Kokemuksia Alua Suites Fuerteventura -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,4 10:stä Perustuu 308 arvioon
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Favorite club. Toiselle puolen emme olisi olleet tyytyväisiä mutta tämä alue oli sopivan rauhallinen. Sai nukkua rauhassa
-
Saunaosasto. Ei lukittavia komeroita oli kyllä mutta ei kuulemma toiminu. Ollut jazussi mutta poistettu toiminnasta. Saunaan heitettiin hajuja ja vettä ei saanut muiden kansalaisten mukaan heittää. Hajusteallergigolla ei asiaa. Onneksi oli naisten sauna johonpääsin ulkotila ränsistynyt. Hieronta olematonta ja kallista. Huoneen ulko ovea ei saanut takalukkoon. Aulan kalusteet huonot. Sohvat matalia ei yltänyt käsi pöydälle.ja jos pääsit istumaan, ylösnousu iäkkäille tosi hankalaa.

Vahvistettu asiakas: 2024-03-11


6 10:stä

+
-
Suihku, huoneen kostea ilma

Vahvistettu asiakas: 2024-03-04


10 10:stä

+
Sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2024-03-04


8 10:stä

+
Hyvä ja laadukas all inclusive, ystävällinen palvelu ja kaunis hotellialue.
-
Huoneisto oli vanha ja kulahtanut. Ei lainkaan esim. istuimia, kun sohva oli levitetty lisävuoteeksi.

Vahvistettu asiakas: 2024-03-04


9 10:stä

+
Tasokas 4 tähteä my favorite club
-

Vahvistettu asiakas: 2024-02-19


7 10:stä

+
Tilava huone
-

Vahvistettu asiakas: 2024-02-12


8 10:stä

+
Rauhallinen ja viihtyisä ympäristö.
-
Huoneen siivous oli miten milloinkin eli toiset kävi ja kääntyi ja joku sitten seuraavalla kerralla hoiti paremmin.

Vahvistettu asiakas: 2024-02-05


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-01-29


8 10:stä

+
Tilava
-

Vahvistettu asiakas: 2024-01-29


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-01-29


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Alua Suites Fuerteventura -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

7652 arvostelua
Erinomainen
 
3199
Erittäin hyvä
 
2778
Hyvä
 
1082
Ei kovin hyvä
 
378
Huono
 
215

Viimeisimmät 5 arviota

16.11.2023

Kirjoittanut VilleV261

Asiallinen hotelli.

Asiallinen hotelli. Palvelu on ystävällisistä, hotellin alue erittäin siisti. Huone siisti, pientä kulumaa havaittavissa, mutta se on normaalia. Tarjolla monenlaista tekemistä altaalla lojumisen lisäksi,mm. lentopalloa, vesijumppaa jne. Ravintoloiden ruuat meidön mielestämme ihan ok, illallisella vaihtuvat teemat. Hotellin sijainti hyvä, kaupungille tai dyynialueelle sama matka. Merenranta ihan lähellä.

 
7.12.2021

Kirjoittanut jaripekkal2021

Hyvinhoidettu hotelli

Kaunis puutarha. Useita uima-altaita. Erittäin mukava suite-huone, omalla makuuhuoneella, vaatehuoneella jossa ilmainen safe. Ruoka erinomaista ja vaihtelevaa. Erittäin tarkka Covid puhtaus ja valvonta.

 
18.2.2020

Kirjoittanut 305helle Lahti, Suomi

mukava talviloma

Olimme mieheni kanssa hotellin vain aikuisille tarkoitetulla premium puolella, mutta tutustuimme myös hotellin muihin alueisiin. Aikuisten puolelle kuljettiin portista kulkukortilla. Alue oli kaunis, hyvin rauhallinen ja viihtyisä. Rakennukset kaksikerroksisia, meille osui parvekkeellinen huone. Huone oli suuri, tyylikkäästi sisustettu ja allaspyyhkeet odottivat ilmaiseksi. Vuode oli erittäin mukava ja huoneen sai pimennettyä täysin yöksi. Mukava lisä oli pieni "vaatehuone", johon mahtui siististi kaikki tavarat. Päivittäin tuotiin ilmaiseksi1 litra pullovettä ja minibaari oli täytetty useilla erilaisilla juomilla jotka olivat myös ilmaisia. Täyttö olisi ilmeisesti maksanut. Huoneessa oli myös kahvin- ja vedenkeittimet tykötarpeineen. Suurempi altaista oli hieman lämmitetty, poreallas erittäinkin lämmin. Aurinkovuoteita näytti riittävän hyvin ihan kaikille. Allasbaarissa tarjoiltu aamupala ja lounas olivat mielestämme hyvät, all inclusive premium asiakkaat toki saattoivat syödä myös muissa hotellin ravintoloissa. Varausravintoloissa emme käyneet (niitä on kaksi), mutta pääravintola Gaudissa poikkesimme usein. Mielestämme ruoka oli oikein hyvää ja sitä oli ylenpalttisesti tarjolla. Premium pakettiin kuului oikeus illallistaa myös ravintola La Scalassa. Se oli pienempi, hiljaisempi ja tunnelmallisempi paikka syödä. Ruoka siellä oli erittäin maukasta ja tarjoilu ystävällistä. Hotellissa oli erilaisia leikki- ja pelialueita, useita altaita ja lapsiperheet näyttivät viihtyvän erinomaisesti. Kuntosali oli monipuolinen, hotellin henkilökunta avuliasta ja ammattitaitoista. Hotellin sijainti hyvä; lyhyt kävelymatka sekä keskustaan että hiekkadyyneille. Suosittelemme lämpimästi!

 
8.3.2016

Kirjoittanut Loniq1 Simpele, Suomi

Täydellinen perhelomalle

Todella mukavassa paikassa, kaupunkiin lyhyt matka, kaikki tarvittavat liikkeet hotellialueella tai sen lähistöllä. Henkiläkunta erittäin mukavaa ja hotellialueella oli monia eri tekemisiä.Hotellin järjestämät liikuntamahdollisuudet hyviä ja niiden ohjaajat vielä parempia. Animation team (ohjaajat) olivat iloisia, mukavia sekä osasivat auttaa hyvin. Iltaisinkin he pitivät ohjelmaa teatterissa tai discossa. Ruoka oli hyvää ja monipuolista. Hotellin lähellä on hienoja hiekkadyynejä sekä täydellinen ranta. Suosittelen Hotellia perheille jotka haluavat rentoutua mutta myös harrastaa liikuntaa hotellialueella.

 
28.3.2015

Kirjoittanut makipet Lahti, Suomi

Mukava hotelli !

Iso hotellikompleksi jossa riittää tekemistä kaiken ikäisille. Huoneet siistit ja tilavat. Palvelu hotellissa erinomaista ja suuri yllätys oli kuinka hyvää ruokaa all inclusive tarjosi. Hotellissa spa, viisi uima-allasta ja kolme ravintolaa sekä kuntosali. Ainoa miinus oli kuntosalin aukioloaika ( 9-18 ) sekä hieman huonosti toimiva wifi mutta ne eivät lomaa haitanneet. Fuerteventura kivan rauhallinen paikka mutta kelit eivät suosi talvella.