Kokemuksia ILUNION Fuengirola -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita ILUNION Fuengirola -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

60% matkustajista suositttelee

2169 arvostelua
Erinomainen
 
912
Erittäin hyvä
 
623
Hyvä
 
377
Ei kovin hyvä
 
142
Huono
 
116

Viimeisimmät 5 arviota

27.7.2023

Kirjoittanut 367annee Jyväskylä, Suomi

Hyvätasoinen hotelli mahtavilla näkymillä!

Hotellin ravintoloista on hienot näkymät merelle, erityisesti aamiaisravintolan isojen ikkunoiden vieressä olevista pöydistä. Aamiaisen tarjonta oli monipuolinen, ja kaikille löytyi hyvin lämpimiä vaihtoehtoja, hyvät mehuautomaatit, hedelmiä, pikkushotteja, jogurttia, vanukasta ym. Vastaanotossa oli ystävällinen ja hyvä palvelu. Saimme lopulta erinomaisen huoneen merinäkymin. Kiitos Pedrolle, joka teki parhaansa toteuttaessaan meidän toiveemme, vaikka hotelli oli saapuessamme täyteen varattu. Huoneemme oli tilava kulmahuone, josta näki useampaan suuntaan, merelle ja eripuolille kaupunkia. Huoneessa vedenkeitin, kahvia ja teetä voi nauttia oman aikataulunsa mukaan. Huoneet siivottiin päivittäin. Toisessa kerroksessa sijaitsevalla pienellä uima-allas alueella voi nauttia hyvin auringosta ja pulahtaa välillä altaaseen. Matkamme aikana oli yhtenä iltana sisääntulokerroksen ravintolassa pianomusiikkia. Oli kiva nauttia lasillinen ja kuunnella samalla ihanaa soittoa, sain myös itse esittää toiveen musiikista! Kaikki palvelut löytyvät hotellin läheltä.

 
30.1.2023

Kirjoittanut kirsi365

Ilunion Fuengirola Jan 2023

Hotellin yleiset tilat olivat erittäin tyylikkäät, viihtyisät ja siistit. Hotellin sijainti aivan rannan tuntumassa ja palveluiden lähellä oli hyvä. Pysäköintimahdollisuus yksityisessä parkkihallissa oli plussaa. Huone oli kauniisti kalustettu ja siisti, mutta kulunut. Näköala merelle oli upea, mutta osittainen, ja poikkesi huoneen esittelykuvista. Henkilökunta ei ollut erityisen ystävällistä tai palveluhaluista. Varauksessa tai hoteliin omilla sivuilla ei ollut mitään mainintaa siitä, että juuri vierailumme aikana suuresti mainostettu buffetaamiainen ei ollutkaan saatavilla ja että aamiainen ylipäätään ei kuulunut varaukseen. Onneksi aivan kulman takana oli erinomaisia, edullisia kahviloita, joista sai aamiaista.

 
30.11.2022

Kirjoittanut Leiskari

Hyvä sijainti, ahdas huone.

Hotelli oli hyvällä paikalla, rannalla ja lähellä juna-asemaa. Yleiset tilat hotellissa siistit. Aamupala kattava ja ok. Huoneesta suurimmat miinukset. Pimeä, vain pari yövaloa, ei mitään kattolamppua. Ahdas, ei matkalaukulle tilaa avata. Sänky huono ja tyynyt myös. Pussilakanaa jäi kaipaamaan. Huono ilma huoneessa. Parveke myös pimeä, koska valo ei toiminut.

 
16.10.2022

Kirjoittanut taistokomssi Alajärvi, Suomi

Sun holiday

Very good sunny. Good good Good ************ Palvelu oli tosi hyvää. Huone oli siisti, hyvät sängyt. Siivous oli hyvä. Sijainti oli tosi hyvä. Lähtö aamuna klo 7.50. Aamiainen voisi alkaa klo 7.00 Ei ehdi käydä aamiaisella. PicNic oli hyvä juttu!

 
16.10.2020

Kirjoittanut Kokemuksien_jahtaaja

Viihtyisä kahvila työskentelyyn

Hotellin alakerrasta löytyy kahvila, joka toimii erinomaisen hyvin työn tekoon! Henkilökunta on ystävällinen ja kahvila viihtyisä! Erityisesti Jose Juanille iso kiitos erittäin hyvästä palvelusta joka kerta kun olet Ilunionissa työskennellyt! Hotelli sijaitsee aivan rannan läheisyydessä ja kahvilasta saat takewayna mukaasi kahvia sekä myös viiniä pyydettäessä!