Deluxe-huone

Tilavia deluxe-huoneita, jotka on sisustettu valoisin värein. Marmorilattia. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Wifi nopealla yhteydellä 2-3 laitteelle per huone. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 50 neliötä sis. parvekkeen.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone

Tilavia perhehuoneita, jotka on sisustettu vaalein värein. Marmorilattia. Vesisänky, lisävuode mahdollinen lisävuoteesta ja vuodesohva. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki. Amme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Standard-huone

Tilavia standard-huoneita marmorilattialla. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Nopeaampi wifi-yhteys 2-3 laitteeseen/huone. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 50 neliömetriä, sisältäen parvekkeen.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-huone

Tilavia superior-huoneita, jotka on sisustettu valoisin värein. Marmorilattia. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Wifi nopealla yhteydellä 2-3 laitteelle per huone. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 55 neliötä sis. parvekkeen.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.