Deluxe-huone

Deluxe-huoneita maaterassilla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: Deluxe-huoneita 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita maaterassilla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 43 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Sviitti

Sviitti, jossa on parveke tai terassi merinäköalalla. Sviiteissä on parivuode ja sohvaryhmä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 67 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita parvekkeella tai terassilla. Yhden hengen vuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1 hengelle.