Kokemuksia Phu Hai Resort -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Phu Hai Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

85% matkustajista suositttelee

377 arvostelua
Erinomainen
 
238
Erittäin hyvä
 
107
Hyvä
 
17
Ei kovin hyvä
 
6
Huono
 
9

Viimeisimmät 5 arviota

14.4.2019

Kirjoittanut JohannaR1944

Aivan ihana paikka

10 pistettä tälle paikalle. Uskomaton, upea hotelli omalla rannalla. Henkilökunta todella ystävällistä, aamiainen ja ruuat hyviä. Todella siistiä ja puhdasta, siivoojat puunaavat ympäri vuorokauden hotellin ympäristöä. Ainoa miinus oli että kentältä oli turhan pitkä matka.

 
29.3.2018

Kirjoittanut Excursion699806 Jokela, Suomi

Erittäin siisti ja rauhallinen

Suosittelen kaikille jotka haluavat olla rauhassa ja hyvän ruoan ystäville. Halpaa ajella taksilla kaupungille ja toreille. Ystävällistä palvelua. Hyvät uintimahdollisuudet meressä ja altaalla. Voisin tulla uudelleen, vähän pidemmäksikin aikaa...

 
15.2.2018

Kirjoittanut Kerstiina Turku, Suomi

Phu Quoq ei paratiisisaari

Odotukseni upeaksi paratiisisaareksi mainostetusta paikasta olivat korkealla. Matka kesti 2viikkoa ja sen jälkeen olin valmis palaamaan kotiin. Sää oli loistava, hotellimme Richis Spa Resort täytti odotukset (paitsi 100$ maksanut Uuden Vuoden juhla) ja tuoretta kalaa ja äyriäisiä oli tarjolla joka paikassa. Aika kävi pitkäksi, kun saari oli kierretty moottoripyörällä ja bussilla, eikä pelkkä makoilu kiinnostanut kovin pitkään. Häitsevintä kuitenkin oli saaren epäsiisteys, kaatopaikkojen joka puolella. Ikävä kyllä, ei lähelläkään paratiisia. Auringonlaskut toki kauniita.

 
21.1.2018

Kirjoittanut 955janj Jyväskylä, Suomi

Mukava hotelli

Hotellilla oli hyvät puitteet lomailuun. Majoituimme 2-kerroksisessa villassa, joka ylitti odotuksemme. Piha alueet hyvin hoidettuja. Miinuksena voisimme mainita hotellin sijainnin. Tämäkään ei ongelma, koska taksit halpoja ja niitä on aina saatavilla. Hotellilta rantakadulle taksi maksoi n.50000vnd. Phan thietin keskustaan n.100000vnd. Hinnat neljältä hengeltä. Lisäksi jos ei halua maksaa taksista, niin hotellin oma bussi kuljetti ilmaiseksi rantakadulle kahdesti illassa. Rahaa kannattaa vaihtaa hotellilta. Hotelli ei ota paljon välistä. Meidän loma aikana eurolla sai keskimäärin 27300vnd. Hotellin lähellä kauppa, jossa sympaattinen kauppiasperhe. Kaupasta sai halvemmalla kaiken tärkeimmän ostettua. Esim. paikallinen olut Saigonia 10000vnd. Paikalliset osaavat erittäin huonosti englantia, joten kannattaa varautua elekieleen suurimmilta osin. Ruokalistat onneksi myös englanniksi.

 
20.6.2017

Kirjoittanut Tapio R

Mahtava hotelli

Ihana rauhallinen keidas sopivan syrjässä phanthietin turisti kadulta. Taxi halpa ja skootteri vuokra edullista. Hotellin ruuat todella hyviä. Oltiin 18 yötä ja reilut puolet syötiin hotellilla ja loput kylillä. Skootterilla pääsee hyvin kulkemaan.