Juniorsviitti

Tilavia ja moderneja juniorsviittejä makuuhuoneella ja olohuoneella, jotka ovat remontoituja. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Pieni jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. USB-portti elektronisten laitteiden latausta varten. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 42 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden huoneen sviitti

Sviittejä, joissa on parveke tai terassi. Kaksi makuuhuonetta, joiden välissä on liukuovi. Toisessa makuuhuoneessa on parivuode ja toisessa kaksi erillistä sänkyä sekä avoin pohjaratkaisu olohuoneen kanssa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Pieni jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. USB-portti elektronisten laitteiden latausta varten. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 53 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi/2-6 hengelle, joista 2 lapsia.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuone olohuoneella ja makuuhuoneella, joiden välissä on liukuovi. Pieni jääkaappi, kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. USB-portti elektronisten laitteiden latausta varten. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 45 neliömetriä sis. ulkotilan
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Premium juniorsviitti (yli 16 vuotiaille vieraille)

Viihtyisiä Premium juniorsviittejä yli 16-vuotiaille vieraille. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Nespressokeitin ja kapseleita. Huoneessa on tervetulopaketti, johon sisältyy usein pullo vettä, mehua ja olutta. Tv satelliittikanavilla. USB-portti elektronisten laitteiden latausta varten. Tyynymenu. Maksuton tallelokero, ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Premium juniorsviitissä majoittuvilla on pääsy hotellin My Favorite Club-alueelle.

Huonekoko: Noin 42 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.