Deluxe -huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke. Kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 42 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Deluxe -huone jacuzzilla

Deluxe-huoneita, joissa on parveke. Huoneissa on erilaisia pohjaratkaisuja. Joissakin huoneissa poreallas on huoneessa, joissakin huoneissa poreallas on huoneen terassilla ja joissakin huoneissa poreallas on jaetulla terassilla. Jaetulla terassilla on myös balilainen aurinkotuoli jokaiselle huoneelle. Kaikki jaetulla terassilla olevat porealtaat on numeroitu huoneiden mukaan. Kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: n. 42 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi, osassa merinäköala tai allasnäköala. Kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.