Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tyynymenu. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minikeittiö, jossa keittolevy, jääkaappi ja pakastinlokero, leivänpaahdin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Mikro ja silitystarvikkeet pyydettäessä. Tv paikallisilla kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 44 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kolmio

Kolmioita, joissa on parveke. Kaksi makuuhuonetta, olohuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tyynymenu. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minikeittiö, jossa keittolevy, jääkaappi ja pakastinlokero, leivänpaahdin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Mikro ja silitystarvikkeet pyydettäessä. Tv paikallisilla kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tyynymenu. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minikeittiö, jossa keittolevy, jääkaappi ja pakastinlokero, leivänpaahdin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Mikro ja silitystarvikkeet pyydettäessä. Tv paikallisilla kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.