Galera Beach

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Tervetuloa hienoon Galera Beachiin, huoneistohotelliin hyvällä ja keskeisellä paikalla Corralejossa. Täällä on viihtyisä pieni allasalue ja Corralejon mukava ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä. Kaikista huoneistoista on merinäköala!


Huonetyyppi

Kaksioita 2-3 hengelle. Kolmioita 4-5 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

merinäköala ja rannan läheisyys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 156 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Ui altaassa ja meressä

Galera Beachilla on viihtyisä allasalue, jossa on pieni lastenosio sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Mikäli uit mieluummin meressä, on Corralejon ranta aivan hotellin ulkopuolella.

Huoneistot merinäköalalla

Galera Beachissa majoitut valoisissa ja moderneissa huoneistoissa, joista on merinäköala. Huoneistoista löytyy kaikki, mitä tarvitset ruoan laittoa varten.

Muuta

Maksuton wifi. Vastaanotossa pyörävuokrausta. Vastaanotto avoinna arkipäivisin 9-16, lauantaisin klo 9-13 ja sunnuntaisin klo 15-19. Paikallisliikennettä. Lentokenttäkuljetus pysähtyy naapurihotellille Barcelo Corralejo Bay, noin 250 metrin päähän. Matkatavaroita ei kuljeteta. Läheiden rantabaarin äänet voidaan kokea häiritsevänä päiväsaikaan.

Tutustu ympäristöön

Galera Beach sijaitsee keskeisellä paikalla Corralejossa ja kävelymatkan päässä on kauppoja ja viihtyisiä tapasravintoloita. Mikäli haluat tutustua saareen, suosittelemme retkiämme Fuerteventuralla.

Ateriat

Ei aterioita.

Kausikohtaista huomioitavaa

Hotellin allas on suljettu 22.-29.10.2021 korjaustöiden vuoksi.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.