Kokemuksia Alua Suites Fuerteventura -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,4 10:stä Perustuu 217 arvioon
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,5 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Rauhallinen paikka.
-
Liinavaatteiden vaihto nihkeää. Lakanat ja tyynyliinat vaihdettiin pyydettäessä 4 viikon matkalla! Asunto rakennuksen käytävän ulkovalot olivat sammuneet 3 kertaa matkamme aikana. Onneksi oli taskulamppu mukana ilman sitä ei olisi voinut mennä illalla syömään.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-17


8 10:stä

+
-
Parempaa ruokaa

Vahvistettu asiakas: 2022-01-17


7 10:stä

+
Ruoka
-
Huoneisiin piristykseksi kasveja.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-03


8 10:stä

+
Turvallinen ja rauhallinen
-
Teemaillat/päivät ravintoloissa ja myöskin info siitä.

Vahvistettu asiakas: 2021-12-06


9 10:stä

+
Siisteys ja hygienia, rauhallisuus, ei häiriöitä, ruoka todella monipuolista ja maukasta, all inclusive nimensä mukainen. Laaja valikoima TV kanavia, myös YLE.
-
Kuntosalilla voisi olla pidemmät aukioloajat, yleisohjeistus ei kaikenkattavaa, esim mistä haetaan rantapyyhkeitä ja mihin ne luovutetaan. Aulaan nojatuoleja ja viihtymisnurkkauksia. Kirjahylly josta voi hakea kirjan/lehden ja palauttaa lähtiessä. Aulan baaritilat miellyttävämmiksi, nyt, valoisa, vetoisa käytävänpätkä.

Vahvistettu asiakas: 2021-11-29


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-11-29


9 10:stä

+
Laaja hyvin hoidettu hotellialue. Huone siisti ja hyväkuntoinen.
-

Vahvistettu asiakas: 2021-11-29


9 10:stä

+
-
Kaikki oli IRQ koodin takana - ei hyvä. Ja hotellin tiedot olivat vain espanjaksi????

Vahvistettu asiakas: 2021-11-29


4 10:stä

+
Favorite puolen uima-allas puoli
-
pintaremonttia

Vahvistettu asiakas: 2021-11-22


8 10:stä

+
Kiva alue, monta uima-allasta, siisti alue
-
Olemme jo n. 20v matkustaneet omatoimisesti ja nyt pitkästä aikaa taas ihan matkatoimiston järjestämällä hotellimatkalla koronaepidemian vuoksi. Olen todella hämmästynyt, että edelleen hotelleissa on voimassa älytön tapa, jossa kaikki aurinkopedit varataan pyyhkeillä aikaisin aamulla niin, että altaalle mennessä yhtään aurinkopetiä ei ole vapaana aamiaisen jälkeen. Uskoin, että tämä idioottimainen tapa olisi jo muuttunut vuosien aikana. Toivottavasti Apollomatkat ovat edelläkävijöitä ja muuttamassa hotellienne kanssa tätä kurjaa tapaa, joka sitkeästi näyttää elävän turistien parissa hotellikohteissa. Maailma muuttuu, ja hyviä käytäntöjä ja tapoja on saatu huonojen käytäntöjen tilalle. Uskon että 99% muistakin matkustajista olisi tyytyväinen, jos hotellissa olisi selkeä ohjeistus altailla aurinkopetien käytöstä ja siitä, että niitä ei voi eikä saa varata pyyhkeillä, mikäli itse ei ole paikalla.

Vahvistettu asiakas: 2021-11-01


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Alua Suites Fuerteventura -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

6064 arvostelua
Erinomainen
 
2415
Erittäin hyvä
 
2309
Hyvä
 
858
Ei kovin hyvä
 
309
Huono
 
173

Viimeisimmät 5 arviota

7.12.2021

Kirjoittanut jaripekkal2021

Hyvinhoidettu hotelli

Kaunis puutarha. Useita uima-altaita. Erittäin mukava suite-huone, omalla makuuhuoneella, vaatehuoneella jossa ilmainen safe. Ruoka erinomaista ja vaihtelevaa. Erittäin tarkka Covid puhtaus ja valvonta.

 
18.2.2020

Kirjoittanut 305helle Lahti, Suomi

mukava talviloma

Olimme mieheni kanssa hotellin vain aikuisille tarkoitetulla premium puolella, mutta tutustuimme myös hotellin muihin alueisiin. Aikuisten puolelle kuljettiin portista kulkukortilla. Alue oli kaunis, hyvin rauhallinen ja viihtyisä. Rakennukset kaksikerroksisia, meille osui parvekkeellinen huone. Huone oli suuri, tyylikkäästi sisustettu ja allaspyyhkeet odottivat ilmaiseksi. Vuode oli erittäin mukava ja huoneen sai pimennettyä täysin yöksi. Mukava lisä oli pieni "vaatehuone", johon mahtui siististi kaikki tavarat. Päivittäin tuotiin ilmaiseksi1 litra pullovettä ja minibaari oli täytetty useilla erilaisilla juomilla jotka olivat myös ilmaisia. Täyttö olisi ilmeisesti maksanut. Huoneessa oli myös kahvin- ja vedenkeittimet tykötarpeineen. Suurempi altaista oli hieman lämmitetty, poreallas erittäinkin lämmin. Aurinkovuoteita näytti riittävän hyvin ihan kaikille. Allasbaarissa tarjoiltu aamupala ja lounas olivat mielestämme hyvät, all inclusive premium asiakkaat toki saattoivat syödä myös muissa hotellin ravintoloissa. Varausravintoloissa emme käyneet (niitä on kaksi), mutta pääravintola Gaudissa poikkesimme usein. Mielestämme ruoka oli oikein hyvää ja sitä oli ylenpalttisesti tarjolla. Premium pakettiin kuului oikeus illallistaa myös ravintola La Scalassa. Se oli pienempi, hiljaisempi ja tunnelmallisempi paikka syödä. Ruoka siellä oli erittäin maukasta ja tarjoilu ystävällistä. Hotellissa oli erilaisia leikki- ja pelialueita, useita altaita ja lapsiperheet näyttivät viihtyvän erinomaisesti. Kuntosali oli monipuolinen, hotellin henkilökunta avuliasta ja ammattitaitoista. Hotellin sijainti hyvä; lyhyt kävelymatka sekä keskustaan että hiekkadyyneille. Suosittelemme lämpimästi!

 
8.3.2016

Kirjoittanut Loniq1 Simpele, Suomi

Täydellinen perhelomalle

Todella mukavassa paikassa, kaupunkiin lyhyt matka, kaikki tarvittavat liikkeet hotellialueella tai sen lähistöllä. Henkiläkunta erittäin mukavaa ja hotellialueella oli monia eri tekemisiä.Hotellin järjestämät liikuntamahdollisuudet hyviä ja niiden ohjaajat vielä parempia. Animation team (ohjaajat) olivat iloisia, mukavia sekä osasivat auttaa hyvin. Iltaisinkin he pitivät ohjelmaa teatterissa tai discossa. Ruoka oli hyvää ja monipuolista. Hotellin lähellä on hienoja hiekkadyynejä sekä täydellinen ranta. Suosittelen Hotellia perheille jotka haluavat rentoutua mutta myös harrastaa liikuntaa hotellialueella.

 
28.3.2015

Kirjoittanut makipet Kerava, Suomi

Mukava hotelli !

Iso hotellikompleksi jossa riittää tekemistä kaiken ikäisille. Huoneet siistit ja tilavat. Palvelu hotellissa erinomaista ja suuri yllätys oli kuinka hyvää ruokaa all inclusive tarjosi. Hotellissa spa, viisi uima-allasta ja kolme ravintolaa sekä kuntosali. Ainoa miinus oli kuntosalin aukioloaika ( 9-18 ) sekä hieman huonosti toimiva wifi mutta ne eivät lomaa haitanneet. Fuerteventura kivan rauhallinen paikka mutta kelit eivät suosi talvella.

 
8.4.2014

Kirjoittanut Dadray Kent

Hyvä ja huono

Olimme täällä viikon maaliskuun lopulla. Mieheni on halvaantunut ja käyttää pyörätuolia. Kohteen rampit ovat jyrkkiä. Huoneemme oli kulahtanut ja kaipaisi remonttia. Aivan liikaa huonekaluja pyörätuolikäyttöön. Jouduimme siirtämään suurta lasipöytää aina kun tulimme huoneeseen. Kylpyhuone oli täydellinen pyörätuolille, sillä suihkuun pääsi suoraan. Huoneemme oli kohteen toisessa päädyssä, kaukana aulasta ja palveluista. Ruoka oli hyvää ja monipuolista, mutta olisi voinut olla lämpimämpää. Baariin pääsi kolmea ramppia pitkin ja se on ulkona, joten iltaisin voi olla hieman viileää. Henkilökunta oli ystävällistä ja auttoi kun ehti. Ruokasali oli hieman kaoottinen ja pöydän sai periaatteessa valita itse. Merinäköalan puute oli pieni pettymys. Huoneessamme oli suuri terassi, mistä ei nähnyt muuta kuin sermiseinän. Viikko oli mukava, sää ihana päivisin, mutta hieman viileä öisin. Emme päässeet pyörätuolin kanssa viihdealueelle. Sisäbaari olisi ollut mukava viileinä iltoina. Täysihoito päättyy klo 12 lähtöpäivänä huolimatta siitä, mihin aikaan on saapunut, mikä tuntuu hieman epäreilulta. Emme tulisi takaisin, ellei ramppeja paranneta ja huoneita remontoida.