Kokemuksia Sunpark Garden -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sunpark Garden -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

98% matkustajista suositttelee

364 arvostelua
Erinomainen
 
265
Erittäin hyvä
 
82
Hyvä
 
7
Ei kovin hyvä
 
8
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

15.9.2022

Kirjoittanut Yasemin C

Nice hotel and kindly staff

I spent one week holiday with my family. Delicious foods and kindly staff. Olimme siellä viikon perheen kanssa. Ruoka oli herkullista ja henkilökunta oli mukava. Toivoisin että henkilökunta palvelisi myös kurdin kielellä,.

 
5.3.2020

Kirjoittanut Tuula H Helsinki, Suomi

Paras hotelli Alanyassa

Aivan mahtava hotelli. Keskustaan lyhyt matka, kuitenkin rauhallisella alueella. Henkilökunta saa loistavat pisteet. Siistiä, mahtavat ruuat, all inclusivea todella suosittelen! Lasten kanssa nappivalinta, myös isompien lasten.

 
25.10.2019

Kirjoittanut 652katria Hyvinkää, Suomi

Aivan mahtava hotelli

Siis kertakaikkiaan tänne on päästävä uudestaan! Täydellinen hotelli viettää perheloma! Vesiliukumäet houkuttivat meidät joka päivä altaille. Kuljetus sisarhotellin yksityisrannalle ja siellä kaikki palvelut oli mahtava bonus! Palvelu oli todella ystävällistä. Hotellin kauneushoitolaa voi myös suositella. All inclusive kannattaa ottaa vasta paikan päällä - saa paljon halvemmalla. Hotellilla ruuat ja juomat älyttömän hyviä!

 
27.8.2019

Kirjoittanut Ppy75 Haukipudas, Suomi

Loistava perhehotelli

Oltiin toista kertaa jo tässä hotellissa ja palvelu vain paranee! Huoneet tilavia, kaikkialla siistiä. Henkilökunta ammattilaisia kaikki ja palvelu erinomaista hymyn kera jokaisena vuorokauden aikana. Ruoka monipuolista ja maistuvaa. Täydet viisi tähteä ja tullaan uudestaan!

 
17.8.2019

Kirjoittanut Tomppa12345

Loistava

Erinomainen hotelli, hyvällä sijainnilla. Lapset otettiin hyvin huomioon ja tekemistä riitti. Ruoka hyvää ja monipuolista. Huoneisto siisti ja nykyaikainen, myös siivous pelasi hyvin. Henkilökunta avuliasta ja aina hymyissä suin. 10+++