Bella Vista (Hurghada)

Hotelli Bella Vista sijaitsee Hurghadan keskustassa. Nauti lomapäivistä vehreällä allasalueella ja syö kolmessa eri ravintolassa, jotka tarjoavat niin paikallista kuin kansainvälistä ruokaa. Auringon laskiessa voit käydä kävelyllä Sekallassa tai tilata hyvän drinkin hotellin baarista.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,6 10:stä
Perustuu 221 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1019 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Rantahotelli Bella Vista sijaitsee Sekallan keskustassa Hurghadassa. Palmujen reunustamalla allasalueella on lämmitetty allas sekä erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot sekä pyyhkeet. Myös rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja sekä rantabaari.

Kolme ravintolaa; buffetravintola Sultana Restaurant, joka tarjoilee egyptiläistä ja kansainvälistä ruokaa, italialainen à la carte-ravintola La Luna sekä à la carte-ravintola Asian House Restaurant. Useita baareja, kuten swim-up baari ja rantabaari.

Treenitunteja kuntosalilla lisämaksusta. Lentopalloa rannalla. Sukellusta ja vesiurheilua rannalla lisämaksusta. Sauna, jacuzzi ja hierontaa lisämaksusta. Päivä- ja iltaviihdettä. Maksuton wifi aulassa, muualla lisämaksusta. Pesulapalvelu ja huonepalvelu. Paikallisliikennettä hotellin ulkopuolella.

Bella Vista sijaitsee Sekallan keskustassa kävelymatkan päässä kaupoista ja ravintoloita. Lähellä Sekallaa sijaisee uusi satama, jossa on kaunis rantakatu kauppoine ja kahviloineen.

Ateriat

Aamiaispöytä. Jouluaaton (24.12.) ja uudenvuoden illallinen.

Hyvä tietää

Allas on lämmitetty vähintään 20 asteiseksi. Altaan lämpötila saattaa olla alhaisempi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä.

Wifi saattaa olla ajoittain hidas.