Tiara Beach

 • All Inclusive sisältyy
 • Vesiliukumäkiä
 • Useita altaita
 • Lämmitetty sisäallas

Tiara Beach on suosittu hotelli Sunny Beachissä rannan ja keskustan lähellä. Hotellilla on hieno allasalue, jossa on myös vesiliukumäkiä lapsille.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Juniorsviittejä 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 871 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

All Inclusive-hotelli Tiara Beach sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Sunny Beachin hienolta hiekkarannalta. Allasalueella on kaksi allasta erillisellä osiolla lapsille. Aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaari. Vesipuisto, jossa kolme vesiliukumäkeä yli 130cm pituisille, sekä kaksi vesiliukumäkeä pienemmille lapsille. Vesipuisto on auki klo 10.00-14.00 ja 16.00-18.00.

Noutopöytäravintola, jossa tarjotaan aamiaista, lounasta ja illallista. Siistiä pukeutumista vaaditaan, pitkät housut miehille. Baari.

Hotellin spassa voit rentoutua erilaisissa hoidoissa. Sauna, hierontaa, hoitoja ja hiustenleikkausta lisämaksusta. Maksuton yksinkertainen kuntosali. Lämmitetty sisäallas (uima-allas on aurinkolämmitteinen, joten sää vaikuttaa lämpötilaan). Lastenkerho 4-17-vuotiaille lapsille hotellin alueella englanninkielisellä ohjauksella. Alle 4-vuotiaat voivat osallistua kerhoon vanhemman seurassa. Leikkipaikka. Iltaohjelmaa.

Maksuton wifi vastaanoton alueella. Minimarket. Iltaohjelman äänet saatetaan kokea häiritsevänä osasta huoneista. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Aamiainen, klo 7.30-10.00.
 • Mannermainen aamiainen, klo 10.00-11.00.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30.
 • Illallispöytä (touko- ja syyskuu), klo 18.30-20.30.
 • Illallispöytä (korkeasesonkina), klo 18.00-19.30 ja 20.00-21.30.
 • Iltapäiväkahvit ja pientä purtavaa, klo 16.00-18.00.
 • Yöpalaa, klo 23.30-00.30.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 8.00-24.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Mikäli lentosi saapuu klo 02.30 jälkeen yöllä, et välttämättä pääse kirjautumaan sisään huoneeseen ennen klo 15.00 päivällä. Mikäli lentosi lähtee kotiin viimeistään klo 02.30 yöllä, tulee sinun kirjautua ulos huoneesta klo 12.00 edellisenä päivänä.

Hotellit Sunny Beach

Dunav

Hotelli Dunav on viihtyisä All Inclusive-hotelli, jossa koko perhe viihtyy. Hotellialue on kutsuva ja vehreä. Jos kaipaat lomallesi hieman ekstraa, voit varata huoneen jossa All Inclusive sisältyy hintaan. Jos taas mieluummin kokeilet paikallisia ravintoloita, voit majoittua huoneessa jonka hintaan sisältyy aamiainen. Nojaa aurinkotuoliin altaalla ja nauti lomastasi!

Longoza

Longoza on mukava All Inclusive-hotelli joka sijaitsee kävelymatkan päässä pitkältä ja lapsiystävälliseltä rannalta Sunny Beachissä. Perheen pienimmille on oma allas.

Melia Sunny Beach

Melia Sunny Beach on koko perheen suuri All Inclusive -hotelli. Viihtyisällä allasalueella on useita uima-altaita ja vesiliukumäki. Täällä majoitut lähellä rantaa, vain lyhyen kävelymatkan päässä keskustan kaupoista, ravintoloista ja baareista.