Melas Holiday Village

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Melas Holiday Village on mukava perhehotelli, joka koostuu useista pienistä rakennuksista. Mainio sijainti vehreässä ympäristössä, aivan omalla hiekkarannalla. Tässä All Inclusive -hotellissa ruoka ja juoma sekä minigolf, tennis, biljardi ja aerobic kuuluvat loman hintaan. Hotellilla on nuoremmille vieraille vesipuisto, jossa on neljä jännittävää liukumäkeä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Kahden hengen huoneita sivurakennuksessa 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Suurempia kahden hengen huoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 537 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Melas Holiday Village on ihana All Inclusive -hotelli, joka koostuu useasta pienemmästä rakennuksesta, jotka sijaitsevat suuressa vehreässä puutarhassa ja suoraan omalla hiekkarannalla. Allasalueella on kolme allasta ja erillinen lastenallas, yksi altaista on lämmitetty 15.5. asti ja 1.10.-31.10. Siellä on myös vesipuisto, jossa on neljä vesiliukumäkeä! Vesipuisto on avoinna viisi tuntia päivässä 5.1.-31.10. sään salliessa. Aurinkotuoleja patjoineen ja varjoineen saa käyttää maksutta. Allaspyyhkeitä maksutta hotellin asiakkaille sekä allasalueella että rannalla (vaihdetaan maksua vastaan). Allasalueella on myös allasbaari, jossa tarjoillaan juomia.

Hotellissa on buffetravintola sekä kolme à la carte -ravintolaa, joissa tarjoillaan kalaa, turkkilaisia ja kansainvälisiä ruokia. À la carte -ravintolat ovat ulkoilmaravintola, avoinna säästä riippuen. À la carte -ravintoloihin vaaditaan pöytävaraus. Jos pidät makeasta, kannattaa vierailla hotellin konditoriassa.

Melas Holiday Village tarjoaa useita hauskoja aktiviteetteja, kuten minigolfia, pöytätennistä, tennistä, biljardia, boccia, koripalloa, tikanheittoa, rantalentopalloa, vesiaerobicia ja aerobicia. Sisarhotelli Melas Resortissa on myös ilmainen squash ja disko kolme kertaa viikossa. Minijalkapallo ja vesiurheilu rannalla lisämaksulla. Jos haluat rentoutua, sauna ja turkkilainen sauna ovat käytettävissä maksutta. Lapsille on hotellin ylläpitämä leikkipaikka ja lastenkerho 4-12-vuotiaille lapsille.

Maksuton wifi hotellin alueella. Kaikissa rakennuksissa ei ole hissiä. Hotellin ulkopuolella kulkeva rantatie vie Siden keskustaan, noin 100 metrin päässä on myös linja-autoasema. Käytä tilaisuutta hyväksesi ja vieraile vanhankaupungin viehättävissä kivitaloissa, joissa on ravintoloita ja kauppoja.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 07.00–10.00.
 • Myöhäinen aamiainen, klo 10.00–11.00.
 • Lounaspöytä, klo 12.30–14.30.
 • Välipalaa Aqua Parkissa, klo 13.00–16.00, rantabaarissa klo 12.30-16.00 ja allasbaarissa klo 13.00-16.00.
 • Jäätelöä allasbaarissa, rantabaarissa tai Aqua Barissa, klo 12.00–16.00.
 • Iltapäiväkahvi allasbaarissa ja bistrossa, klo 16.30–17.30.
 • Illallispöytä klo 19.00-21.00.
 • Illallinen kerran vierailun aikana à la carte -ravintolassa, klo 19.00-21.00.
 • Iltavälipaloja, klo 23.00-24.00.
 • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia hotellin baareista, klo 10.00–24.00.
 • Minibaari, jossa virvokkeita, vettä ja olutta. Minibaari täytetään joka toinen päivä.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöon asti.

Perhehotellit

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Side

Nar Apart

Nar Apart on hyvinhoidettu ja pidetty huoneistohotelli Sidessä, jossa henkilökunta todella huolehtii vieraistaan. Hotellin allasalueella on erillinen lastenallas sekä allas/-snackbaari. Tilaa jotain hyvää syötävää tai juotavaa ja vietä lomapäiviäsi viihtyisällä allasalueella.

Can Garden Beach

Siden kauniin hiekkarannan tuntumassa on viihtyisä Can Garden Beach. Hotelli sijaitsee Siden arkeologisella alueella, ja vehreässä puutarhassa on useita pieniä jäänteitä muinaisilta ajoilta. Suurella allasalueella on vesiliukumäkiä. All Inclusive sisältyy matkan hintaan, ja tekee lomasta astetta helpompaa.

Melas Resort

Raikas Melas Resort sijaitsee Siden hiekkarannalla. Hotellilla viihtyy niin aikuiset kuin lapsetkin. All Inclusive sisältää ruoan ja juoman lisäksi muun muassa minigolfia, tennistä, squashia ja biljardia. Melas Resortissa on helppo viihtyä!

Sentido Trendy Verbena Beach

All Inclusive -hotelli Sentido Trendy Verbena Beach sijaitsee suoraan rannan yläpuolella ja hotellilla on yksityinen osa rannalla. Täällä nautit lomasta useilla altailla, joista yhdessä on vesiliukumäkiä. Hotellissa on useita ravintoloita, ja perheille on luvassa erilaisia aktiviteetteja, urheilua ja viihdettä päivittäin.

Side Royal Style Hotel

Side Royal Style Hotel on suuri ja tyylikäs hotelli, jonka katonharjat ja tornit kohoavat Siden kupeessa. Hotellissa on oma yksityinen osa rantaa, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja. Täällä on paljon tekemistä koko perheelle: lastenkerhot, erilaisia treenejä ja hauskoja vesiliukumäkiä. Jos haluat vain nauttia olemisesta voit rentoutua viereisen hotellin kylpylässä.

Trendy Aspendos Beach

Aspendos Beach on trendikäs uimaparatiisi koko perheelle. Täällä voit heittäytyä vesiliukumäkiin ja pitää hauskaa koko päivän. Voit m yös rentoutua aurinkotuolissa rannalla tai viettää yksityisen hetken hotellin hienossa kylpylässä. All Inclusive sisältyy hintaan, ja tarjolla on laaja valikoima ravintoloita ja baareja, jotta voit viettää upean loman helteisessä Sidessä.

Sunflower

Sunflower on pieni hotelli, joka sijaitsee aivan lapsiystävällisen rannan äärellä Sidessä. Nauti lounasta rantaravintolassa ja vauhdin huumasta rannan monien vesiaktiviteettien parissa. Hotellilla on myös mukava uima-allas, jossa rentoutua.