Kokemuksia Apollo Mondo Family Gold Island -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 143 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Palvelu
 
8,2 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Siisteys ja mahdollisuus käyttää viereisen hotellin palveluja
-
Osan henkilökunnan kielitaito puutteelinen. Olimme huoneistossa jossa oli parvekkeella poreamme, joka ei aluksi toiminut. Vastaanotossa vuorossa ollut ei tiennyt poreammeesta mitään ja alkoi tivaamaan lisämaksua, eikä edes ymmärtänyt mistä oli kysymys. Asia korjaantui muutaman päivän kuluttua loistavan suomalaisen oppaan Tia Peltolan avustuksella.

Vahvistettu asiakas: 2024-06-07


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-06-07


10 10:stä

+
Hotelli oli erittäin siisti ja huone siivottiin päivittäin, joten ei päässyt sotkeutumaan liikaa. Minusta hotelli oli kokonaisuutena aivan mahtava ja kaikin puolin hyvin hoidettu.
-
Ruoka oli hyvää, mutta kolmannen päivän jälkeen ruokalista alkoi toistamaan itseään. Viikon jälkeen alkoi jo kyllästyttämään samat maut. Vaihtelua enemmän ruokalistaan. Ruuan valmistuksessa oli huomioitu hygieenia, jota itse arvostan suuresti.

Vahvistettu asiakas: 2024-06-07


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-05-31


8 10:stä

+
Allasalue ja liukumäet olivat parhaita. Myös allasbaari oli ihana, sieltä sai ihania drinkkejä ja jäätelövalikoima hyvä.
-
Huoneen lattiat olivat likaiset vaikka siivooja kävi joka päivä. Ruokailuun olisi toivonut enemmän vaihtelua ja kasvisruokia enemmän.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-24


6 10:stä

+
Ruoka superhyvää ja monipuolista. Palvelu erittäin ystävällistä ja nopeaa. Suihkun vesipaine kiitettävä. Ilmastointi tehokas.
-
Ranta-alue liian pieni ja siksi lepotuolit aina varattu. Lohkareinen kivipohja oli epämiellyttävä yllätys. Hotelli täynnä moukkamaisia, maailman herroina esiintyviä venäläisiä, joiden arvomaailma ja käytös ei kohtaa länsimaalaisten tapojen kanssa. Naapurihotellin musiikin voimakkuuden vuoksi ei omalla parvekkeella voinut viettää iltaa, eikä käydä nukkumaan. Sänky todella huono, muhkurainen ja nariseva!

Vahvistettu asiakas: 2023-10-26


9 10:stä

+
Kaikki oli hyvin, ystävällinen henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-26


9 10:stä

+
Hyvä ruoka, jäätelöt, vesipulloja tarjolla, monessa eri pisteessä. Rauhallisuus. Iso hotellialue oli toimiva kun vielä molempien hotellien palveluita sai käyttää. Sijainti oli hieno. Huone hyvän kokoinen, hyvä sänky ja kunnon peitosta plussaa. Iso parveke.
-
Huone olisi voinut olla tarkemmin siivottu ennen kuin majoituimme.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-26


9 10:stä

+
Ranta
-
Vastasi hyvin odotusia,

Vahvistettu asiakas: 2023-10-12


9 10:stä

+
Palvelu, siisteys ja hyvä ruoka
-
Huoneessa lisävuode joka olisi kaivannut lisäpehmustetta. Illalla ja yöllä kuuluva kova musiikki häiritsi nukahtamista

Vahvistettu asiakas: 2023-10-05


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Apollo Mondo Family Gold Island -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

82% matkustajista suositttelee

1622 arvostelua
Erinomainen
 
918
Erittäin hyvä
 
327
Hyvä
 
167
Ei kovin hyvä
 
91
Huono
 
118

Viimeisimmät 5 arviota

30.6.2019

Kirjoittanut Yuli0073

Gold Island

Viikon matka Gold Island hotellissa oli mahtava. Cazipasa kentältä kesti tunnin verran ja maksoi 60e. Huone oli siisti ja tilava. Meidän huone oli merennäköalala. Huoneen siivous joka päivä ja siivouksen jälkeen huonessa on koristelua, reilusti pyyhkeitä, suihkusta tulee hyvin vettä. Hotellissa hyvä kuntosali, sauna, höyrysauna ja hamam. Ruoka on monipuolinen, iso valikoima ja runsaasti. Ei jonoja ruokalassa, hyvin vapaita pöytiä. Ystävälliset ja huomavaiset tarjoilijat erityisesti Makhabat ja Aysalkin. Ystävällinen henkilökunta koko hotellissa. Joka päivä on hauska ilta ohjelma ja Blue baarissa ulkona tanssit. Piha alue on iso, kaunis ja siisti. 3 oma ranta ja 2 allasta. Rantapyyhkeitä. Suosittelen lämpimästi hotteli pariskunnille sekä lapsiperheille.

 
9.4.2014

Kirjoittanut Kaz1x Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Mahtava ensivierailu Turkkiin!

Hotelli oli loistava, kaikkea mitä toivoimmekin, sekä enemmän! Ruoka oli mahtavaa, huoneet todella tilavia ja hotelli hyvässä kunnossa pidetty sekä siisti. Yövyin täällä yhdeksän yötä äitini kanssa, matka oli syntymäpäivälahja häneltä, upea lahja! Hyvällä paikalla rannan vieressä, ehkä hieman kaukana tutkimiselle, turistikohteisiin ja historiallisten paikkojen katselemiseen. Hotelli tosin tarjoaa päivittäin ilmaisen bussikyydin Alanyaan, ihan kiva. Mitä voisinkaan sanoa henkilökunnasta? He olivat lähes kaikkialla hotellissa hymyileviä ja ystävällisiä, joka teki matkastamme mukavan. Hyvät kylpylä ja uima-altaan alueet, vaikkakin hieman viileitä huhtikuussa. Ei valittamisen aihetta ja haluaisin käydä uudelleenkin!

 
6.6.2024

Kirjoittanut egerda

Отпуск

Была в том году в этом отели , все было здорово. Решила в этом году приехать сюда же , не спорю есть изменение добавились шезлонги на пляже , где были бунгалы достроили бассейн. Но появилось большое «НО « В том году можно было кушать по всей территории, что в этом году главный корпус меня не пропустил , сказал идти на свою территорию Задается вопрос:» вы что не один отель, почему тур оператор не предупредил?» Итог , больше сюда не приеду

 
6.6.2024

Kirjoittanut Алсу А

Руководство намерено подвергается опасности отдыхающих!

ОТЕЛЬ ОПАСЕН ДЛЯ ОТДЫХА! Ужасный сервис! Возмутительное отношение руководства отеля! Мой ребёнок 03.06.2024г. получил травму ноги у бассейна, наступив на стекло. Стекло от разбитой накануне бутылки, о том что у бассейна есть осколки руководству было сообщено 02.06.2024, т.к. сын другой отдыхающей порезал палец и они вызвали мелперсонал и представителей отелей на место, которые в свою очередь заявили что немедленно предпримут меры по очистке всего бассейна. Но как оказалось за более чем сутки отель не предпринял ровно НИЧЕГО! Тем самым подвергая всех отдыхающих риску пореза. В результате мой сын порезал пятку, врач запретил активности на трое суток. Подали претензию через гида анекс тур, руководство отеля предоставило ответ, что дети сами уронили со столика стакан и наступили на осколки!!!Какая ложь! Как низко! И это при том условии, что там рядом не было столиков никаких вообще и посуда в баре у бассейна пластиковая!!! Два дня подряд дети получают травму и руководство отвечает что "сами виноваты, родители несут ответственность"! Тур не из дешёвых,и направляясь на отдых с ребенком, отель выбираешь в том числе учитывая безопасность. С таким руководством, с такой политикой, с таким наплевательским отношением к отдыхающим, и более того к детям!- этот отель не может иметь высокий рейтинг, он не отвечает требованиям безопасности!

 
6.6.2024

Kirjoittanut NataliaM3035

Хорошо

Были в этом году второй раз.По питанию и обслуживанию стало хуже.В остальном отлично Огромные плюсы могу поставить Хамам Очень понравился весь ритуал,приветливый и профессиональный персонал. Особая боагодарность массажисткам Адель и Жанна.Профессионалы своего дела и с большой буквы.Всем обязательно их советую!!!!!!!!!!