Huoneet

Juniorsviitti

Tilavia ja moderneja juniorsviittejä makuuhuoneella ja olohuoneella, jotka ovat remontoituja. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Osassa juniorsviittejä on ovi makuuhuoneen ja olohuoneen välissä. Pieni jääkaappi. Vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. USB-portti elektronisten laitteiden latausta varten. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 42 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden huoneen sviitti

Remontoituja, tilavia kahden huoneen sviittejä kahdella makuuhuoneella, joisen välissä on ovi. Toisessa makuuhuoneessa on parivuode ja toisessa kaksi erillistä sänkyä sekä avoin pohjaratkaisu olohuoneen kanssa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Pieni jääkaappi. Vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. USB-portti elektronisten laitteiden latausta varten. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 53 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi

Perhehuone

Perhehuone olohuoneella ja makuuhuoneella, joiden välissä on ovi. Pieni jääkaappi, vedenkeitin, tv satelliittikanavilla ja hiustenkuivain. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. USB-portti elektronisten laitteiden latausta varten. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 45 neliötä sis. ulkotilan
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Premium juniorsviitti (yli 16 vuotiaille vieraille)

Viihtyisiä Premium juniorsviittejä yli 16 vuotiaille vieraille. Pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Nespressokeitin ja kapseleita. Huoneessa on tervetulopaketti, johon sisältyy usein pullo vettä, mehua ja olutta. Tv satelliittikanavilla. Tyynymenu. Vedenkeitin. Rantakassi. Maksuton tallelokero, ilmastointi ja wifi. USB-portti elektronisten laitteiden latausta varten. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 42 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.