Can Garden Beach

Siden kauniin hiekkarannan tuntumassa on viihtyisä Can Garden Beach. Hotelli sijaitsee Siden arkeologisella alueella, ja vehreässä puutarhassa on useita pieniä jäänteitä muinaisilta ajoilta. Suurella allasalueella on vesiliukumäkiä. All Inclusive sisältyy matkan hintaan, ja tekee lomasta astetta helpompaa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Puutarha on parhain hotelissa. Ilmastointi, juomat jääkaapissa ja kylpyhuoneessa on bidee.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 505 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Can Garden Beach on viihtyisä hotelli Sidessä, jota ympäröi vehreä puutarha. Allas, jossa erillinen osio lapsille, erillinen lastenallas sekä pienempi allas jossa vesiliukumäkiä. Hotelli sijaitsee rannalla, joka on saanut EU:n sinisen lipun kirkkaan ja puhtaan veden ansiosta. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot altaalla ja rannalla. Pääravintola sekä kaksi á la carte-ravintolaa, jotka tarjoavat turkkilaisia annoksia sekä kalaruokia. Välipalaravintola, snack/allasbaari ja rantabaari. Aulabaari sekä kaksi muuta baaria. Maksuton pieni ja yksinkertainen kuntosali, sekä hamam ja sauna. Maksuton pöytätennis, rantalentopallo ja darts. Hierontaa, hoitoja ja kampaamo lisämaksusta. Maksutonta päivä- ja iltaohjelmaa. Vesiurheilulajeja lisämaksusta (ei hotellin alueella). Maksuton parkkipaikka. Pesulapalvelu lisämaksusta. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. 200 metriä Siden keskustaan, jossa useita ravintoloita ja nähtävyyksiä. 4 kilometriä Kumköyhin ja Manavgatiin.

Ateriat

All Inclusive.

À la carte-ravintola avoinna 15.5.-15.10. tai sään mukaisesti.

All Inclusive

  • Aamiaispöytä, klo 07.00-10.00.
  • Myöhäinen aamiainen, klo 10.00-10.30.
  • Välipaloja, klo 12.00-14.00.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-14.00.
  • Jäätelöä, klo 15.00-15.30.
  • Kahvia ja kakkua, klo 16.00-17.00.
  • Illallispöytä, klo 19.00-21.00.
  • Myöhäinen illallinen, klo 23.00-00.00.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia hotellin baarissa, klo 10.00–00.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia.

Tärkeä tieto koskien tiistain Gazipasan lähtöä! 

Hotellihuone luovutetaan tiistaina aamupäivällä tai viimeistään päivällä klo 12.00.

Hotellit Side

Nar Apart

Nar Apart on hyvinhoidettu ja pidetty huoneistohotelli Sidessä, jossa henkilökunta todella huolehtii vieraistaan. Hotellin allasalueella on erillinen lastenallas sekä allas/-snackbaari. Tilaa jotain hyvää syötävää tai juotavaa ja vietä lomapäiviäsi viihtyisällä allasalueella.

Melas Holiday Village

Melas Holiday Village on mukava perhehotelli, joka koostuu useista pienistä rakennuksista. Mainio sijainti vehreässä ympäristössä, aivan omalla hiekkarannalla. Tässä All Inclusive -hotellissa ruoka ja juoma sekä minigolf, tennis, biljardi ja aerobic kuuluvat loman hintaan. Hotellilla on nuoremmille vieraille vesipuisto, jossa on neljä jännittävää liukumäkeä.

Melas Resort

Raikas Melas Resort sijaitsee Siden hiekkarannalla. Hotellilla viihtyy niin aikuiset kuin lapsetkin. All Inclusive sisältää ruoan ja juoman lisäksi muun muassa minigolfia, tennistä, squashia ja biljardia. Melas Resortissa on helppo viihtyä!

Özlem Garden

Hotelli Özlem Garden levittäytyy lähes kokonaan merelle ja pitkin Siden rantapromenadia. Hotellin ravintola sijaitsee rannalla ja vehreiden käytävien varrella on matalia rakennuksia, joissa on viihtyisiä kahden hengen huoneita - kuin tehty rentouttavaa lomaa varten.

Nar Pension

Nar Pension on kodikas ja pieni turkkilaisen perheen omistama hotelli. Täällä majoitut vanhan Siden sydämessä lähellä ravintoloita, baareja ja antiikin ajan nähtävyyksiä. Hotelli soveltuu sinulle, joka haluat majoittua lähellä palveluita paikallisessa ilmapiirissä.