Deluxe-huone

Deluxe-huone, ei ulkotilaa, mutta osassa merinäköala ikkunasta, joka ulottuu lattiasta kattoon. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Pullovesi sisältyy. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 48 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Executive-huone

Executive-huone, jossa on parveke merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Pullovesi sisältyy. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 48 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-huone

Superior-huone, ei ulkotilaa, mutta osassa merinäköala ikkunasta, joka ulottuu lattiasta kattoon. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Pullovesi sisältyy. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.