Deluxe huone, suora merinäköala

Deluxe huone jossa parveke, suora merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, jossa on virvoitusjuomia, vettä ja olutta - täytetään päivittäin. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 31 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Deluxe Sea Front -huone

Deluxe Sea Front -huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Huoneet sijaitsevat viidennessä kerroksessa. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, jossa on virvoitusjuomia, vettä ja olutta - täytetään päivittäin. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kokolattiamatto. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 31 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke, osassa merinäköala. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta nojatuolista. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, jossa on virvoitusjuomia, vettä ja olutta - täytetään päivittäin. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kokolattiamatto. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 31 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta nojatuolista. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, jossa on virvoitusjuomia, vettä ja olutta - täytetään päivittäin. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kokolattiamatto. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke. Perhehuoneet koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, jossa on virvoitusjuomia, vettä ja olutta - täytetään päivittäin. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kokolattiamatto. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 61 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.