu, mutta en halunnut vaivata, huomauttakoon joku toinen.

Vahvistettu asiakas: 2023-03-27


8 10:stä

+
Sijainti oli parasta ja henkilökunta ystävällisiä
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-13


9 10:stä

+
Rauhallinen. Tilavat huoneet. Aurinko paistoi parvekkeelle klo 14 alkaen. Vettä sai ostaa allasbaarista isoissa kanistereissa.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-06


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Maxorata Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

56% matkustajista suositttelee

807 arvostelua
Erinomainen
 
188
Erittäin hyvä
 
320
Hyvä
 
181
Ei kovin hyvä
 
71
Huono
 
47

Viimeisimmät 5 arviota

3.1.2017

Kirjoittanut paivi6468 turenki

Siisti, viihtyisä ja kodikas

Hyvällä sijainnilla siisti, viihtyisä ja kodikas huoneistohotelli. Mukavat siistit ja valoisat huoneistot. Erittäin ystävällinen henkilökunta. Loistava sijainti. Hinta-laatusuhde kohdallaan! Suosittelen lämpimästi!

 
4.5.2024

Kirjoittanut V7735HTpeggyd Amsterdam, Alankomaat

Basic appartement, prima vertoeven voor een week

Simpel, maar prima appartement met alle gemakken voorzien. Basic, Spaans appartement. Ook is er een leuk plaatsje of balkon buiten om in rust te zitten. Mooi zwembad en ligdek om te zonnen.

 
17.3.2024

Kirjoittanut Oceane D Fuerteventura, Espanja

Un lugar maravilloso

Un lugar maravilloso El apartamento fue muy bien con el balcón con exposición sol Los empleados son muy simpáticos. La comida en el bar esta muy deliciosa La pisina tiene una buena exposición sol Muchas gracias a los empleados de la recepción en particular a Anna, Valeria y Lorenzo por su acogida muy cálido. Senor y señorita DUCAMPS (Los padres de Oceane)

 
12.10.2023

Kirjoittanut mary-gra Trento, Italia

una via di mezzo

Abbiamo soggiornato 2 settimane in novembre 2022. Posizione buona vicino al centro. Dove vi sono negozi ed una innumerevole serie di ristoranti di ogni tipo e comoda per fare passeggiate. L’appartamento essenziale, ma sarebbe da rimodernare. La cucina poco funzionale e dotata del minimo indispensabile, mancano molte attrezzature. Carina la zona piscina e la zona bar. Rapporto qualità prezzo abbastanza sufficiente. Una nota molto positiva per una cameriera italiana, della quale non ricordiamo il nome.

 
18.5.2024

Kirjoittanut Karen C Fife, Yhdistynyt kuningaskunta

Very happy with choice

We have just returned as a family (2a 3ch). We were allocated no 46 which was a poolside house basically with a massive outdoor area over the pool. We arrived late evening but the security saw that we were all checked in and happy. The apartment was basic, but very clean and spacious and everything we needed. Our front door lock had an issue and maintenance were quick to fix it. Beds comfy too. And we needed extra towels during our stay we just asked the maids and they were happy to help. We had a later flight and instead of leaving apartment at 12 they allowed us to leave at 3pm no extra charge so that was excellent too. Location is great loads of supermarkets and shops nearby. And restaurants. The artisan market is just along the street on a Sunday and Thursday. Overall I would recommend this place if your looking for a nice clean base.