Kahden hengen huone

Viihtyisiä kahden hengen huoneita. Tv satelliittikanavilla. Minibaari, jossa saapumisen yhteydessä alkoholittomia juomia, olutta ja vettä. Täydennys päivittäin vain vedellä (kaksi pulloa). Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone, etualalla

Viihtyisiä ja tasokkaita kahden hengen huoneita yli 16-vuotiaille vieraille. Tv satelliittikanavilla. Minibaari, jossa saapumisen yhteydessä alkoholittomia juomia, olutta ja vettä. Täydennys päivittäin vain vedellä (kaksi pulloa). Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Perhehuone 3 hengelle

Perhehuoneita, joissa tv satelliittikanavilla. Minibaari, jossa saapumisen yhteydessä alkoholittomia juomia, olutta ja vettä. Täydennys päivittäin vain vedellä (kaksi pulloa). Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: 50 neliötä.

Superior-huone

Viihtyisiä superior-huoneita yli 16-vuotiaille vieraille. Tv satelliittikanavilla. Minibaari, jossa saapumisen yhteydessä alkoholittomia juomia, olutta ja vettä. Täydennys päivittäin vain vedellä (kaksi pulloa). Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.