Kokemuksia Nerja Club -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Nerja Club -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

70% matkustajista suositttelee

1625 arvostelua
Erinomainen
 
500
Erittäin hyvä
 
613
Hyvä
 
297
Ei kovin hyvä
 
127
Huono
 
88

Viimeisimmät 5 arviota

22.8.2018

Kirjoittanut 304jarip Turku, Suomi

Hotellin ravintola, Hotel restaurant

Asuimme lähellä ravintolaa ja kävimme kaksi kertaa syömässä hotellin ravintolassa. Ensimmäinen kerta oli ihan ok, paellaa jne. Mutta toinen kerta kun olimme syömässä niin minulle tarjoiltiin Porsaan liha puoliraakana jota ei ikinä saisi tehdä varsinkaan näissä maissa.

 
8.4.2014

Kirjoittanut PETALDUST YORKSHIRE

Hotel Nerja Club, mikä aarre!

Olemme käyneet tässä hotellissa yli 15 vuoden ajan, eikä meillä ole ikinä ollut valituksen aihetta. Olen onnellinen saadessani jälleen kerran ilmoittaa, ettei paikka tuottanut pettymystä. Hotelli on tahrattoman puhdas ahkeran henkilökunnan vuoksi, mikä on tärkeää. Henkilökunta paiskii kovasti töitä, mutta muistaa olla myös ystävällistä ja avuliasta. Ulkoallas on jäätävän kylmä, mutta onneksi sisällä on myös lämmin allas. Ruoka on niin monipuolista kuin toivoa voi, ja hotelli on meille kuin koti ulkomailla. Jos etsit hyvää vastinetta rahallesi, joka on myös lapsivapaa, on tämä paikka kuin sinulle tehty.

 
4.7.2024

Kirjoittanut Amor C

Disfrutar con la familia

Estupendamente todo, la comida súper rica, las instalaciones muy cómodas, la piscina y el spa súper bien, el personal muy amable y muy atento a todo. Sin duda recomendaría este hotel. Si buscas algo tranquilo este es sin duda el mejor sitio.

 
4.7.2024

Kirjoittanut David C

Nerja club

Lo mejor la comida lo amable del cocinero el trato a mi mujer con el tema del gluten ,y la pedazo de hamburguesa que me preparo sobre la marcha ,super contento ,todo genial ,la recepción igual ,muy amables , atentos a todo ,nos ofrecían toallas para el spa y jacuzzi ,encantado de todo ,hay que repetir

 
2.7.2024

Kirjoittanut Pablo R

Escapada a Nerja

Pasamos 4 días muy agradables en la habitación 218. El hotel es correcto en cuanto a instalaciones y precio. Lo mejor que tiene son las personas que trabajan allí. Desde que llegamos los recepcionistas han sido muy amables con nosotros. Las habitaciones están bien, son cómodas y bastante silenciosas. Las limpiadoras también son unas fantásticas profesionales. Nosotros teníamos media pensión y hemos quedado muy satisfechos con la variedad y la calidad. José y los demás compañeros del restaurante son increíbles. En resumen muy recomendable.