Kokemuksia New World Saigon Hotel -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita New World Saigon Hotel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

3775 arvostelua
Erinomainen
 
2239
Erittäin hyvä
 
1046
Hyvä
 
328
Ei kovin hyvä
 
93
Huono
 
70

Viimeisimmät 5 arviota

1.3.2020

Kirjoittanut parkettimies Kokkola, Suomi

Lomailu

Reissun paras yöpymispaikka, siitä ei jäänyt mitään epäselvää 3 viimeistä oltiin kyseisessä paikassa yötä, ainoa erikoinen selkkaus mistä ei alkuun ollut tietoa niin hotelli veloitti 3milj (n120€) maksun katevarauksiin samana päivänä kun saavuttiin hotelliin ja se jätettiin avoimeksi sinne, että mitään rahaa ei mennyt vasta kun kirjaudutaan ulos hotellista nii ynnätään että mitä on juotu huoneen piikkiin yms, meillä oli 2 huonetta siellä ja minun uloskirjautuminen meni ongelmitta, kaverilla viinipullosta koitettiin veloittaa yli tuplasumma ja sitä joutui selvittelemään tovin aikaa, ja minun tapauksessa koko 3milj palautettiin ja maksoin erikseen mitä olin allasbaarissa juonut, ja kavereilla vähennettiin siitä 3milj summasta se mitä oli käytetty ja palautettiin erotus, sinänsä ei mitään väliä miten päin sen teki, voisivat vaan kertoa että mitä ne duunaa ko ottaa sun luottokortin ja puuhaa 5min omiaan 😅 Ruoka hyvää ja nää ymmärsi jopa englantia, mikä ei ollut jokapaikassa itsestäänselvää, voin kuitenkin suositella paikkaa, koko maan yleinen vika on siinä et kaikki tuntuu koittavan lypsää sulta rahaa :D

 
28.2.2020

Kirjoittanut johannaxx71

Hyvä tukikohta!

Olimme tässä hotellissa 4 yötä helmikuussa ja se oli onnistunut valinta. Kävimme kävellen lähialueella syömässä mm. food court-paikoissa. Totesimme nämä paikat parhaimmiksi perheellemme, että jokainen sai mitä halusi. Hotellin oma aamupalabuffet oli myös laadukas, joskin Vietnamissa ei näytä olevan kovin runsaasti leikkeleitä. Laitoinkin sitten brie-juustoa sämpylän päälle ja hyvää oli ! Tarjolla oli kyllä myös täytettyjä bahn mi- patonkeja. Uima-allasalue oli miellyttävä ja huone hyvä. Kävimme Aurinkomatkojen kaupunkikierroksella mikä oli myös hyvä valinta, koska kuumuudessa ei olisi jaksanut kyllä itse alkaa retkeillä monessa paikassa. Omatoimisesti kävimme sitten vesinukketeatterissa mikä osoittautui mielenkiintoiseksi vierailuksi. Lisäksi kävimme taksilla Suoi Tien-teemapuistossa, mikä oli kyllä nähtävyys sinänsä ja vesipuisto ihanan vilvoittava. Huonoa oli se että kaikki laitteet eivät olleet käytössä ja kaikesta olisi pitänyt maksaa erikseen, eläintarhaan ei päässyt ja vesipuisto oli kovin pieni. 9-vuotias lapsemme kyllä piti puistosta ja onneksi siellä pystyi kävelemään katoksen alla suuriman osan ajasta ettei aurinko paahtanut liikaa. Ostoksia teimme lähinnä Saigon Centerissä ja Saigon Squarella, joka oli basaariksi siisti ja vilpoinen. Ben Than-markkinoille en enää turhaan menisi, karmeaa tuputtamista jopa käsivarresta nykimistä omaa myyntipöytää kohti, hinnat myös korkeammat. Yllättäen esim. Dong khoi-kadulta sai jotain halvemmalla kuin markkinoilta. Saigonista pidin muutenkin, mielestäni se on hieman "kylämäinen" kaupunki pienine kauppoineen ja ravintoloineen. Liikenne tosin kyllä saattoi olla ruuhkaista ja vaati valppautta.

 
9.1.2020

Kirjoittanut matkalla2016 Kymenlaakso, Finland

Erinomainen valinta

Hotellia voi suositella kaikin puolin. Sijainti ja palvelut kohdallaan. Erinomainen aamiainen ja allasalue kaupunkihotelliksi loistava. Kävellen mukava liikkua. Ystävällinen henkilökunta. Huone ja koko hotelli siisti.

 
15.12.2019

Kirjoittanut anninalipponen Turku, Suomi

Erittäin hyvä hotelli

Todella viihtyisä ja hieno hotelli. Henkilökunta erittäin palvelualttiita ja osaavat hyvin englantia. Kaikki ravintolat ovat kävelymatkan päässä joten taksia ei juuri tarvitse. Ehdottomasti hotelli johon palaisin uudelleen jos joskus Saigoniin tulisin uudestaan.

 
15.12.2019

Kirjoittanut Kauppinen_J Turku, Suomi

Erittäin hyvä hotelli

Suosittelen ehdottomasti! Todella lähellä kaikkea mihin vain mieli tekeekin joten taksia ei ole kertaakaan tarvinnut käyttää. Huoneet siistit ja henkilökunta todella ystävällistä. Jos vielä saigoniin palaan, varaan ehdottomasti tämän hotellin uudelleen!