Deluxe -huone

Valoisia ja tilavia deluxe -huoneita, joissa kaksi erillistä vuodetta sijoitettuna vierekkäin. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Pieni jääkaappi (voidaan täyttää kuten minibaari, jolloin lisämaksusta). Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.

Deluxe -huoneissa majoittuvilla henkilöillä on maksuton pääsy spa-osastolle 90 minuutin ajaksi päivittäin.

Huonekoko: noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Deluxe -huone jacuzzilla

Tilavia deluxe -huoneita erityylisillä pohjilla. Osassa huoneista jacuzzi on huoneen sisällä, osassa ulkona ja osassa jaetulla terassilla. Jaetuilla terasseilla on balilainen aurinkovuode jokaiselle huoneelle. Jacuzzit jaetuilla terasseilla on numeroitu huonekohtaisesti.

Parveke tai terassi. Kaksi erillistä vuodetta sijoitettuna vierekkäin. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Pieni jääkaappi (voidaan täyttää kuten minibaari, jolloin lisämaksusta). Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tiililattia. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Deluxe -huoneissa majoittuvilla henkilöillä on maksuton pääsy spa-osastolle 90 minuutin ajaksi päivittäin.

Huonekoko: n. 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Valoisia ja tilavia kahden hengen huoneita, joissa kaksi erillistä vuodetta sijoitettuna vierekkäin. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Pieni jääkaappi (voidaan täyttää kuten minibaari, jolloin lisämaksusta). Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa merinäköala tai allasnäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.