Ruoka & juoma lennolla

Loma alkaa lennosta! Kun ateriat on varattu lennolle etukäteen, voit koneeseen tullessasi rentoutua ja keskittyä nauttimaan alkavasta lomasta. Lentokin tuntuu sujuvan nopeammin ja mukavammin täydellä vatsalla.

Ruoka & juoma lennolla

  • Lisää matkustusmukavuutta
  • Valitse sopiva ateriavaihtoehto
  • Syö hyvin lennolla

Lisää lentoateria varaukselle

Lentoateriat voit usein varata jo matkavarauksen yhteydessä. Lisää ateriat varaukseesi "Minun lomani" sivun kautta tai soittamalla asiakaspalveluumme 09 6154 7400. 

Lennätkö Finnairilla?

Lomalentojen ateriat voi toistaiseksi ostaa ennakkoon vain Finnairin asiakaspalvelun tai Finnairin mobiilisovelluksen kautta. Tarvitset aterioiden varaamista varten Finnairin oman varaustunnuksen. Lue lisää täältä

Novairin lentoateria

Lennoilla tarjoiltavat ateriat vaihtelevat lentoyhtiöittäin. Useimmille lennoille voit kuitenkin normaalin lentoaterian lisäksi valita esimerkiksi kasvisvaihtoehdon tai maidottoman/laktoosittoman aterian. Huomioihan, että lentoateria on ostettava aina etukäteen.

Lomalennot
Useimmille lomalennoille on mahdollista ostaa lisämaksusta lentoateria. Ateriat voi ostaa joko kyseessä olevan lentoyhtiön omilta sivuilta tai Minun lomani -sivun kautta. Tutustu tarkemmin kunkin lentoyhtiön käytäntöihin täältä.

Reittilennot
Joihinkin lomakohteisiimme lennetään reittileinnoin. Pitkillä lennoilla ateriat sisältyvät usein lennon hintaan, suosittelemme kuitenkin tarkistamaan asian matkaa varatessa. Lyhyillä, Euroopan sisäisillä, lennoilla ateriat eivät sisälly loman hintaan.


Muita lisäpalveluita

Tutustu suosituimpiin lisäpalveluihimme, joiden avulla matkustat mahdollisimman helposti ja mukavasti.

Matkatavarat lennolla

Varatessasi Apollomatkojen matkapaketin, sisältyvät käsimatkatavarat aina matkan hintaan lentoyhtiön painorajoitusten mukaisesti. 

Lue lisää matkatavaroista

Lentokenttäkuljetus

Varaa helpot ja mukavat lentokenttäkuljetukset mukaan matkapakettiisi. Kuljetukset maksetaan etukäteen varauksen yhteydessä.

Lue lisää

Muut lisäpalvelut

Erilaisilla lisäpalveluilla rakennat unelmiesi loman. Tarjoamme lisäpalveluita ennen matkaa, lennon aikana ja matkakohteessa.

Katso kaikki lisäpalvelut