Barcelo Corralejo Bay

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Barcelo Corralejo Bay sijaitsee hyvällä paikalla ja toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat matkustajat. Täällä on suuri puutarha, hieno allasalue, hyvä ravintola ja pidetty spa. Puolihoito sisältyy hintaan ja lisämaksusta voit korottaa sen All Inclusiveen.

talven matkatarjous

Varaa nyt ja saat 50 € alennuksen/hlö kaikista talvikauden rantalomista Kanariansaarille ja Madeiralle! 

Ehdot: Etu voimassa 31.7. saakka, koskee vain uusia varauksia.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle. Deluxe-huone 1-3 hengelle/2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 6856 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Allasalue, jossa kaksi allasta, toinen on lämmitetty vähintään 20 asteeseen. Altaan lämpötila voi olla matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Jacuzzi ja pyyhepalvelu. Mikäli uit mieluummin meressä, on Corralejon rannalle vain 100 metrin matka hotellilta.

Hotellilla on buffetravintola Tindaya sekä allasbaari, jossa tarjoillaan yksinkertaisia à la carte-annoksia lounaalla. Aulabaari. Ohjelmaa useina iltoina viikossa. Siisti pukeutuminen illalliselle, pitkät housut miehille.

Hotellin spassa on on useita altaita, höyrysauna ja jacuzzi. Mikäli varaat deluxe -huoneen, sisältyy hintaan pääsy spa-osastolle päivittäin (entintään 90 minuuttia/päivä ja hoidot lisämaksusta). Mikäli varaat toisen huonetyypin, voi sisäänpääsyn varata paikan päällä. Hierontaa ja hoitoja lisämaksusta. Kuntosali ja tennis.

Paikallisliikennettä.

Ateriat

Puolihoito. All Inclusive lisämaksusta. Joulun (25.12.) ja uudenvuoden illallinen.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus