Melas Resort

 • Lähellä rantaa
 • All Inclusive
 • Suuri allasalue

Raikas Melas Resort sijaitsee Siden hiekkarannalla. Hotellilla viihtyy niin aikuiset kuin lapsetkin. All Inclusive sisältää ruoan ja juoman lisäksi muun muassa minigolfia, tennistä, squashia ja biljardia. Melas Resortissa on helppo viihtyä!


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Osa henkilökunnasta huippua. Rannan ravintola hyvä. Allasalue melko pieni mutta plussaa rauhallosuudesta.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 681 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Melas Resort on raikas hotelli, joka sijaitsee Siden mukavalla hiekkarannalla. Hotellilla on paljon aktiviteetteja aikuisille ja lapsille. Allasalueella erillinen lastenallas. Oma ranta. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja altaalla ja rannalla. Maksuttomat allaspyyhkeet (vaihto lisämaksusta). Allasbaari. Leikkipaikka ja hotellin oma lastenkerho. Buffetravintola, jossa paikkoja ulkona ja sisällä. Kolme á la carte-ravintolaa (turkkilainen, kalaravintola, sekä kansainvälisiä annoksia tarjoava ravintola). Á la carte-ravintolat ovat ulkotilassa, ja ovat avoinna sään salliessa. Useita baareja. Leipomo avoinna klo 11.00-18.00.

Maksuton wifi. Maksuton tennis (valaistus lisämaksusta), pöytätennis, biljardi, koripallo, rantalentopallo, squash, aerobics, kuntosali, sauna ja minigolf. Maksuton hamam (hoidot lisämaksusta). Spa-hoidot ja hieronta lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Disko kolme kertaa viikossa ja elävää musiikkia. Osa aktiviteeteista on yhteisiä naapurihotelli Melas Holiday Villagen kanssa. Miniklubi. Maksuton vesipuisto, jossa neljä vesiliukumäkeä. Noin 2 kilometriä keskustaan, jonne pääsee myös rantakatua pitkin.

Ateriat

All Inclusive Ultra.

All Inclusive

All Inclusive Ultra sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.00.
 • Myöhäinen aamiainen, klo 10.00-11.00.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30.
 • Suolaisia ja makeita leivonnaisia, klo 11.00–16.00.
 • Iltapäivän välipaloja, klo 12.30-16.00.
 • Välipaloja allasbaarissa, klo 13.00-16.00.
 • Kahvia ja kakkua, klo 16.30-17.30.
 • Jäätelöä, klo 12.00-17.00.
 • Illallispöytä, klo 19.00-21.00. Kerran viikossa mahdollisuus illallistaa à la carte -ravintolassa, jolloin pöytävaraus tarvitaan.
 • Yöpalaa, klo 22.00-06.00.
 • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia vuorokauden ympäri, myös yökerhossa joka on auki kolmena päivänä viikossa.
 • Minibaari, päivittäinen täyttö virvokkeilla, vedellä ja oluella.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöön asti.

Hyvä tietää

Vesipuisto on auki muutamia tunteja päivässä 1.5-31.10 välillä sään salliessa.

Hisseiltä on portaita ravintolaan, vastaanottoon ja allasalueelle.

Tärkeä tieto koskien tiistain Gazipasan lähtöä! 

Hotellihuone luovutetaan tiistaina aamupäivällä tai viimeistään päivällä klo 12.00.

Hotellit Side

Nar Apart

Nar Apart on hyvinhoidettu ja pidetty huoneistohotelli Sidessä, jossa henkilökunta todella huolehtii vieraistaan. Hotellin allasalueella on erillinen lastenallas sekä allas/-snackbaari. Tilaa jotain hyvää syötävää tai juotavaa ja vietä lomapäiviäsi viihtyisällä allasalueella.

Can Garden Beach

Siden kauniin hiekkarannan tuntumassa on viihtyisä Can Garden Beach. Hotelli sijaitsee Siden arkeologisella alueella, ja vehreässä puutarhassa on useita pieniä jäänteitä muinaisilta ajoilta. Suurella allasalueella on vesiliukumäkiä. All Inclusive sisältyy matkan hintaan, ja tekee lomasta astetta helpompaa.

Melas Holiday Village

Melas Holiday Village on mukava perhehotelli, joka koostuu useista pienistä rakennuksista. Mainio sijainti vehreässä ympäristössä, aivan omalla hiekkarannalla. Tässä All Inclusive -hotellissa ruoka ja juoma sekä minigolf, tennis, biljardi ja aerobic kuuluvat loman hintaan. Hotellilla on nuoremmille vieraille vesipuisto, jossa on neljä jännittävää liukumäkeä.

Özlem Garden

Hotelli Özlem Garden levittäytyy lähes kokonaan merelle ja pitkin Siden rantapromenadia. Hotellin ravintola sijaitsee rannalla ja vehreiden käytävien varrella on matalia rakennuksia, joissa on viihtyisiä kahden hengen huoneita - kuin tehty rentouttavaa lomaa varten.

Nar Pension

Nar Pension on kodikas ja pieni turkkilaisen perheen omistama hotelli. Täällä majoitut vanhan Siden sydämessä lähellä ravintoloita, baareja ja antiikin ajan nähtävyyksiä. Hotelli soveltuu sinulle, joka haluat majoittua lähellä palveluita paikallisessa ilmapiirissä.