Juniorsviitti

Juniorsviitissä on parveke tai terassi, osassa allasnäkymä. Kaksi yhden hengen sänkyä tai parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. USB-portti elektronisten laitteiden lataamiseen. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 42 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden huoneen sviitti

Sviittejä, joissa on parveke tai terassi. Kaksi makuuhuonetta, joiden välissä on liukuovi. Toisessa makuuhuoneessa on parivuode ja toisessa kaksi erillistä sänkyä sekä avoin pohjaratkaisu olohuoneen kanssa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Pieni jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. USB-portti elektronisten laitteiden latausta varten. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 53 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle, joista 2 lapsia.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuone jossa parveke tai terassi. Perhehuone koostuu oleskelutilasta ja makuuhuoneesta, jotka on erotettu liukuovilla. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. USB-portti elektronisten laitteiden lataamiseen. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 45 neliömetriä sis. ulkotilan
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Premium Juniorsviitti

Premium-juniorsviitti jossa parveke tai terassi. Näissä huoneissa yöpymisen ikäraja on 16 vuotta. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin ja kapselit. Tervetuliaispakkaus huoneessa, joka koostuu yleensä pullosta vettä, mehua ja olutta. Tv kansainvälisillä kanavilla. USB-portti elektronisten laitteiden lataamiseen. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Premium juniorsviitissä majoittuvilla on pääsy hotellin My Favorite Club-alueelle.

Huonekoko: Noin 42 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.