Voya Beach Resort

Voya Beach Resort on viiden tähden All Inclusive hotelli, jossa majoitut tilavissa huoneissa ja hotellilta löytyy myös useita altaita ja vesiliukumäkiä - täällä viihtyy koko perhe!


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Perhehuoneita, kolme tavallista sänkyä, 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 10 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Voya Beach Resort sopii hyvin rantaelämää rakastaville. Hotelli sijaitsee aivan meren äärellä pienen rannan vieressä. Sveti Vlas Centralin rannalle on 300 metriä, West 2:lle on 800 metriä ja Sveti Vlasin rannalle on 1,1 kilometria. Hotellilla on myös neljä allasta sekä viisi vesiliukumäkeä (ikä- ja pituusrajoituksia). Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allaspyyhkeet.

Hotellissa on noutopöytäravintola, Chef's Market, sekä kolme á la carte -ravintolaa: Blanca, joka tarjoaa välimerellistä ruokaa, Le petit, jossa on saatavilla tapaksia ja Nobel, josta on saatavilla modernia eurooppalaista ruokaa. Aulabaari, sporttibaari, sekä baari, josta on saatavilla erilaisia jälkiruokia ja makeisia, teetä, kahvia tai cocktaileja.

Maksuton kuntosali (alle 16-vuotiaat lapset aikuisten seurassa). Ryhmäliikuntatunteja, kuten joogaa, aerobicsia ja vesijumppaa. Spa, jossa on lämmitetty sisäuima-allas aikuisille ja lapsille, hamam sekä erilaisia saunoja. Hoitoja lisämaksusta.

Päivittäisiä aktiviteetteja kuten lentopalloa, koripalloa, pöytätennistä, dartsia ja jalkapalloa. Lastenkerho 4-12 vuotiaille, englanninkielinen henkilökunta. Leikkipaikka.

Maksuton wifi koko hotellissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Pysäköinti lisämaksusta. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä ravintola Chef's Marketissa, klo 07.30-10.00.
 • Lounaspöytä ravintola Chef's Marketissa, klo 12.00-14.30.
 • Illallispöytä ravintola Chef's Marketissa, klo 18.30-21.30.
 • Illallinen yhdessä á la carte -ravintolassa, Blancassa, Nobelissa tai Le Petitissä (jos majoitut hotellissa vähintään 4 päivää), klo 19.00-21.30.
 • Välipaloja (hampurilaisia, Poke Bowleja, salaatteja, grilliruokaa, jäätelöä) aulabaarissa, klo 21.30-07.30.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja valikoima kansainvälisiä juomia
 • vuorokauden ympäri aulabaarissa
 • allasbaarissa ja sporttibaarissa klo 10.00-23.00,
 • Catchissa ja Sottossa klo 10.00-18.00.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytössä klo 12.00 asti lähtöpäivänä.

Mikäli lentosi saapuu klo 02.30 jälkeen yöllä, et välttämättä pääse kirjautumaan sisään huoneeseen ennen klo 15.00 päivällä. Mikäli lentosi lähtee kotiin viimeistään klo 02.30 yöllä, tulee sinun kirjautua ulos huoneesta klo 12.00 edellisenä päivänä.

Perhehotelleissamme on aina

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Sveti Vlas

Rainbow

Rainbow on suosittu ja hieman pienempi hotelli, joka sijaitsee Sveti Vlasissa, noin 4 kilometrin päässä Sunny Beachistä. Hotellilla on oma allas vilvoittelua varten. Ranta on lyhyen kävelymatkan päässä.

Secrets Sunny Beach Resort & Spa

Secrets Sunny Beach Resort & Spa on suuri All Inclusive -hotelli, jossa on upea allasalue ja useita ravintoloita. Rentoudu hotellin kylpylässä, treenaa kuntosalilla ja osallistu joogatunneille tai nauti valtameren aalloista. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat.

Dreams Sunny Beach Resort and Spa

All Inclusive -hotelli Dreams Sunny Beach Resort and Spassa on useita suuria altaita, erinomainen All Inclusive -tarjonta ja useita ravintoloita, joista valita. Täältä löytyy jokaiselle jotakin: kaikkea joogasta lastenkerhoon ja rentouttavaan spa-osastoon.