Deluxe-huone

Deluxe-huone jossa parveke ja rajoitettu merinäköala. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus taitettavassa sängyssä. Maksuton nopea wifi 2-3 laitteelle per huone, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari maksuton, ja se täytetään päivittäin paikallisilla juomilla. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone jossa amme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 50 neliötä sis. parvekkeen.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuone, jossa parveke ja rajoitettu merinäköala. Kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kahdelle erilliselle vuoteelle. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari maksuton, ja se täytetään päivittäin paikallisilla juomilla. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Standard-huone

Standard-huone jossa parveke. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Nopea wifi kahdelle laitteelle per huone, ilmastointi ja tallelokero maksuttomia. Minibaari maksuton ja se täytetään päivittäin paikallisilla juomilla. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 50 neliötä, sis. parveke.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-huone

Superior-huone, jossa parveke ja rajoitettu merinäköala. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus taitettavassa sängyssä. Nopea wifi 2-3 laitteelle per huone, ilmastointi ja pantti maksutta. Maksuton minibaari, ja se täytetään joka päivä paikallisilla juomilla. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaa lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 55 neliötä sis. parvekkeen.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.