Melas Holiday Village

 • Aivan rannalla
 • Vesipuisto, jossa neljä vesiliukumäkeä

Melas Holiday Village on mukava perhehotelli, joka koostuu useista pienistä rakennuksista. Mainio sijainti vehreässä ympäristössä, aivan omalla hiekkarannalla. Tässä All Inclusive -hotellissa ruoka ja juoma sekä minigolf, tennis, biljardi ja aerobic kuuluvat loman hintaan. Hotellilla on nuoremmille vieraille vesipuisto, jossa on neljä jännittävää liukumäkeä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Kahden hengen huoneita sivurakennuksessa 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Suurempia kahden hengen huoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Henkilökunta.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 513 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Melas Holiday Village on viihtyisä All Inclusive -hotelli, joka koostuu useista pienemmistä rakennuksista ja sijaitsee aivan hiekkarannan äärellä. Vehreä puutarha. Allasalueella on kolme uima-allasta ja erillinen lasteallas. Yksi altaista on lämmitetty 15.5 asti, ja jälleen 1.10-31.10. Altaalla ja rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Maksuttomat pyyhkeet (vaihto lisämaksusta). Allasbaari, jossa tarjoillaan juomia. Maksuton vesipuisto, jossa on neljä vesiliukumäkeä.

Buffetravintola sekä kolme à la carte -ravintolaa, jotka tarjoilevat kalaa sekä turkkilaisia ja kansainvälisiä annoksia. À la carte -ravintolat sijaitsevat ulkona, ja voivat olla suljettuina huonon sään vuoksi. Mikäli mielesi tekee jälkiruokia, on hotellissa oma patisserie.

Maksuton sauna ja hamam. Hoitoja ja hierontaa lisämaksusta. Kampaamo lisämaksusta. Maksuton minigolf, pöytätennis, tennis, biljardi, boccia, koripallo, darts, rantalentopallo, vesijumppaa ja aerobic. Sisarhotelli Melas Resortissa on maksuton squash ja disko 3 kertaa viikossa. Rannalla mahdollisuus vesiurheilulajeihin lisämaksusta. Minijalkapalloa lisämaksusta. Hotellin järjestämä lastenkerho 4–12-vuotiaille sekä klubi teini-ikäisille. Maksuton wifi hotellialueella. Internetpiste ja pesulapalvelu lisämaksusta. Ohjelmaa ja aktiviteetteja.

Noin 2 kilometriä keskustaan, jonne pääsee myös rantakatua pitkin. Lähin bussiasema sijaitsee 100 metrin päässä. Vieraile vanhan kaupungin viihtyisissä kivitaloissa, ravintoloissa ja putiikeissa.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Aamiaispöytä, klo 07.00–10.00.
 • Myöhäinen aamiainen, klo 10.00–11.00.
 • Lounaspöytä, klo 12.30–14.30.
 • Välipalaa, klo 13.00–16.00.
 • Turkkilaisia pannukakkuja, klo 12.00-16.00.
 • Jäätelöä, klo 12.00–16.30.
 • Iltapäiväkahvi, klo 16.30–17.30.
 • Illallinen, klo 19.00–21.00. Loman aikana mahdollisuus nauttia illallinen kerran à la carte -ravintolassa, pöytävaraus vaaditaan.
 • Iltavälipaloja, klo 23.00-24.00.
 • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00–24.00.
 • Minibaari, jossa virvokkeita, vettä ja olutta. Minibaari täytetään joka toinen päivä.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöon asti.

Hyvä tietää

Vesipuisto on avoinna 1.5.–31.10. säiden salliessa viisi tuntia päivässä.

Huomioithan, ettei kaikissa rakennuksissa ole hissiä.

Perhehotelleissamme on aina

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Side

Nar Apart

Nar Apart on hyvinhoidettu ja pidetty huoneistohotelli Sidessä, jossa henkilökunta todella huolehtii vieraistaan. Hotellin allasalueella on erillinen lastenallas sekä allas/-snackbaari. Tilaa jotain hyvää syötävää tai juotavaa ja vietä lomapäiviäsi viihtyisällä allasalueella.

Can Garden Beach

Siden kauniin hiekkarannan tuntumassa on viihtyisä Can Garden Beach. Hotelli sijaitsee Siden arkeologisella alueella, ja vehreässä puutarhassa on useita pieniä jäänteitä muinaisilta ajoilta. Suurella allasalueella on vesiliukumäkiä. All Inclusive sisältyy matkan hintaan, ja tekee lomasta astetta helpompaa.

Melas Resort

Raikas Melas Resort sijaitsee Siden hiekkarannalla. Hotellilla viihtyy niin aikuiset kuin lapsetkin. All Inclusive sisältää ruoan ja juoman lisäksi muun muassa minigolfia, tennistä, squashia ja biljardia. Melas Resortissa on helppo viihtyä!

Sentido Trendy Verbena Beach

All Inclusive -hotelli Sentido Trendy Verbena Beach sijaitsee suoraan rannan yläpuolella ja hotellilla on yksityinen osa rannalla. Täällä nautit lomasta useilla altailla, joista yhdessä on vesiliukumäkiä. Hotellissa on useita ravintoloita, ja perheille on luvassa erilaisia aktiviteetteja, urheilua ja viihdettä päivittäin.