Kokemuksia Barcelo Corralejo Bay -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 16 arvioon
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
-
Wifi huono

Vahvistettu asiakas: 2021-12-06


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-11-29


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Barcelo Corralejo Bay -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

7087 arvostelua
Erinomainen
 
4418
Erittäin hyvä
 
2019
Hyvä
 
475
Ei kovin hyvä
 
114
Huono
 
61

Viimeisimmät 5 arviota

17.3.2020

Kirjoittanut 231juhas Helsinki, Suomi

Fuerteventura-19

Viihtyisä, yli 18v. tarkoitettu hotelli hyvällä sijainnilla, kävelymatkan päässä Coraljehon keskustasta ja rannasta. Hotelli on iso, mutta sen keskellä sijaitsee viihtyisä allasalue. Allasvuoteita ei täälläkään saisi varailla, mutta parhaita paikkoja rynnätään heti aamusta varaamaan, joten kannattaa varata allaspyyhkeet mukaan aamiaiselle mennessään (klo 9-). Henkilökunta on ystävällistä. Hotelli sekä huoneet ovat siistit ja nykyaikaiset. Ravintolan tarjonta on runsaudensarvi, kaikkea löytyy ja teemaillat tuovat vaihtelua. Hotellin kylpylässä voi käydä rentoutumassa tai hakea vaihtelua rantapäivään. Kuntosali on pieni, mutta muutama laite löytyy, kuten kuntopyörä ja stepperi. Wifi toimi kiitettävästi.

 
2.1.2019

Kirjoittanut Minna_fi Helsinki, Suomi

Stressitön Joulu auringon alla

Tarkoituksena ei ollut mitenkään matkustaa Joulua pakoon, vaan raskaan työsyksyn jälkeen viettää erilainen Joulu; leväten ja hyvästä ruuasta nauttien. Barcelò Corralejo Bayssa se onnistui todella hyvin. Hotellin koko henkilökunta vastaanotossa, ravintoloissa jne oli erittäin ystävällistä ja palvelu hyvää, mikä tietenkin vaikuttaa kokemukseen. Ensimmäisenä yönä Afrikasta puhaltava kova tuuli kyllä piti meitä hereillä, koska tuuli ulisi parvekkeen ovissa, mutta mainittuamme asiasta, vaihdoimme huonetta hotellin toiselle puolelle, eikä ongelmaa enää ollut. Meillä oli De luxe-huone, joka oli todella tilava ja oikein mukava. Hotellissa on kuulemma alkamassa iso remontti, ja se lienee ihan hyvästä, koska huoneet kuitenkin kaipaavat hieman päivitystä. Kylpyhuone on myös iso ja siellä on kätevästi tuplalavuaari, mutta se vanhanaikainen, ja suihku on epäkäytännöllinen, koska se on liukkaassa kylpyammeessa. Siivous tehtiin joka päivä, eikä siisteydestä ole mitään huomautettavaa. Allasalueella oli aina aurinkotuoleja vapaana, ja talon puolesta oli saatavilla allaspyyhkeet, joista pitää maksaa pantti, 10€/kpl. Ainoa moitteeni koskeekin tätä panttia, sillä se piti maksaa käteisellä, eikä sitä voinut laittaa ns huoneen laskuun, vaikka kaiken muun kanssa se onnistui. Meillä kuului hintaan käynti kerran päivässä Spa:ssa, mutta kävimme siellä ainoastaan reissun ainoana pilvisenä päivänä, koska mieluummin nautimme auringosta ja sinisestä taivaasta allasalueella ja rannalla. Matkamme oli pakettimatka puolihoidolla, ja ennakkoon epäilimme, että Jouluillallisen lisäksi tuskin syömme 1-2 kertaa enempää hotellissa. Tarjolla oleva ruoka oli kuitenkin niin monipuolista, että loppujen lopuksi ruokailujen kanssa kävi päinvastoin, söimme vain pari kertaa hotellin ulkopuolella! Ravintolassa oli myös ihan riittävä valikoima hyviä, espanjalaisia viinejä, joten senkään vuoksi ei kannattanut lähteä merta edemmäksi kalaan. Toki kyseessä on noutopöytä, mutta valikoima oli todella monipuolinen. Erikoismaininnan ansaitsee joulupäivällinen, eli Espanjassa se tärkein illallinen, joka oli todella herkullinen, varsinkin jos pitää merenelävistä! Oikea ***** - illallinen. Hotellilla oli joka ilta aulabaarissa elävää musiikkia, ja muutenkin monipuolinen ohjelma, eli vesijumppaa, tietokilpailuja, sangrian maistelua, tikanheitto- kisa yms, joten jos lomalla kaipasi aktiviteetteja, niitäkin oli koko ajan tarjolla. Kyseessä on aikuisten, eli K-18, hotelli, joten jos kaipaat rauhallista lomaa, suosittelen!!

 
29.12.2017

Kirjoittanut Eija58 Lahti, Suomi

Joulu Corraljeossa

Vaikka itse Fuerteventuran saari ei ole kokemisen arvoinen niin hotelli Barcello Corraljeo Bay on. Huone oli tosi siisti ja viihtyisä. Omalla parvekkeella oleva jaguzzi oli toisaalta ihana mutta toisaalta aika turha koska meille kuului kerran päivässä spaa osaston käyttö. Spaa oli monipuolinen jossa oli jopa suomalainen sauna. Hotellissa oli monipuolinen päiväohjelma ja ohjaaja Laura veti kaikki ammattitaidolla. Liikuntaohjelmaa oli päivittäin vesijumppaa, jogaa, venyttelyä ja kuntosalia ym. Iltaisin aulassa oli aina joku ohjelma (taikuri,show jne..) ja lopuksi parituntia tanssia. Ruoka oli hyvää ja monipuolista, illallisella oli aina joku teema kiinalainen, meksikolainen, iltalialainen.... Henkilökunta oli ystävällistä ja auttavaista. Hotelli sijaitsi mukavasti pääkadusta ja merenrannasta vain muutama satametriä. Allasalue oli auki 9:00-17:00 ja mikä parasta aurinkotuoleja ei saanut varata/pitää varattuna koko päivää. Niitä olikin aina vapaana. Allaspyyhkeistä pitää maksaa pantti 10€/kpl, mutta sen saa pois lähtiessä. Hotellilla on kolme uima-allasta joista yksi on lämmitetty n.+23C (joulukuussa) ja spaassa on lisäksi yksi allas josta osa on sisällä ja osa ulkona. Joulu ei näkynyt kylällä oikeastaan mitenkään mutta hotelli oli koristeltu jouluiseksi ja pukkikin kävi hotellin puolesta aattona huoneessa tuoden kylpytuotteita. Voin todella suositella tätä aikuisten hotellia

 
23.3.2015

Kirjoittanut tainamirjami Järvenpää, Suomi

Pettynyt Wellness Superior -huoneen asukas

Luettuani ennen matkaa näitä kaikkia loistavia arvosteluja hotellista odotin kovasti matkaamme ja majapaikkaamme, siksi olinkin aika pettynyt, kun meidät vietiin huoneeseemme. Kulunut, pimeä ja vanhanaikainen huone. Sijainti huono ensimmäisessä kerroksessa, kaukana perimmäisessä nurkassa. Parveke oli pieni ja maisemat rumat. Sängyt eivät olleet enää mitenkään hyvässä kunnossa. Selkäni kipeytyi pahasti. Wellness Superior -huone oli väärä valinta. Hotelli on vanhanaikainen ja kulunut. Uima-allasalue kaunis, mutta altaitten vesi kylmää. Vapaita aurinkotuoleja oli vaikea löytää. Tosin vain käväisimme altaalla, koska useimpina päivinä oli liian kylmä sää. Hotelli on ehkä parhaat päivänsä nähnyt. Sijainti on kuitenkin erittäin hyvä, vaikka ei olekaan rannalla. Ruoka ihan tavallista, kahdessa päivässä kyllästyy. Jälkiruoat olivat tosin positiivinen yllätys. Siivous ok ja henkilökunta ok, ihan tavallista tasoa kuitenkin. Huonosta huoneesta huolimatta lomamamme onnistui hyvin. Corralejo on mukavan aito paikka ilman suuria kerrostaloja ja turistilaumoja. Liikkuminen helppoa.

 
9.4.2014

Kirjoittanut petlover50 Brittas Bay, Irlanti

Voisi olla paljon parempikin

Olimme täällä viime marraskuussa viikon. Sijainti on täydellinen, hotellin ulko-ovesta vasemmalla, parin minuutin kävelymatkan päässä on pääkatu. Matkan varrella on muutama intialainen ravintola, ja meidän suosikkiaamiaisravintolamme An Caisteal. Matkalla saattaa olla pari muutakin ruokapaikkaa. Olimme hotellissa bed & breakfast –majoituksella. Aamiainen oli kehno, esimerkiksi paljon hedelmiä, joista suurin osa ei ollut kypsiä. Hedelmämehu oli todella huonolaatuista. Omelettikokki ei yhtään liioittelematta osannut edes paistaa kananmunaa, vaan kaatoi jotakin sekoitusta kannusta pannulle, paistoi, ja sitten kutsui omeletiksi. Ällöä! Meillä oli huone toisessa kerroksessa, julkisivu merta kohden. Näköala satama-alueelle oli hieno ja parvekkeella oli mukava istua. Sängyt olivat vanhoja, ja sijauspatja luisui jatkuvasti paikaltaan. Sängyssä oli yksi erittäin kova tyyny ja lisäksi sohvatyyny, jonka ilmeisesti oli tarkoitus ajaa toisen sänkytyynyn asiaa. Emme kokeilleet uima-altaita, sillä lähistöllä on upeita rantoja. Allas-alue näytti kuitenkin mukavalta, alueella oli sekä aurinkoisia että varjoisia paikkoja. Minun mielestäni henkilökunta oli ihan ok, ei ystävällistä mutta ei myöskään töykeää. Baarissa oli paras henkilökunta. Ihmettelin, kun kävin tämän hotellin muita arvioita läpi, että olemmeko olleet samassa hotellissa lainkaan. Huomasinkin, että myönteisimmät arviot ovat ensimmäistä arvioitaan kirjoittavilta ihmisiltä. Ruoka on perusmössöä ja huoneet vanhentuneita, eikä kylpyhuoneissa ole edes kunnollisia hygieniatarvikkeita. Koko hotelli on hyvin vanhanaikainen. Siellä olisi paljon mahdollisuuksia, mutta hotellin johto ei vain tartu niihin. Vieraat ovat pääosin keski-ikäisiä, joilta hotelli laskuttaa aivan liikaamelkeinpä huijaa rahaa. Hotellissa käy paljon vakioasiakkaita, joten hotellille tämä on varmasti kannattavaa. Corralejo on upea paikka, palaan tänne ensi marraskuussa. Mutta kovalla työllä ansaitsemaani rahaa en täällä kuluta.