Kokemuksia Steigenberger Al Dau Beach -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Steigenberger Al Dau Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

92% matkustajista suositttelee

8319 arvostelua
Erinomainen
 
7161
Erittäin hyvä
 
841
Hyvä
 
187
Ei kovin hyvä
 
66
Huono
 
64

Viimeisimmät 5 arviota

19.5.2019

Kirjoittanut Suvilus Espoo, Suomi

Mahtava hotelli

Meillä oli eliteroom huone jonka hintaan sisältyi span käyttö. Kannatti, koska kävimme siellä joka ilta. Ihanat saunat sekä sekasaunat, että miehille ja naisille omat. Iso uima-allas oli kylmä , pienempi allas lämmitetty. K16 jacuzzilla oli kuitenkin suomalainen mökkisauna joten plussat siitä, kävimme joka päivä! Ranta ei ole kummoinen. Palvelu hyvää ja yleensä Nopeaa tosin ravintolassa tarjoilijat rahaa vailla. Jos antoi rahaa palvelu pelasi jos ei niin jätettiin välillä Asiakkaita huomioimatta. Ruoka loistavaa! Puhdasta ja siistiä joka paikassa lentokentältä 15min bussilla mikä loistava asia. Hotellin ulkopuolella kauppoja , mutta myyjät liian aggressiivisesti kimpussa, ei kiva, mutta ei liity hotelliin mitenkään. Span hieronnat liian kalliita, suomessa saa jo puolet halvemmalla. Veneretki tehtiin hotellin rannassa olevan firman toimesta ja kaikki toimk hyvkn. HUOM merelle lähtijät: takit ja housut päälle keväällä ja talviaikaan, siellä on todella kylmää vaikka rannassa olisi kuuma. Snorklaamaan ehdottomasti, aivan upeat näkymät punaisessa meressä. Juomat hyviä. Kaikki toimi hyvin joten palaamme paikkaan varmasti!

 
26.3.2017

Kirjoittanut HannuM79

Lomamatka

Hotelli yleiskuvaltaan erinomainen. Rannalla palvelu oli erinomaista. Ruoka oli myös tosi hyvää ja sai syädä tarpeeksi. Mitään vatsasairauteen viittaavaa emme kokeneet. Huone hyvä, mini bar tosin melko lämmin, ei auttanut 4 valitusta. Ilmastointi laite oli erittäin äänekäs, siitä iso miinus. Yleisesti henkilökunta erittäin ystävällistä ja palvelu altista. Par 3 golfkenttä oli melko mukava pelattava, tarpeeksi vaikeutta. KIITOS Tv Hannu ja Terhi 3/2017

 
14.9.2014

Kirjoittanut tuija f helsinki

Joulumatkalla

Olimme pari vuotta sitten joulun aikaan hotellissa. Muita vieraita oli hyvin vähän, sillä ilma ei ollut mitenkään kovin lämmin ja merivesikin oli todella kylmää. Ruoka toki loistavaa, ja jouluillallinen upea ohjelmineen kaikkineen. Ja vuoteelle oli tuotu sillä välin joulusukka, jossa oli pipareita, suklaata ja hedelmiä. Hauska idea. Aamiainen on päätalossa, joten jos ei halua kävellä, niin kannattaa ottaa huone siitä. Emme viihdy kovin hyvin tällaisissa kolossaalisissa hotelleissa, mutta viikko nyt meni varsinkin oli tosi vähän porukkaa. Sukeltelemaanhan me kumminkin tulimme.....

 
9.4.2014

Kirjoittanut mariamZ8879BT Ateena, Kreikka

Tosi hyvä

Tosi kiva hotelli, henkilökunta on hyvää ja vastaanottotiski auttaa kaikissa tarvitsemissasi asioissa. Huone on siisti, ja sieltä on kiva näkymä; aamiainen on iso ja sisältää monenlaista ruokaa, ja uima-altaat ovat mahtavia... "Laiskassa joessa" voi rentoutua, ja siellä on myös kuumavesi- ja porealtaat. Ranta on kiva: voi uida ja puhdistautua... Tämä hotelli on hintansa arvoinen ja enemmänkin. Menen uudestaan, jos käyn siellä päin.

 
3.6.2023

Kirjoittanut Goran K Banja Luka, Bosnia ja Hertsegovina

Experience in Al Dau Steigenberger Hurgada

This is my fourth visit to Steigenberger hotels in Hurgada and as previous third time always on the top of hotels in Hurgada. Everything was excellent accommodation,services,food,cleanliness,kindness of all personnel in hotel,on the beach,around pool,on reception,security personnel,every recommendation.