Kahden hengen huone

Kahden hengen huone jossa parveke. Parivuode tai kaksi lisävuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Joissakin kahden hengen huoneissa on keskusohjattu ilmastointi, joka kytkeytyy päälle/pois eri aikoina säästä riippuen. Minibaari. Vedenkeitin, kahvi ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme ja suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 18-20 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone sivurakennuksessa

Kahden hengen huoneita sivurakennuksessa. Parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minibaari ja tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 26 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuone jossa parveke. Perhehuoneessa on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. Pieni olohuone, jossa lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme ja suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat laksetaan lisävuoteessa majoittuviksi hekilöiksi.

Huonekoko: Noin 40-45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Suurempi kahden hengen huone

Suurempi kahden hengen huone jossa parveke. Parivuode tai kaksi lisävuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Joissakin kahden hengen huoneissa on keskusohjattu ilmastointi, joka kytkeytyy päälle/pois eri aikoina säästä riippuen. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme ja suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko. Huoneessa on muutama rappunen. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuvksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 26 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.