Alua Suites Fuerteventura

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Alua Suites Fuerteventura on pidetty All Inclusive-hotelli, joka koostuu kahdesta osasta. Toiselle puolelle ovat tervetulleita niin aikuiset kuin lapset, toiselle puolelle yli 16-vuotiaat vieraat. Hotellista löytyy useita altaita sekä paljon tekemistä.


Huonetyyppi

Kahden huoneen sviitti 2-5 hengelle, joista 1 lapsi/2-6 hengelle, joista 2 lapsia. Perhehuone 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Juniorsviitti 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Premium juniorsviitti 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hotellialue on todella laaja ja siellä on paljon erilaisia, ihania kasveja.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 7020 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 250 m
Keskustaan: 1,4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Alua Suites Fuerteventura (entiseltä nimeltään Suite Hotel Atlantis Fuerteventura) hotellissa on useita altaita, joista osa on lämmitettyjä. Kaksi erillistä lastenallasta. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Pyyhepalvelu panttia vastaan. Altaan vieressä on Kentia Pool Club -ravintola.

Buffetravintola Terra Café, jossa järjestetään teemailtoja jonain iltoina viikossa. Illallisella edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut, ei hihattomia paitoja. Tropic Barissa voit nauttia raikasta juomaa ja ladata puhelimesi tai tablettisi. Erikoisruokavaliot huomioidaan pyynnöstä.

Kaunis puutarha, jossa trooppisia kasveja. Wellness center lisämaksusta yli 16-vuotiaille. Maksuton kuntosali ja sauna yli 16-vuotiaille. Hierontaa lisämaksusta. Maksuton pöytätennis, lentopallo, aerobic ja koripallo. Tennis lisämaksusta. Polkupyörien vuokrausta. Tennis- ja uimakoulu pyynnöstä ja lisämaksusta. Hotellin ylläpitämä leikkipaikka ja lastenkerho englanninkielisen henkilökunnan johdolla 4-6-vuotiaille ja 7-12-vuotiaille. Lastenvahtipalvelu lisämaksusta. Musiikki- ja tanssiesityksiä.

Maksuton wifi. Minimarketti ja matkamuistomyymälä. Läpikulkuliikennettä. Noin 50 metriä pienemmälle rannalle, josta ei löydy aurinkotuoleja, ja 300 metriä paikalliselle rannalle, jossa on aurinkotuoleja.

My Favorite Club Premium Juniorsviittien asukkaille

Hotellissa on oma osa yli 16 vuotialle vieraille, jotka majoittuvat Premium juniorsviiteissä. Premium-osassa on lämmitetty allas ja toinen allas jacuzziosiolla. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Pyyhepalvelu panttia vastaan.

My Favorite Club -lounge, jossa on maksuton wifi. Chill-out alue, jossa on tasokkaan aurinkotuolit ja balilaiset vuoteet.

À la carte-ravintola My Favorite Club Restaurant, jossa tarjoillaan illallista, ja joka toivottaa tervetulleeksi vain My Favorite Club-osan vieraat. Illallisella tarjoillaan maistuvia annoksia, jotka on tehty pääosin paikallisista raaka-aineista. Pöytävaraus vaaditaan illallisella. My Favorite Club-osan vieraat voivat nauttia mannermaisen aamiaisen My Favorite Club -loungessa klo 8.00-11.00, sekä välipaloja ja salaattia klo 11.00-18.00. Illallisella edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut.

Ateriat

Sisältyy:

  • All Inclusive
  • Juhlaillallinen jouluna (25.12) ja uuden vuoden aattona

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 7.30-10.30.
  • Lounaspöytä, klo 13.00-15.00.
  • Lounas välipaloja, klo 12.30-16.00.
  • Illallispöytä, klo 18:30-21:30.
  • Välipaloja, klo 10.30-17.00.
  • Kahvia ja kakkua, klo 16.00-17.00.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, vettä, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 11.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive käytössä paluupäivänä klo 12.00 saakka.

Kausikohtaista huomioitavaa

Kahden huoneen sviittejä voi varata 2-6 hengelle, joista 2 lapsia, talvella 23/24.

Hotellit Corralejo

Maxorata Beach

Maxorata Beach on viihtyisä ja yksinkertainen hotelli viiden minuutin päässä rannalta ja Corralejon keskustasta. Huolimatta lyhyestä matkasta pääkadulle, jossa on baareja ja ravintoloita, hotellialueella, jossa on altaita aikuisille ja lapsille, on hiljaista ja rauhallista. Käytännöllisiä huoneistoja jopa kuudelle hengelle!

Las Marismas

Pidetty hotelli Las Marismas Fuerteventuralla on moderni perhehotelli, jossa majoitut tilavissa ja hyvin varustelluissa huoneistoissa. Hotellilla on suuri allasalue ja monia aktiviteetteja ja urheilumahdollisuuksia, ja perheen pienimmille löytyy leikkipaikka ja lastenkerho. Voit päättää, haluatko kokkailla omassa rauhassa huoneistossasi tai varata noutopöytäaamiaisen, puolihoidon tai All Inclusiven.

Galera Beach

Tervetuloa hienoon hotelli Galera Beachiin, joka on yksi Apollo Mondo Local -hotelleistamme keskeisellä paikalla Corralejossa. Täällä on viihtyisä pieni allasalue ja Corralejon mukava ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä. Kaikista Galera Beachin huoneistoista on merinäköala!

Barcelo Corralejo Bay

Barcelo Corralejo Bay on hieno hotelli, jossa on suuri puutarha, mukava allasalue, hyvä ravintola ja pidetty spa. Puolihoito sisältyy hintaan ja lisämaksusta voit korottaa sen All Inclusiveen. Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla ja toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat matkustajat.

Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sands on hieno ja pidetty hotelli kävelyetäisyydellä rannalle. Tilavalla allasalueella on vesileikkejä lapsille, spa ja viihtyisiä ravintoloita. Puolihoito sisältyy loman hintaan!

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Tervetuloa Secrets Bahia Real Resort & Spa -hotelliin, joka on ylellinen lomakohde yli 16 -vuotiaille aikuisille! Hotelli sijaitsee rauhallisessa ympäristössä aivan Corralejon rannalla. Rentoudu vehreässä puutarhassa sijaitsevalla allasalueella, nauti monipuolisesta ravintolamaailmasta ja hemmottele itseäsi ihanilla spa-hoidoilla. Hotellissa on kaikki tarvittava paremman loman viettoon.

Atlantic Garden Beach Mate

Atlantic Garden Beach Mate sijaitsee lähellä Correlejosin keskustaa Fuerteventuralla. Hotellista löytyy hieno puutarha ja kolme ulkouima-allasta, joista yksi on lapsille. Täällä majoitut remontoiduissa huoneistoissa, joissa on parveke tai terassi.