Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa minibaari sekä tv satelliittikanavilla. Parveke. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Osassa huoneita on keskusohjattu ilmastointi, joka kytketään päälle ja pois sään mukaan. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 18-20 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone sivurakennuksessa

Kahden hengen huoneita sivurakennuksessa. Parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minibaari ja tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 26 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa kaksi makuuhuonetta. Parveke. Toisessa parivuode tai erilliset vuoteet. Pieni olohuone, jossa tilaa lisävuoteelle. Minivaari sekä tv satelliittikanavilla ja musiikkikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Suurempi kahden hengen huone

Suurempia kahden hengen huoneita, joissa on minibaari sekä tv satelliittikanavilla. Parveke. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Osassa huoneita on keskusohjattu ilmastointi, joka kytketään päälle ja pois sään mukaan. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Huoneessa on muutama porras. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 26 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.