Kokemuksia Alua Suites Fuerteventura -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 119 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-09


8 10:stä

+
Siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-09


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-09


9 10:stä

+
Premium puolen rauhallisuus. La Skala ravintola tasokas ja hyvää ruokaa ja palvelu. Huoneisto oli tilava, kodikas ja hiljainen. Meidän huoneiston sijainti oli hyvä, näkymä altaalle ja aamupala ja lounas ravintola ihan vieressä.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-02


8 10:stä

+
Iso hotellialue, paljon tekemistä.
-
Wifi ei toiminut huoneessa, wifi pitäisi saada toimimaan paremmin ja helpommin.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-24


9 10:stä

+
Hotellissa kauniit ulkoalueet ja ravintoloissa valinnanvaraa. Huoneisto oli iso ja kauniisti sisustettu.
-
Siivoukset useimpina päivinä turhaan myöhään iltapäivällä. Iltaohjelmat voisivat alkaa aikaisemmin.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-17


9 10:stä

+
Siisteys,pyyhkeet vaihdettiin päivittäin. Kaikki lähellä,ei lasten ääniä,erittäin rauhallista.
-
Premium- tasolla lounas ja aamupala voisivat olla runsaampia,enemmän valinnanvaraa. Jälkiruoat olemattomia lounaalla,olisi toivonut jäätelöä yms.Lisäksi jälkiruoat loppuivat kesken,kuitenkin oli maksettu allinclusive.Ptemium baarin aamupalalla olisi voinut olla klo 7.30 lähtien,ikäihmisille klo 8 liian myöhäinen aika.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-17


10 10:stä

+
Monipuolisuus, useat fasiliteetit.
-
Kasvisruokaa enemmän.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-03


9 10:stä

+
Hyvässä kunnossa ja mukavasti tilaa.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-06


9 10:stä

+
Parasta oli premium alueen rauhallisuus.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-16


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Alua Suites Fuerteventura -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

5921 arvostelua
Erinomainen
 
2337
Erittäin hyvä
 
2275
Hyvä
 
841
Ei kovin hyvä
 
300
Huono
 
169

Viimeisimmät 5 arviota

18.2.2020

Kirjoittanut 305helle Lahti, Suomi

mukava talviloma

Olimme mieheni kanssa hotellin vain aikuisille tarkoitetulla premium puolella, mutta tutustuimme myös hotellin muihin alueisiin. Aikuisten puolelle kuljettiin portista kulkukortilla. Alue oli kaunis, hyvin rauhallinen ja viihtyisä. Rakennukset kaksikerroksisia, meille osui parvekkeellinen huone. Huone oli suuri, tyylikkäästi sisustettu ja allaspyyhkeet odottivat ilmaiseksi. Vuode oli erittäin mukava ja huoneen sai pimennettyä täysin yöksi. Mukava lisä oli pieni "vaatehuone", johon mahtui siististi kaikki tavarat. Päivittäin tuotiin ilmaiseksi1 litra pullovettä ja minibaari oli täytetty useilla erilaisilla juomilla jotka olivat myös ilmaisia. Täyttö olisi ilmeisesti maksanut. Huoneessa oli myös kahvin- ja vedenkeittimet tykötarpeineen. Suurempi altaista oli hieman lämmitetty, poreallas erittäinkin lämmin. Aurinkovuoteita näytti riittävän hyvin ihan kaikille. Allasbaarissa tarjoiltu aamupala ja lounas olivat mielestämme hyvät, all inclusive premium asiakkaat toki saattoivat syödä myös muissa hotellin ravintoloissa. Varausravintoloissa emme käyneet (niitä on kaksi), mutta pääravintola Gaudissa poikkesimme usein. Mielestämme ruoka oli oikein hyvää ja sitä oli ylenpalttisesti tarjolla. Premium pakettiin kuului oikeus illallistaa myös ravintola La Scalassa. Se oli pienempi, hiljaisempi ja tunnelmallisempi paikka syödä. Ruoka siellä oli erittäin maukasta ja tarjoilu ystävällistä. Hotellissa oli erilaisia leikki- ja pelialueita, useita altaita ja lapsiperheet näyttivät viihtyvän erinomaisesti. Kuntosali oli monipuolinen, hotellin henkilökunta avuliasta ja ammattitaitoista. Hotellin sijainti hyvä; lyhyt kävelymatka sekä keskustaan että hiekkadyyneille. Suosittelemme lämpimästi!

 
8.3.2016

Kirjoittanut Loniq1 Simpele, Suomi

Täydellinen perhelomalle

Todella mukavassa paikassa, kaupunkiin lyhyt matka, kaikki tarvittavat liikkeet hotellialueella tai sen lähistöllä. Henkiläkunta erittäin mukavaa ja hotellialueella oli monia eri tekemisiä.Hotellin järjestämät liikuntamahdollisuudet hyviä ja niiden ohjaajat vielä parempia. Animation team (ohjaajat) olivat iloisia, mukavia sekä osasivat auttaa hyvin. Iltaisinkin he pitivät ohjelmaa teatterissa tai discossa. Ruoka oli hyvää ja monipuolista. Hotellin lähellä on hienoja hiekkadyynejä sekä täydellinen ranta. Suosittelen Hotellia perheille jotka haluavat rentoutua mutta myös harrastaa liikuntaa hotellialueella.

 
28.3.2015

Kirjoittanut makipet Kerava, Suomi

Mukava hotelli !

Iso hotellikompleksi jossa riittää tekemistä kaiken ikäisille. Huoneet siistit ja tilavat. Palvelu hotellissa erinomaista ja suuri yllätys oli kuinka hyvää ruokaa all inclusive tarjosi. Hotellissa spa, viisi uima-allasta ja kolme ravintolaa sekä kuntosali. Ainoa miinus oli kuntosalin aukioloaika ( 9-18 ) sekä hieman huonosti toimiva wifi mutta ne eivät lomaa haitanneet. Fuerteventura kivan rauhallinen paikka mutta kelit eivät suosi talvella.

 
8.4.2014

Kirjoittanut Dadray Kent

Hyvä ja huono

Olimme täällä viikon maaliskuun lopulla. Mieheni on halvaantunut ja käyttää pyörätuolia. Kohteen rampit ovat jyrkkiä. Huoneemme oli kulahtanut ja kaipaisi remonttia. Aivan liikaa huonekaluja pyörätuolikäyttöön. Jouduimme siirtämään suurta lasipöytää aina kun tulimme huoneeseen. Kylpyhuone oli täydellinen pyörätuolille, sillä suihkuun pääsi suoraan. Huoneemme oli kohteen toisessa päädyssä, kaukana aulasta ja palveluista. Ruoka oli hyvää ja monipuolista, mutta olisi voinut olla lämpimämpää. Baariin pääsi kolmea ramppia pitkin ja se on ulkona, joten iltaisin voi olla hieman viileää. Henkilökunta oli ystävällistä ja auttoi kun ehti. Ruokasali oli hieman kaoottinen ja pöydän sai periaatteessa valita itse. Merinäköalan puute oli pieni pettymys. Huoneessamme oli suuri terassi, mistä ei nähnyt muuta kuin sermiseinän. Viikko oli mukava, sää ihana päivisin, mutta hieman viileä öisin. Emme päässeet pyörätuolin kanssa viihdealueelle. Sisäbaari olisi ollut mukava viileinä iltoina. Täysihoito päättyy klo 12 lähtöpäivänä huolimatta siitä, mihin aikaan on saapunut, mikä tuntuu hieman epäreilulta. Emme tulisi takaisin, ellei ramppeja paranneta ja huoneita remontoida.

 
25.9.2021

Kirjoittanut neilbK5068UC

Great Hotel

After reading some of the previous reviews I was a bit apprehensive about my 1 week stay even though I had stayed here on 2 previous occasions. I had nothing to worry about I thoroughly enjoyed my stay. The hard work and welcoming manner of staff make this place, from the cleaners to reception staff. A special thank you to Diego on lobby bar and Michael on reception. Their helpfulness and pleasant manner was greatly appreciated by me. I hope their management also acknowledge this. The food is lovely, I'm a incredibly picky eater but I could still manage to eat my body weight in food every meal time. There is something for everyone to eat. The food is very tasty and hot. The used plates etc were cleared really quickly by the waiting staff. I don t understand the negative comments about the food, maybe these people were at a different hotel to me. The cleanliness of rooms and communal grounds is 10/10, my room was cleaned and towels changed everyday. The reception will also print of any forms you require for your return to UK which will give you a piece of mind. On a final note not related to the hotel.. If you get a chance try the electric scooters, Don t listen to all the negative reviews about them. Their safe to use and great for getting about in the heat. There's always some parked outside the hotel..... I have only one negative there needs to be more seating to have a drink at the lobby bar /terrace especially how busy the hotel was. I will be back to this Hotel.... sooner rather than later.