Kahden hengen huone

Viihtyisiä kahden hengen huoneita. Tv skandinaavisilla ja satelliittikanavilla. Minibaari, jossa saapumisen yhteydessä alkoholittomia juomia, olutta ja vettä. Täydennys vain vedellä (kaksi pulloa). Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone, etualalla

Viihtyisiä ja tasokkaita kahden hengen huoneita yli 16-vuotiaille vieraille. Tv kansainvälisillä kanavilla. Minibaari, jossa saapumisen yhteydessä alkoholittomia juomia, olutta ja vettä. Täydennys päivittäin vain vedellä (kaksi pulloa). Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Perhehuone 3 hengelle

Perhehuoneita parvekkeella ja rajoitetulla merinäköalalla. Kaksi makuuhuonetta, toisessa parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen lapselle tavallisesta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, jossa alkoholittomia virvokkeita, olutta ja vettä saapumisen yhteydessä. Täytetään vedellä (kaksi vesipulloa per päivä). Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Tohvelit. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 3-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-huone jacuzzilla

Viihtyisiä superior-huoneita yli 16-vuotiaille vieraille. Parisänky tai kaksi erillistä sänkyä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Minibaari, jossa saapumisen yhteydessä alkoholittomia juomia, olutta ja vettä. Täydennys päivittäin vain vedellä (kaksi pulloa). Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Tohvelit. Suihku ja wc. Parveke upotetulla jacuzzilla ja rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.