Side kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kahden ruokalajin illallinen maksaa keskimäärin 15 euroa, olut n. 3,5 euroa.

Lentokenttäkuljetus:

Bussimatka Gazipasan lentoasemalta Sideen ensimmäiseen hotelliin kestää n. 2 t 15 min. Antalyan lentokentältä ensimmäiselle hotellille kestää noin 1h 15 min.

Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat:

Sidessä on kaksi kaunista ja pitkää rantaa. Lännessä sijaitseva hienohiekkainen ranta on matala. Itäisellä rannalla on hieman karkeampaa hiekkaa ja satunnaisesti korkeita aaltoja. Aurinkotuoleja ja -varjoja on vuokrattavana.

Iltaelämä:

Paljon ravintoloita, sekä paikallisia että kansainvälisiä, joissa on tarjolla maistuvaa ja edullista ruokaa. Siden keskustassa on myös baareja, viihtyisiä kahviloita ja muutama disko.

Julkinen liikenne:

Paikalliset minibussit (dolmus) ovat edullinen ja helppo tapa liikkua. Sidessä on takseja sekä hyvät kaukoliikenne- ja paikallisbussiyhteydet. Autoja ja muita moottoriajoneuvoja on vuokrattavana.

Aktiviteetit:

Erilaisia vesiurheilulajeja, kuten vesihiihtoa, purjelautailua ja vesiskoottereita. Mahdollisuus tenniksen pelaamiseen.

Hyvä tietää:

Noin 2.4.-1.5.2022 on Ramadan, muslimien paastokuukausi. Näinä aikoina monet kaupat ovat kiinni ja muutkin asiat tapahtuvat tavallista hitaammin. Ramadanin aikana alkoholia tarjoillaan usein vasta auringonlaskun jälkeen. Joissakin kohteissa ja hotelleissa alkoholia ei tarjoilla Ramadanin aikaan. Toisinaan alkoholia tarjoillaan vain tietyissä paikoissa tai sen nauttiminen on sallittu vain huoneissa. Ramadan voi vaikuttaa myös kohteen viihdetarjontaan sekä Apollomatkojen retkiin.