Kokemuksia Tiara Beach -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Tiara Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

79% matkustajista suositttelee

870 arvostelua
Erinomainen
 
379
Erittäin hyvä
 
290
Hyvä
 
116
Ei kovin hyvä
 
43
Huono
 
42

Viimeisimmät 5 arviota

12.9.2019

Kirjoittanut Ekat123450

Erinomainen palvelu

Sijainti oli hyvä, palvelu mitä parasta. Hotelli sopii niin perheen kanssa matkaaville kun, pariskunnillekkin. Erityiskiitokset allasbaarissa työskenteleville Alexandralle ja Kirilille aina heidän positiivisesta asenteesta ja mitä ihanimmista drinkeistä.

 
23.7.2018

Kirjoittanut JaanaH221

Rauhallinen hotelli

Olimme Tiara Beachilla toukokuussa. Hotelli oli rauhallinen, yöllä ei melu kuulunut huoneeseemme. Huone oli erittäin siisti ja iso (Junior sviitti). Ruoka oli hyvää ja vaihtelevaa. Kaikille löytyi jotain syömistä. Altaiden vedet olivat kylmiä vielä toukokuussa, mutta se ei menoa haitannut. Liukumäet olivat hyvä lisä ja rantaan ei ollut pitkä matka. Iso suositus lapsiperheen hotelliksi.

 
10.7.2015

Kirjoittanut 505kristofferb Karjaa

Perhematka Tiara Beach:iin

Matkustimme ensimmäistä kertaa lasten kanssa kyseiseen hotelliin. Ei sijaitse ihan keskustassa joten öinen musiikki ei häiritse. Allasalue on iso ja hieno, hotellin toisella puolella on lasten alue vesiliukumäkineen. Hotellista löytyy tarvittavat palvelut, spa, minishop, leikkihuone, altaat, kuntosali, ohjelmaa koko päivän kaiken ikäisille ja hyvää ruokaa. Syötävää saa pitkin päivää, ja kaikille löytyy jotain purtavaa. Hotellin läheltä lähtee juna keskustaan noin puolen tunnin välein. Huoneet ovat huonosti äänieristetyt, joten käytävästä ja viereisistä huoneista kuuluvat äänet voivat häiritä nukkumista. Kaiken kaikkiaan hyvä hotelli valinta!

 
4.11.2022

Kirjoittanut cojocarui573

Don’t go there!

Very rude personal , tips everywhere , the worst food I ever eat , 1,5 km distance to beach. Dirty glasses on bar And very low quality alchoolic drinks. Just dom’t go there. everyone in the hotel was complaining about the bad quality.

 
6.10.2022

Kirjoittanut Philip1955 Huddersfield, Yhdistynyt kuningaskunta

Tiara Beach - hotel is exactly the same as is was the last time we went (2018) Great place !!

The standard of the room is good (maid service is excellent)- although the TV channels aren't up to scratch.The food is OK - but we ate out as well at nightime ! The proximity to the beach is great (just go out the back gate and across the road and you are there).Staff are helpful and friendly - Pool and pool bar are great - to be honest I don't know how Jet2 do this for the money !! Still a great value holiday seeing as the Bulgarian Lev is approx 2.18 lev to the UK pound.