Deluxe-huone

Vaalein värein sisustettuja deluxe-huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Laattalattia.Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Juniorsviitti

Valoisia ja viihtyisiä juniorsviittejä, joissa on olohuone kahdella vuodesohvalla ja erillinen makuuhuone parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Tv kansainvälisillä kanavilla. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton tallelokero ja ilmastointi. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Laattalattia. Terassi ja parveke. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 68 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotelli ssa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2 hengelle/2-3 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa on kaksi makuuhuonetta. Toisessa makuuhuoneessa parivuode, toisessa kaksi erillistä sänkyä. Molemmissa huoneissa on tv kansainvälisillä kanavilla. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Laattalattia. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 34 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Sviitti

Sviittejä, joissa makuuhuone parivuoteella ja olohuone. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 70 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.