Kahden hengen huone

Kahden hengen huone, jossa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton ilmastointi. Tallelokero ja wifi lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta. Vettä, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikossa.

Huonekoko: noin 31 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kahden hengen huone, All Inclusive

Kahden hengen huone, jossa on parveke tai terassi. All Inclusive sisältyy. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton ilmastointi. Tallelokero ja wifi lisämaksusta. Minibaari - pieni vesipullo sisältyy - täytetään päivittäin, muut juomat ja välipalat lisämaksusta. Vettä, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikossa.

Huonekoko: Noin 31 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuone, jossa on parveke tai terassi. Huoneet koostuvat kahdesta makuuhuoneesta. Toisessa on parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta ja vuodesohvasta tai kaksi yhden hengen vuodetta toisessa makuuhuoneessa. Maksuton ilmastointi. Tallelokero ja wifi lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta. Vettä, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikossa.

Huonekoko: Noin 66-75 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Perhehuone, All Inclusive

Perhehuone, jossa on parveke tai terassi. All Inclusive sisältyy. Huoneet koostuvat kahdesta makuuhuoneesta. Toisessa on parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta ja vuodesohvasta tai kaksi yhden hengen vuodetta toisessa makuuhuoneessa. Maksuton ilmastointi. Tallelokero ja wifi lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta. Vettä, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikossa.

Huonekoko: Noin 66-75 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Superior-huone

Superiorhuone, jossa on parveke tai terassi merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta, vuodesohvasta tai yhden hengen vuoteesta. Maksuton ilmastointi. Tallelokero ja wifi lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta. Vettä, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikossa.

Huonekoko: Noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Superior-huone, All Inclusive

Superiorhuone, jossa on parveke tai terassi merinäköalalla. All Inclusive sisältyy. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta, vuodesohvasta tai yhden hengen vuoteesta. Maksuton ilmastointi. Tallelokero ja wifi lisämaksusta. Minibaari - pieni vesipullo sisältyy - täytetään päivittäin, muut juomat ja välipalat lisämaksusta. Vettä, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikossa.

Huonekoko: Noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.