Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi ja vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 18 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke tai terassi. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minikeittiö, jossa jääkaappi, keittolevy, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat majoittua Capten Cook's Alanyassa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke tai terassi. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minikeittiö, jossa jääkaappi, keittolevy, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 17-25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.