Deluxe -huone

Valoisia ja tilavia deluxe -huoneita, joissa kaksi erillistä vuodetta sijoitettuna vierekkäin. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Pieni jääkaappi (voidaan täyttää kuten minibaari, jolloin lisämaksusta). Puulattia. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.

Deluxe -huoneissa majoittuvilla henkilöillä on maksuton pääsy spa-osastolle 90 minuutin ajaksi päivittäin.

Huonekoko: noin 35-42 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä/2 henkeä.

Deluxe -huone jacuzzilla

Tilavia deluxe -huoneita, joissa kaksi erillistä vuodetta sijoitettuna vierekkäin. Jacuzzi huoneessa tai ulkotilassa. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Pieni jääkaappi (voidaan täyttää kuten minibaari, jolloin lisämaksusta). Puulattia. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Deluxe -huoneissa majoittuvilla henkilöillä on maksuton pääsy spa-osastolle 90 minuutin ajaksi päivittäin.

Soveltuu enintään: 2 henkeä.

Kahden hengen huone

Valoisia ja tilavia kahden hengen huoneita, joissa kaksi erillistä vuodetta sijoitettuna vierekkäin. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Pieni jääkaappi (voidaan täyttää kuten minibaari, jolloin lisämaksusta). Puulattia. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa merinäköala tai allasnäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä.