Juniorsviitti

Tilavia ja moderneja juniorsviittejä makuuhuoneella ja olohuoneella, jotka ovat remontoituja. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Osassa juniorsviittejä on liukuovi makuuhuoneen ja olohuoneen välissä. Pieni jääkaappi. Vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. USB-portti elektronisten laitteiden latausta varten. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 42 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden huoneen sviitti

Tilavia kahden huoneen sviittejä kahdella makuuhuoneella, joisen välissä on liukuovi. Toisessa makuuhuoneessa on parivuode ja toisessa kaksi erillistä sänkyä sekä avoin pohjaratkaisu olohuoneen kanssa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Pieni jääkaappi. Vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. USB-portti elektronisten laitteiden latausta varten. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 53 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi

Perhehuone

Perhehuone olohuoneella ja makuuhuoneella, joiden välissä on liukuovi. Pieni jääkaappi, vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. USB-portti elektronisten laitteiden latausta varten. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 45 neliötä sis. ulkotilan
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Premium juniorsviitti (yli 16 vuotiaille vieraille)

Viihtyisiä Premium juniorsviittejä yli 16 vuotiaille vieraille. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Nespressokeitin ja kapseleita. Huoneessa on tervetulopaketti, johon sisältyy usein pullo vettä, mehua ja olutta. Tv satelliittikanavilla. USB-portti elektronisten laitteiden latausta varten. Tyynymenu. Maksuton tallelokero, ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Premium juniorsviitissä majoittuvilla on pääsy hotellin My Favorite Club-alueelle.

Huonekoko: Noin 42 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.