Kokemuksia Barcelo Corralejo Bay -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,2 10:stä Perustuu 58 arvioon
Kokonaisuus
 
9,2 / 10
Puhtaus
 
9,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,8 / 10
Huone/huoneisto
 
9,1 / 10
Palvelu
 
9,5 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Sijainti, rauhallisuus. Aamiainen ja hyvät sängyt
-
Ravintoloissa tulien kolina, huovat tulien jalkojen alle varmaan auttaisi asiaa.

Vahvistettu asiakas: 2024-03-18


8 10:stä

+
Hyvä sijainti, rauhallisuus, allasaluella aurinkotuoleja riittävästi ja lämmitetty allas, huoneissa hyvä sänky ja suihku. Ystävällinen henkilökunta.
-
Pitkään hotellissa asuvia saattaa haitata WiFi yhteyden epävakaisuus, huoneissa olevan tallelokeron maksullisuus 3€/pv, ravintolan buffet illallisen samantapaisuus. Huonelasku kannattaa käydä huolella läpi uloskirjautumisen yhteydessä

Vahvistettu asiakas: 2024-02-05


9 10:stä

+
Aikuisten hotelli!
-
Hieman kuluneet huonekalut. Allas saisi olla myöhempään käytössä. Äänieristys oviin, ettei musiikki kuulu ravintolasta. Lisämaksu tallelokeron käytöstä.

Vahvistettu asiakas: 2024-01-15


10 10:stä

+
Tilava huoneisto, riittävästi kaappitilaa, iso ja hyvä sänky. Puhtaus ennen kaikkea.
-
Apollon huone-esittely kertoi, että poreallas voi olla terassilla tai huoneistossa. Meidän deluxe huoneessa, alla oli sisällä huoneessa ja se ei ollut mukava asia. Jos kaikissa deluxe huoneissa allas on sisällä, sen voi kertoa rehellisesti, arvuuttelematta.

Vahvistettu asiakas: 2023-12-11


9 10:stä

+
Monipuolinen aamiainen ja teemoitetut illalliset. Hymyilevä henkilökunta.
-
Vastasi odotuksia.

Vahvistettu asiakas: 2023-03-20


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Barcelo Corralejo Bay -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

8380 arvostelua
Erinomainen
 
5337
Erittäin hyvä
 
2273
Hyvä
 
561
Ei kovin hyvä
 
131
Huono
 
78

Viimeisimmät 5 arviota

7.3.2022

Kirjoittanut Sari L Helsinki, Suomi

Hotelli vain täysi-ikäisille

Hyvällä paikalla sijaitseva vain aikuisille tarkoitettu hotelli. Kätevästi lähellä rantaa, mutta ainakaan meillä ei ollut näköalaa merelle, vaan surffareiden bungaloweihin. Kova yritys olla luksus-hotelli, mutta Cavan tarjoaminen sisäänkirjautuessa ei valitettavasti riitä siihen. Huoneissa on shampoo ja hoitoaine, mutta ei esim. kasvopyyhkeitä tai kosteusvoidetta. Sänky jopa keskiarvoa parempi. Wi-fi sen sijaan oli useammin jumissa. Torakkakkn nähtiin 3. krs huoneessa. Hotelliin kirjautuessa saat kupongin, jolla voita lunastaa pyyhkeen uima-altaalla. Mutta onnea vaan pyyhkeen vaihtamiseen. Meillä oli ainakin niin tiukka rättivääpeli altaalla (jonka kiellitaito rajoittui espanjaan), että ei onnistuttu saamaan uusia koko viikon aikana. Tenniskenttiä on ala-arvoisessa kunnossa ja yleensäkin palveluasenne koko hotellissa hyvin ylimielinen. Kuntosalissa tiukat rajoitukset, joita ei kuitenkaan kerrottu missään. Ilmeisesti hotellilla olisi ollut ryhmäliikuntaa, mutta oli aivan mission impossible selvittää mitä ja missä. Yleisesti voisi sanoa, että hienot puitteet, mutta palvelu täysin ala-arvoista

 
17.3.2020

Kirjoittanut 231juhas Helsinki, Suomi

Fuerteventura-19

Viihtyisä, yli 18v. tarkoitettu hotelli hyvällä sijainnilla, kävelymatkan päässä Coraljehon keskustasta ja rannasta. Hotelli on iso, mutta sen keskellä sijaitsee viihtyisä allasalue. Allasvuoteita ei täälläkään saisi varailla, mutta parhaita paikkoja rynnätään heti aamusta varaamaan, joten kannattaa varata allaspyyhkeet mukaan aamiaiselle mennessään (klo 9-). Henkilökunta on ystävällistä. Hotelli sekä huoneet ovat siistit ja nykyaikaiset. Ravintolan tarjonta on runsaudensarvi, kaikkea löytyy ja teemaillat tuovat vaihtelua. Hotellin kylpylässä voi käydä rentoutumassa tai hakea vaihtelua rantapäivään. Kuntosali on pieni, mutta muutama laite löytyy, kuten kuntopyörä ja stepperi. Wifi toimi kiitettävästi.

 
2.1.2019

Kirjoittanut Minna_fi Helsinki, Suomi

Stressitön Joulu auringon alla

Tarkoituksena ei ollut mitenkään matkustaa Joulua pakoon, vaan raskaan työsyksyn jälkeen viettää erilainen Joulu; leväten ja hyvästä ruuasta nauttien. Barcelò Corralejo Bayssa se onnistui todella hyvin. Hotellin koko henkilökunta vastaanotossa, ravintoloissa jne oli erittäin ystävällistä ja palvelu hyvää, mikä tietenkin vaikuttaa kokemukseen. Ensimmäisenä yönä Afrikasta puhaltava kova tuuli kyllä piti meitä hereillä, koska tuuli ulisi parvekkeen ovissa, mutta mainittuamme asiasta, vaihdoimme huonetta hotellin toiselle puolelle, eikä ongelmaa enää ollut. Meillä oli De luxe-huone, joka oli todella tilava ja oikein mukava. Hotellissa on kuulemma alkamassa iso remontti, ja se lienee ihan hyvästä, koska huoneet kuitenkin kaipaavat hieman päivitystä. Kylpyhuone on myös iso ja siellä on kätevästi tuplalavuaari, mutta se vanhanaikainen, ja suihku on epäkäytännöllinen, koska se on liukkaassa kylpyammeessa. Siivous tehtiin joka päivä, eikä siisteydestä ole mitään huomautettavaa. Allasalueella oli aina aurinkotuoleja vapaana, ja talon puolesta oli saatavilla allaspyyhkeet, joista pitää maksaa pantti, 10€/kpl. Ainoa moitteeni koskeekin tätä panttia, sillä se piti maksaa käteisellä, eikä sitä voinut laittaa ns huoneen laskuun, vaikka kaiken muun kanssa se onnistui. Meillä kuului hintaan käynti kerran päivässä Spa:ssa, mutta kävimme siellä ainoastaan reissun ainoana pilvisenä päivänä, koska mieluummin nautimme auringosta ja sinisestä taivaasta allasalueella ja rannalla. Matkamme oli pakettimatka puolihoidolla, ja ennakkoon epäilimme, että Jouluillallisen lisäksi tuskin syömme 1-2 kertaa enempää hotellissa. Tarjolla oleva ruoka oli kuitenkin niin monipuolista, että loppujen lopuksi ruokailujen kanssa kävi päinvastoin, söimme vain pari kertaa hotellin ulkopuolella! Ravintolassa oli myös ihan riittävä valikoima hyviä, espanjalaisia viinejä, joten senkään vuoksi ei kannattanut lähteä merta edemmäksi kalaan. Toki kyseessä on noutopöytä, mutta valikoima oli todella monipuolinen. Erikoismaininnan ansaitsee joulupäivällinen, eli Espanjassa se tärkein illallinen, joka oli todella herkullinen, varsinkin jos pitää merenelävistä! Oikea ***** - illallinen. Hotellilla oli joka ilta aulabaarissa elävää musiikkia, ja muutenkin monipuolinen ohjelma, eli vesijumppaa, tietokilpailuja, sangrian maistelua, tikanheitto- kisa yms, joten jos lomalla kaipasi aktiviteetteja, niitäkin oli koko ajan tarjolla. Kyseessä on aikuisten, eli K-18, hotelli, joten jos kaipaat rauhallista lomaa, suosittelen!!

 
29.12.2017

Kirjoittanut Eija58 Lahti, Suomi

Joulu Corraljeossa

Vaikka itse Fuerteventuran saari ei ole kokemisen arvoinen niin hotelli Barcello Corraljeo Bay on. Huone oli tosi siisti ja viihtyisä. Omalla parvekkeella oleva jaguzzi oli toisaalta ihana mutta toisaalta aika turha koska meille kuului kerran päivässä spaa osaston käyttö. Spaa oli monipuolinen jossa oli jopa suomalainen sauna. Hotellissa oli monipuolinen päiväohjelma ja ohjaaja Laura veti kaikki ammattitaidolla. Liikuntaohjelmaa oli päivittäin vesijumppaa, jogaa, venyttelyä ja kuntosalia ym. Iltaisin aulassa oli aina joku ohjelma (taikuri,show jne..) ja lopuksi parituntia tanssia. Ruoka oli hyvää ja monipuolista, illallisella oli aina joku teema kiinalainen, meksikolainen, iltalialainen.... Henkilökunta oli ystävällistä ja auttavaista. Hotelli sijaitsi mukavasti pääkadusta ja merenrannasta vain muutama satametriä. Allasalue oli auki 9:00-17:00 ja mikä parasta aurinkotuoleja ei saanut varata/pitää varattuna koko päivää. Niitä olikin aina vapaana. Allaspyyhkeistä pitää maksaa pantti 10€/kpl, mutta sen saa pois lähtiessä. Hotellilla on kolme uima-allasta joista yksi on lämmitetty n.+23C (joulukuussa) ja spaassa on lisäksi yksi allas josta osa on sisällä ja osa ulkona. Joulu ei näkynyt kylällä oikeastaan mitenkään mutta hotelli oli koristeltu jouluiseksi ja pukkikin kävi hotellin puolesta aattona huoneessa tuoden kylpytuotteita. Voin todella suositella tätä aikuisten hotellia

 
23.3.2015

Kirjoittanut tainamirjami Järvenpää, Suomi

Pettynyt Wellness Superior -huoneen asukas

Luettuani ennen matkaa näitä kaikkia loistavia arvosteluja hotellista odotin kovasti matkaamme ja majapaikkaamme, siksi olinkin aika pettynyt, kun meidät vietiin huoneeseemme. Kulunut, pimeä ja vanhanaikainen huone. Sijainti huono ensimmäisessä kerroksessa, kaukana perimmäisessä nurkassa. Parveke oli pieni ja maisemat rumat. Sängyt eivät olleet enää mitenkään hyvässä kunnossa. Selkäni kipeytyi pahasti. Wellness Superior -huone oli väärä valinta. Hotelli on vanhanaikainen ja kulunut. Uima-allasalue kaunis, mutta altaitten vesi kylmää. Vapaita aurinkotuoleja oli vaikea löytää. Tosin vain käväisimme altaalla, koska useimpina päivinä oli liian kylmä sää. Hotelli on ehkä parhaat päivänsä nähnyt. Sijainti on kuitenkin erittäin hyvä, vaikka ei olekaan rannalla. Ruoka ihan tavallista, kahdessa päivässä kyllästyy. Jälkiruoat olivat tosin positiivinen yllätys. Siivous ok ja henkilökunta ok, ihan tavallista tasoa kuitenkin. Huonosta huoneesta huolimatta lomamamme onnistui hyvin. Corralejo on mukavan aito paikka ilman suuria kerrostaloja ja turistilaumoja. Liikkuminen helppoa.