Kahden hengen huoneita

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke. Osassa rajoitettu merinäköala ja osassa merinäköala. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat majoittua hotelli Sentido Trendy Verbena Beachissa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Perhehuone 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus kerrossängystä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kaikissa makuuhuoneissa. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Perhehuone 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Perhehuoneet koostuvat kahdesta makuuhuoneesta, joista toisessa on parivuode ja toisessa lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta tai vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kummassakin makuuhuoneessa. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.