Juniorsviitti

Tilavia juniorsviittejä, joissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kokolattiamatto. Tv ja jääkaappi. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja/tai suihku ja wc. Parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa on pieni ja kalustamaton parveke merinäköalalla. Perhehuoneet koostuvat kahdesta makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Avoin pohjaratkaisu kerrosten välillä. Kokolattiamatto. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointo. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, toisessa on suihku ja wc ja toisessa kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.