Melas Resort

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Raikas Melas Resort sijaitsee Siden hiekkarannalla. Hotellilla viihtyy niin aikuiset kuin lapsetkin. All Inclusive sisältää ruoan ja juoman lisäksi muun muassa minigolfia, tennistä, squashia ja biljardia. Melas Resortissa on helppo viihtyä!


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Kokonaisuus, ystävällinen henkilökunta
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 732 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Melas Resort on raikas hotelli, joka sijaitsee Siden mukavalla hiekkarannalla. Hotellilla on paljon aktiviteetteja aikuisille ja lapsille. Allasalueella erillinen lastenallas. Oma ranta. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja altaalla ja rannalla. Maksuttomat allaspyyhkeet (vaihto lisämaksusta). Allasbaari.

Hotellin buffetravintolassa voit istua sekä ulkona että sisällä. Täällä on myös kolme á la carte -ravintolaa ulkona; turkkilainen ravintola, kalaravintola ja kansainvälinen menu, avoinna säästä riippuen. Jos haluat jotain hyvää, voit käydä konditoriassa. Useita baareja, joista voit nauttia hyvän juoman.

Melas Resortissa on monenlaista toimintaa sekä aikuisille että lapsille. Se tarjoaa ilmaisen kuntosalin, tenniksen (valot lisämaksusta), pöytätennistä, biljardia, koripalloa, rantalentopalloa, squashia, aerobicia ja minigolfia. Maksuton sauna ja turkkilainen sauna.

Kolme kertaa viikossa on disko ja elävää musiikkia. Lapsille on miniklubi. Osa palveluista on jaettu viereiseen Melas Holiday Villagen kanssa. Siellä on muun muassa vesipuisto, jossa on neljä vesiliukumäkeä. Vesipuisto on avoinna muutaman tunnin päivässä 5.1.-31.10. sään salliessa.

Maksuton wifi koko hotellissa. Huomaathan, että hissistä on portaat ylös ravintolaan, vastaanottoon ja allasalueelle. Siden keskustaan on matkaa noin 2 kilometriä ja jos haluat kävellä, pääset sinne kävelykatua pitkin. Täällä on paljon ravintoloita, kauppoja ja muinaisia nähtävyyksiä.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive Ultra.

All Inclusive

All Inclusive Ulta sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.00.
 • Myöhäinen aamiainen, klo 10.00-11.00.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30.
 • Suolaisia ja makeita leivonnaisia, klo 11.00–16.00.
 • Iltapäivän välipaloja, klo 12.30-16.00.
 • Välipaloja allasbaarissa, klo 13.00-16.00.
 • Kahvia ja kakkua, klo 16.30-17.30.
 • Jäätelöä, klo 12.00-17.00.
 • Illallispöytä, klo 19.00-21.00. Kerran viikossa mahdollisuus illallistaa à la carte -ravintolassa, jolloin pöytävaraus tarvitaan.
 • Yöpalaa, klo 22.00-06.00.
 • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia vuorokauden ympäri missä tahansa hotellin baareista, myös yökerhossa joka on auki kolmena päivänä viikossa.
 • Minibaari, päivittäinen täyttö virvokkeilla, vedellä ja oluella.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöön asti.

Hotellit Side

Nar Apart

Nar Apart on hyvinhoidettu ja pidetty huoneistohotelli Sidessä, jossa henkilökunta todella huolehtii vieraistaan. Hotellin allasalueella on erillinen lastenallas sekä allas/-snackbaari. Tilaa jotain hyvää syötävää tai juotavaa ja vietä lomapäiviäsi viihtyisällä allasalueella.

Can Garden Beach

Siden kauniin hiekkarannan tuntumassa on viihtyisä Can Garden Beach. Hotelli sijaitsee Siden arkeologisella alueella, ja vehreässä puutarhassa on useita pieniä jäänteitä muinaisilta ajoilta. Suurella allasalueella on vesiliukumäkiä. All Inclusive sisältyy matkan hintaan, ja tekee lomasta astetta helpompaa.

Melas Holiday Village

Melas Holiday Village on mukava perhehotelli, joka koostuu useista pienistä rakennuksista. Mainio sijainti vehreässä ympäristössä, aivan omalla hiekkarannalla. Tässä All Inclusive -hotellissa ruoka ja juoma sekä minigolf, tennis, biljardi ja aerobic kuuluvat loman hintaan. Hotellilla on nuoremmille vieraille vesipuisto, jossa on neljä jännittävää liukumäkeä.

Sentido Trendy Verbena Beach

All Inclusive -hotelli Sentido Trendy Verbena Beach sijaitsee suoraan rannan yläpuolella ja hotellilla on yksityinen osa rannalla. Täällä nautit lomasta useilla altailla, joista yhdessä on vesiliukumäkiä. Hotellissa on useita ravintoloita, ja perheille on luvassa erilaisia aktiviteetteja, urheilua ja viihdettä päivittäin.

Side Royal Style Hotel

Side Royal Style Hotel on suuri ja tyylikäs hotelli, jonka katonharjat ja tornit kohoavat Siden kupeessa. Hotellissa on oma yksityinen osa rantaa, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja. Täällä on paljon tekemistä koko perheelle: lastenkerhot, erilaisia treenejä ja hauskoja vesiliukumäkiä. Jos haluat vain nauttia olemisesta voit rentoutua viereisen hotellin kylpylässä.

Trendy Aspendos Beach

Aspendos Beach on trendikäs uimaparatiisi koko perheelle. Täällä voit heittäytyä vesiliukumäkiin ja pitää hauskaa koko päivän. Voit m yös rentoutua aurinkotuolissa rannalla tai viettää yksityisen hetken hotellin hienossa kylpylässä. All Inclusive sisältyy hintaan, ja tarjolla on laaja valikoima ravintoloita ja baareja, jotta voit viettää upean loman helteisessä Sidessä.

Sunflower

Sunflower on pieni hotelli, joka sijaitsee aivan lapsiystävällisen rannan äärellä Sidessä. Nauti lounasta rantaravintolassa ja vauhdin huumasta rannan monien vesiaktiviteettien parissa. Hotellilla on myös mukava uima-allas, jossa rentoutua.