Alua Suites Fuerteventura

 • Pidetty All Inclusive-hotelli
 • Premium-osio yli 16-vuotiaille
 • Useita altaita ja palveluita

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Alua Suites Fuerteventura on pidetty All Inclusive-hotelli, joka koostuu kahdesta osasta. Toiselle puolelle ovat tervetulleita niin aikuiset kuin lapset, toiselle puolelle yli 16-vuotiaat vieraat. Hotellista löytyy useita altaita sekä paljon tekemistä.


Huonetyyppi

Kahden huoneen sviitti 2-5 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuone 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Juniorsviitti 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Premium juniorsviitti 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 5953 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 1,4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Alua Suites Fuerteventura (entiseltä nimeltään Suite Hotel Atlantis Fuerteventura) hotellissa on yhteensä kahdeksan allasta, joista muutama on lämmitettyjä. Kaksi altaista sijaitsee Premium Club-alueella ja on tarkoitettu vain aikuisille. Kaksi erillistä lastenallasta. Allasbaari. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Pyyhepalvelu panttia vastaan.

Useita ravintoloita: Buffetravintola Terra Café, jossa järjestetään teemailtoja viikon aikana. Elegantti á la carte-ravintola Mare Nubium, jossa tarjoillaan herkullisia, pääosin paikallisist raaka-aineista valmistettuja annoksia. Tropic Barissa voit nauttia raikasta juomaa ja ladata puhelimesi tai tablettisi. Illallisella edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut ja umpinaiset kengät. Naisilla pusero, hame tai siistit pitkät housut ja umpinaiset kengät. Lounaalla miehillä oltava pitkät, ei hihatonta ei paitaa. Erikoisruokavaliot huomioidaan pyynnöstä. Kolme baaria, joista yksi sijaitsee Premium Clubin puolella ja on tarkoitettu vain aikuisille.

Kaunis puutarha, jossa trooppisia kasveja. Wellness center lisämaksusta yli 16-vuotiaille. Maksuton kuntosali ja sauna yli 16-vuotiaille. Hierontaa lisämaksusta. Maksuton pöytätennis, lentopallo, aerobic ja koripallo. Tennis lisämaksusta. Polkupyörien vuokrausta. Tennis- ja uimakoulu pyynnöstä ja lisämaksusta. Hotellin ylläpitämä leikkipaikka ja lastenkerho englanninkielisen henkilökunnan johdolla 4-6-vuotiaille ja 7-12-vuotiaille. Lastenhoitopalvelu yli 4-vuotiaille lapsille. Musiikki- ja tanssiesityksiä.

Minimarketti ja matkamuistomyymälä. Maksuton wifi. Pesulapalvelu lisämaksusta. Läpikulkuliikennettä. Noin 50 metriä pienemmälle rannalle, josta ei löydy aurinkotuoleja, ja 300 metriä paikalliselle rannalle, jossa on aurinkotuoleja.

Premium Club Premium juniorsviittien vieraille
Hotellissa on oma osa yli 16 vuotialle vieraille, jotka majoittuvat Premium juniorsviiteissä. Premium-osassa on lämmitetty allas ja toinen allas jacuzziosiolla. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Pyyhepalvelu panttia vastaan.

Premium lounge, jossa on maksuton wifi. Chill-out alue, jossa on tasokkaan aurinkotuolit ja balilaiset vuoteet.

My Favorite Club Premium Juniorsviittien asukkaille

À la carte-ravintola My favorite Club Restaurant, joka toivottaa tervetulleeksi vain Premium-osan vieraat. Täällä tarjoillaan illallista. Pöytävaraus vaaditaan illallisella. Premium-osan vieraat voivat nauttia mannermaisen aamiaisen Premiun-baarissa klo 8.00-10.30. Täällä on tarjolla myös salaattibuffet klo 13.00-15.00. Buffetravintola Terra Caféssa on erillinen osa Premium-osan vieraille. Illallisella edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

 • Aamiaispöytä, klo 7.30-10.30.
 • Lounaspöytä, klo 13.00-15.00.
 • Lounas välipaloja, klo 12.30-16.00.
 • Illallispöytä, klo 18:30-21:30.
 • Välipaloja, klo 10.30-17.00.
 • Kahvia ja kakkua, klo 16.00-17.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, vettä, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 11.00-23.00.
 • Koesukellus altaassa kerran vierailun aikana (ikäraja 12 vuotta).

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive käytössä paluupäivänä klo 12.00 saakka.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.