Hiekkaranta Sidessä

Siden rannat

Kauniit rannat ja kirkas meri ovat tuttu näky Sidessä – kaupungissa on kaksi kaunista rantaa, ja pitkä rantapromenadi, joka sopii täydellisesti juoksulenkille tai iltakävelylla auringonlaskussa. Täältä löydät parhaat rantavinkit Sideen!

Länsiranta

Siden länsiranta on lähes 10 kilometria pitkä jos lasketaan mukaan myös Kumköyn rantakaistale, joka sijaitsee läntisimmässä kulmassa. Matala ranta on erityisesti lapsiperheiden suosiossa, ja valkea hiekka sopii perheen pienimpien hiekkalinnaleikkeihin. 

Itäranta

Itäranta sijaitsee lähimpänä Sideä. Täällä hiekka on hieman karkeampaa ja ranta ei ole yhtä matala kuin länsipuolella. Itäranta sopii kuitenkin erinomaisesti esimerkiksi snorklaukseen, sukellukseen ja muihin vesileikkeihin!

Kierros rantapromenadilla

Siden rantapromenadi ulottuu koko matkan vanhasta kaupungista Kumköyhin, ja jatkuu aina Evrensekin kylään saakka. Kadun varrella on useita ravintoloita, joissa voit nauttia hyvästä ruoasta ja kauniista auringonlaskuista. Jos olet aamuihminen, voit pyörähtää myös esimerkiksi juoksulenkillä auringon noustessa Siden ylle. 

Ranta auringonlaskun aikaan